Gæstebog

landsstaevne Andreas 6-4-2003
Hej Odder,

Jeg sidder i London og foelger lidt med, og tillykke til de 3 hold ved landsstaevnet… Haaber I vinder,

MVH
Andreas

Kristrup – Brabrand Rasmus 4-4-2003
HEJSA!!!

Jeg er træner for pigepuslinge A i Kristrup, mit hold skal til finalerne om JM møde Brabrands pigepuslinge A, er der nogle der kender noget til dem????

Vedr DY Knudsen 2-4-2003
En lille tanke fra Knudsen …… Hvis der ikke er så mange DY til den kommende sæson, var det så en dårlig ide at la’ DY i den kommende sæson spille senoir bold ???
Nu skal vi stå sammen! Jesper Hjort 30-3-2003
Det var ikke så sjovt at være Oddermand i dag i slutspillet mod HSR, der desværre i dag fortjente 1. stik.
Nu må vi satse på de 2 næste – første gang i Stouby på torsdag. Der går bus fra hallen på torsdag kl. 18 – gerne flere! Det er lige præcis på torsdag vi har brug for at rejse os igen og spillerne har brug for hele klubbens opbakning! Lad os tage med og gøre Stoubyhallen til hjemmebane! Kære spillere – I kan godt – tro på sagen, det gør vi på lægterne!
Venlig hilsen Jesper Hjort
Tilskuere nygaard 24-3-2003
Fra trænerteamet skal der lyde en meget stor tak til alle de folk, som havde valgt at tilbringe adskillige timer på landevejen inden kampen i Tønder. De varmer rigtig meget og vi ved, at det betyder meget for hele holdet. Så bliv ved med det de næste par søndage!
DM-semifinale for DY Erik Knudsen 21-3-2003
Hej alle

Jeg vil bare orientere interesserede om at Yeliz Yigit spiller DM-semifinale mod Ringsted i Bankagerhallen i Horsens nu på søndag den 23.marts kl. 13:00

Fortsat god vind til de hold som stadig har vigtige kampe.

Venlig hilsen

Erik Knudsen

Afsted til Tønder Kim B 20-3-2003
Er vi mange der skal afsted? Og har I husket de blå farver….
Lad os håbe at herrerne får points i Tønder….
Tak for støtten. Jesper D P 9-3-2003
Tusind tak for støtten i Vojens!!!! Det er fedt at der er nogle, som vil bruge deres torsdag aften på at tage den lange tur til Vojens for at støtte os!! Trodse sne, slud, den formodede ringe kvalitet af kampen og køre den lange tur… Det vidner om trofasthed i den grad!!!!
På holdets vegne vil jeg love at vi vil gøre alt for at levere varen i de (Forhåbentlig) sidste 3 kampe!!!
Tusind tak for støtten, men vi er ikke helt færdige endnu!!!
nr. 2 i Jylland Jesper Hjort 8-3-2003
Drengene tabte finalen i Jysk Cup i dag til et helt suverænt hold fra Herning. Alligevel er der grund til at sige et stort til lykke med finalepladsen – det er rigtig godt gået drenge! Nr. 2 i Jylland – det ville jeg godt kunne prale med! Lad ærgelsen over nederlaget lægge sig og glæd jer over et meget flot resultat!
Vojens vandt! Jesper Hjort 8-3-2003
De er ikke kvikke til at indtaste resultatet – men min sjette sans sagde mig, at der var en god chance for at Vojens skulle have deres første points i dag mod et skadesplaget Skanderborg – og de gjorde det sgu! – ifølge “manden i cafeteriaet” slog Vojens Skanderborg 34 -29 (ca. som han sagde) – det vi frygtede lidt, overgik Skanderborg – det er da helt godt! Det betyder at Skanderborg bliver stående på 19 points indtil videre og nu kan vi jagte både Give og Skanderborg i kampen om at undgå nedrykningsspil! Så den skal have hele armen i Sønderborg på tirsdag! ( og også i de to sidste kampe!) Og så vil det jo passe helt fint i vores kram, at BMI slår Give i morgen! Spændingen er sgu god nok – det er nu – på tirsdag – vi skal slå til mod Sønderborg!
Sæsonens hidtil vigtigste kamp SK 5-3-2003
Klubbens 2. divisions herrer spiller torsdag den 6. marts kl. 20 sæsonens hidtil vigtigste kamp mod Vojens – en kamp der SKAL give 2 points i bestræbelserne for at sikre sig i divisionen.
Kampen spilles i Over Jerstalhallen, Skolevænget 1, Over Jerstal, 6500 Vojens.
Er der nogen der har biller, hvis der (forhåbentligt) er nogen der vil med for at støtte holdet?
Bustur og støtte!! Drengeholdet!!!! 4-3-2003
Hej odder!!!!!
Nu nærmer dagen sig hvór at vi skal til Vejle og spille pokal finale og derfor vil vi gerne have noget støtte!!!! Så hvis i ikke selv har muglighed for at komme derned så er der arrangeret bus kørsel.. tilmelding i cafeteriaet..Fra odder hallen det koster 20 kr. afgang.8.30 håber på at mange vil tage turen::::
Hilsen os!!
Ikke så ringe endda! Jesper Hjort 2-3-2003
Ingen tvivl om at vi kom i hallen i dag efter 2 points til 2. div. holdet. Og det ene var lidt et antiklimaks. Men det betyder dog, at vi holder BMI og Århus GF under os (GF mangler dog også Vojens) – og vi SKAL så hente de 2 points i Vojens på torsdag + nogen flere i de sidste kampe. Men med det niveau, vi igen er oppe på, så er det også inden for rækkevidde.
Og efter at have ligget under BMI i flere år, er det da sejt, at vi i denne sæson vandt 3-1 og ligger over. Vi er ved at overhale – lad os håbe vi når ind foran ved sæsonafslutningen!
I er inde i en stime, hvor vi får points gutter – og vi stoler på at I gør det færdigt. Én kamp ad gangen.
Venlig hilsen Jesper
Uheldigt Søren Martinusen 2-3-2003
Jeg kan ikke lade være med at komme med et lille, men dårligt indlæg til vores Herre Junior Liga hold.
Det er selvfølgelig ærgeligt at tabe, og især på hjemmebane. Men man må også godt opføre sig ordenligt når man taber. Nu har jeg oplevet et par gange hvor i har tabt, og så får vandunke og diverse tasker et ordeligt tur. Det uheldige er, at vadet flyder omkring udskiftningsområdet, og dem der kommer efter jer skal bruge tid på at tøre op, så spillerne ikke kommer til skade.
Hvad vil I sige til, at det var Jer der skulle overtage et udskiftningsområde, hvor der var vand på bænken og gulvet ?
Jeg håber I vil snakke om det, og for fremtiden vise Jer som nogle mandfolk, og tage nederlaget med oprejst pande.
Mvh
Søren Martinusen
Støtte Drenge 1 27-2-2003
Vi håber på stor støtte fra Odder når vi de næste 2 lørdage spiller nogle meget vigtige kampe. På lørdag spiller vi topopgør i Skæring kl. 15.45. Denne kamp afgør højst sansynligt hvem der skal deltage ved Jysk Mesterskab. Lørdag d. 8/3 kl. 10.30 spiller vi Elite Cup finale i Vejle, mod Herning!!
På forhånd tak!!
Drenge 1
Pige 2 Signe 24-2-2003
Hey allesammen:)
Det gik ik’ så godt igår…! Vi tabte jo 13-12 til Cif det er noget værre lort…!
Men så vinder vi bare Mors i stedet ik’ tøser…!
1000 knuzser sille
Storkamp i Stjær..på søndag Knudsen 20-2-2003
Til alle Odder IGF håndboldfans …..
På søndag er der storkamp i Stjær hallen kl.16,40 hvor Odder’s 3 holdsherre kommer på besøg.
Til Bindste skal der nævnes …. du kan godt få kørelejlighed til kampen ….!!!!!!
God førnøjelse med uddelling af telefonbøger til alle !!!!!
Kampene VINDES altså fra bænken ! Knudsen …Torben Knudsen 6-2-2003
Kære Manager/Bindste !
Nu har 3.holdet altså vundet mere end et par kampe i træk ….. nemlig 3 i træk !!!!!
Vores kampe vindes fra bænken, det er jo tydelig at vores holdansvarlig har et indgående kendskab til håndboldspillet ….. N O T !!!!!!
Men vi venter stadig på,at få et spilletidspunkt til kampen mod SIF ???? Hvis de/i da tør at stille op ??? Det skal jo også nævnes, at der er flere spillere der er blevet formet og coachet på 3 holdet og nu spiller på b.la. 2.holdet !!!!!!
Det bedste til alle i Odder IGF Håndbold
Tilbagetog….. En manager 4-2-2003
Tillykke med opturen til serie 2 herrerne… Det er en fantastisk præstation, I har lavet i de sidste par kampe.
Jeg vil i denne sammenhæng godt trække enhver udfordring overfor Jer tilbage….. Som en rigtig manager kan jeg godt se, hvornår tiden er til at stikke hovedet ned i skjoldet og trække sig stille og roligt tilbage… Jeg må dog konstatere, at det absolut intet har at gøre med Jeres træners “håndboldforstand”, at I pludselig er begyndt at lave flotte resultater ( og hvis han siger andet, er det bare endnu et bevis på, at han lever i sin egen, lille fantasiverden…) Men helt seriøst, så er det et godt stykke arbejde, du laver, når du ringer rundt efter spillere, Torben…. 🙂
Endnu 1 sejr til Serie 2 Divisionen Knudsen 3-2-2003
Stillin IF – Odder IGF 22-27
Målscorer for OIGF: Søren Martinussen O !!! At det var topholdet Stilling der tog imod bundholdet Odder (Søren M har været med for mange gange !! S M I L )var ikke til at se som kampen forløb.
Da Jesper Bentsen & Claus reffstrup var i overskud på 2 holdet var de med os i Stilling. Forsvaret fungerede godt med Tage & Claus R som bølge brydere, det der kom forbi forsvaret tog Bentsen junior sig kærligt af, til stor fornøjelse for Bentsen senior og vi andre !!!
Thomas Hansen var i hopla især i angrebet, som betød at hansen blev manset i 45 min, der er vist allerede ikaldt til træner fyrring i Stilling. God Kamp Thomas H. Henrik Sand & Lars Andreasen var flyvende på hver sin fløj, Henrik Sand scorede flere flotte mål fra parkeringspladsen !!!! Der var et flot comeback til Thomas ”Det-er-længe-siden-jeg-har-spillet”Møller. Søren Martinussen var endnu engang i hopla til dagens kamp,godt at have Søren med til at sprede hyggelig stemning, HUSK at træne straffe Søren M !!!!!!!
God kamp Drenge !!
Elite-Cup!! Drengeholdet 29-1-2003
Hej Odder!!!
Så er det jo i morgen (Torsdag) at vi drenge-elite skal spille Elite-cup Kvartfinale mod Knudsø HK. Det Kan godt gå hen at blive en svær kamp da de også er i eliten!!!!Så Odder kom og STØT os!!!!! På forhånd tak OS
Cheerleaders Søren Martinusen 27-1-2003
Kære søde Cheerleaders.
I laver et stort arbejde hver gang til vores hjemmestævne, det ser godt ud og samtidig er det meget festeligt at have jer på sidelinien. Men til tider går det ikke som det skal, og det er bestemt ikke Jeres skyld. De sidste par gange har I ikke kunne komme til at starte jeres show som vi har aftalt, og det skal jeg være den første til at beklage. Grunden er den at tidsplanen er overskredet, og dommerne vil have kanpen i gang til tiden. I søndags bad dommerne holdene blive inde, men Silkeborg-Voel overhørte det og gik ud. Vores egne herrer blev inde, og brugte banen til at varme op, så de var klar når dommerne fløjetede op.
På baggrund af det som skete i søndags, vil jeg prøve at snakke med trænerne, om de ikke kan rykke ud til siden, så I kan komme ind og varme publikum op. I vil få en tilbagemelding snarest.
Hold modet oppe og bliv ved.
Med venlig hilsen
Søren (speaker)
Kreds-Cup Pia & Henrik Krarup HEI 19-1-2003
En fornøjelse at være til Kreds-cup semifinale i Skæring hallen d. 18.1.03, trods en dårlig dommer der ikke kendte lilleput reglerne,og dømte dårligt til begge sider, men måske mest gik Odder imod, var stemningen rigtig god på sidelinjen, før og efter kampen. Det er dejligt at opleve det, en stor ROS & TAK til ODDER.
Vi glæder os til næste kamp d. 26.1.03
Hmrpfh….. Bindste 18-1-2003
I min egenskab som kommunes eneste manager tager jeg dyb afstand fra den såkaldte “konge”`s udtalelser. Vandbærer for et bocciahold???? Tag ikke fejl, jeg har den dybeste respekt for sportsgrenen Boccia, men jeg opfatter stadig “kongens” udtalelser som en fornærmelse. Vis “kongen” havde en smule indsigt i, hvilket arbejde vi laver i naboklubben, ville jeg gerne gå i en positiv dialog med “kongen”. Men når “kongen” kommer med udtalelser, der nedgører mine spilleres håndboldevner, der kamp for kamp arbejder sig op igennem rækken ( de seneste 3 kampe har holdet ikke forladt banen som taber – og det er vel og mærket mod hold, der lå over holdet i rækken ), bliver jeg nød til at skride ind. Vi har i naboklubben tilbudt flere Odderhold en træningskamp, men vi er hver gang blevet mødt med en arrogance og diverse dårlige undskyldninger……
Når dette er sagt, skal jeg da være den første til at indrømme, at jeg ikke har toppet med referaterne i denne sæson. Jeg har godt en del undskyldninger, men dem kan “kongen” nok ikke acceptere, så der er ingen grund til at nævne dem her….
Men jeg skal forsøge at oppe mig i sidste del af sæsonen. Det ville jo være fantastisk, hvis det også kunne være tilfældet for “kongen”….. 🙂
Sjusk! Kongen 18-1-2003
Jeg sporer stor slaphed hos jyllandsserie herrernes referant. Er han ved falde af på den, eller vægter han bare sit hverv som vandbærer på naboklubbens boccia-hold højere?
Sejr til DY-Elite A Knudsen 17-1-2003
En torsdag aften i Grenå !

Grenå IF – Odder IGF 19-26 (11-11)
Det var med lidt bange anelser at vi tog til Granå denne torsdag aften, da holdets træner måtte blive hjemme i Århus med sin skadede fod og da vi så samtidig kom til Grenå for at finde ud af, at frk. Fauerby havde ”glemt” tøjet i Odder gjorde ikke nervøsiteten mindre, men gæstfriheden er heldigvis stor i Grenå.
Via 11-11 ved pausen strammede tøserne grebet i 2.halvleg og vinder kampen sikkert 26-19. Forsvaret stod stærkt idag/aften.kontrafasen gav også en del gode mål. kollektivet vinder kampen mod Grenå, men alligevel skal Gitte Jensen og Fie fremhæves. Frk Jensen for hendes gode styring og rolige overblik. Fie skal fremhæves for 12 gode kasser.
Næste kamp er på søndag i Odder hallen mod Tarm/Skjern

Serie 2 Divisionen tilbage på sporet !! Knudsen 13-1-2003

Hi Allesammen !
På opfordring af Palle Carlsen kommer der et lille referat af 3.holdets kamp mod CIF iaftes.
Vi vandt kampen med 26-21. Det skal nævnes at der var 2 come-backs. Sean ”jeg-vil-på-første-holdet” Wollf spillede en udmærket kamp, samt Thomas ”Tage” Jensen var en sikker krumtap i forsvaret samt en god afslutter i angrebet. Vor fløjspiller var også i hopla, Henrik ”målmanden-hoppede-på-finten-inden-jeg-brændte-den-oplagte-chance” Sand og Michael ”jeg-er-altid-fri-på-højrefløj” Solgaard var skarpe i kontraen. Søren ”det-er-altså-min-tur-til-at-være-anføre” Martinussen havde flere gode forsøg, men du gjorde dit bedste søren, og det er det der tæller !! Mest ros skal Palle ”endelig-har-jeg-scoret-mere-end-1-mål-i-en-kamp” Carlsen der virkelig fulgte succestrænernes råd !!! Thomas Hansen og Erling Bentsen spillede ligeledes en okay kamp. Eneste minus er dog, at Erik Knudsen faldtre forkert og kom til skade med achillescenen og skal opereres idag, RIGTIG god bedring til Erik.
Næste kamp 26-11 i Odder hallen hvor Bjarne ”gammelnok” Mogensen kan få comeback
Jyllandserien i sikker sejr… Bindste 7-1-2003
Søndag vandt Odders jyllandseriehold en sikker sejr på 24-23 over Hasle. Som cifrene antyder, var der aldrig spænding om resultatet. Dertil var Odder for overlegne…..
Odderspillerne tillod sig fra kampens start at misbruge 2 straffekast indenfor de første 5 minutter. Men det skulle hurtigt vise sig ikke at få indflydelse på resultatet. I gennem hele kampen forsøgte Odder at holde et højt tempo, hvor man ville forsøge at køre Haslespillerne (der slet ikke var i samme form som Odders veltrænede spillere) trætte. Det lykkedes også rimelig godt. I første halvleg lykkedes det godt nok Hasle at score et mål mere end Odder, så stillingen ved pausen var 13-14. Men efter pausen fortsatte Odder det høje tempo, og her begyndte forsvaret og Pjalte i målet også at tage fra.
Jeg skrev godt nok først, at der ikke var tvivl om resultatet, men stemningen nåede alligevel uanede højder til sidst, så man et øjeblik frygtede for Odder Idrætscenters tagkonstruktion. Jeg skal i denne forbindelse takke for opbakningen til alle tilskuerne ( en speciel tak til et par førsteholdsspillere samt 4 spillere fra en konkurrerende klub i omegnen ). Men for at vende tilbage til det med stemningen, så var det nok mere end Hasles lille, tætte træner kunne klare. Da kampen fløjtes af overfusede den lille terrier kampens dommere. Meget flot af en såkaldt voksen mand.
Men en stor ros skal der lyde til samtlige spillere for deres utrolige vilje og fight. Det var kollektivets sejr, og det var fantastisk at se, at en af de alleryngste blev et par timer efter kampen.
Det begynder squ at ligne noget……
Tagbøjler og skiboks søges Sten Kjær 4-1-2003
Hvem kan låne os tagbøjler og skiboks til en Opel Vectra 1.8 – 4 dørs fra torsdag den 16. – søndag den 26. januar 2003.
Hvis du “kun” har boksen kan jeg nok selv klare bøjlerne.
På forhånd tak

Sten Kjær

Godt Nytår og Tak for sidst !! Torben K 2-1-2003
Hej Allesammen !

Godt Nytår til alle !
jeg vil gerne takke alle der var med til Bjerringbro cup mellem jul og nytår for en rigtig hyggelig tur. Det var SKIDE sjovt at være tilknyttet Junior herrerne, en speicel STOR tak til jer for den sjove tur.
Held og Lykke til alle hold efter jul.
Mvh Knudsen

Godt gået Ungdomsråd SK 21-12-2002
Som forældre (og observatør bag disken) vil jeg gerne takke vores ungdomsråd for deres flotte juleafslutninger for puslinge fredag og lilleput lørdag lørdag.To store arrangementer som forløb helt fantastisk – flot af pige/drenge/junior og ynglingespillere.
Det er helt sikkert at de mange børn allerede glæder sig til næste udspil fra jer.
mvh

Sten

Glædelig jul! Jesper Hjort 21-12-2002
Jeg vil gerne på egne og bestyrelsens vegne ønske alle i og omkring klubben en rigtig glædelig jul -og bestemt også et sportsligt og socialt godt nytår med tak for det gamle.
Efterårssæsonen er i langt de fleste henseender forløbet godt,på nogle områder endda aldeles fremragende. Frank er nedenfor inde omkring ungdomsafdelingens mange flotte resultater som jeg helt kan tilslutte mig glæden over. Det er rigtig, rigtig flot -totalt set har det vel aldrig været flottere?
Samtidig er der grund til at vi glæder os over, at det lykkes at fastholde breddeperspektivet – klubbens mål er mindst 2 hold i hver aldersgruppe -her er vi tæt på uden at være helt i mål.
Seniorafdelingen kom ud af foråret med 3 oprykninger. På den baggrund synes jeg, at efteråret generelt er nogenlunde tilfredsstillende – første- og andetholdene er over stregerne og det er da et fornuftigt udgangspunkt i det nye år. Lad os håbe, at holdene kan bevæge sig opad i forårssæsonen.(Selvfølgelig kan I det!!).
Tak til alle jer utallige frivillige, der gør en kæmpeindsats for klubben. Uden jer ingen klub. Forældre, der bakker op og hjælper til, alle jer der hjælper til med vores mange aktiviteter, hvad enten det er i eget eller aktivitetsudvalgets regi, alle jer der organiserer i og uden for bestyrelse og udvalg, alle jer, der styrer det sportslige med sikker hånd, alle I dygtige spillere, der knokler for sagen, kort sagt, tak til alle jer, uden hvem vi ikke havde den gode klub, vi har.
Nyd nu den velfortjente jul, selv om pausen bliver meget kort for mange. Held og lykke til stævnerne og turneringskampene først på det nye år.
Glædelig jul!
Jesper Hjort
Glædelig jul!!! Frank Krogh Hansen 21-12-2002
skal der lyde til alle i og omkring klubben. Det har været et forrygende halvår i ungdomsafdelingen med et hav af flotte resultater! Hele tre hold er gået igennem efteråret med maximumpoints, DY.E, DR.E og PP1, meget imponerende, men mon ikke også der venter større udfordringer efter jul, det håber jeg da på! Så har vi jo også fået to liga-hold, DJ1 og HJ1, og dem glæder vi os meget til at følge i de svære, men meget spændende kampe efter jul. Vores HY.DIV skal spille division igen efter jul, og også her er der lagt op til spændende kampe, som måske kan give adgang til at spille om JM! Af alle de øvrige hold, har mange klaret sig rigtig flot, og klubbens vokseværk gør også, at vi efter jul har tre hold mere med i JHF-turneringen end før jul. Selv glæder jeg ig til at skulle med til Bjerringbro i julen, og mon ikke også det er muligt at hente et par titler her?!
Til slut vil jeg ønske alle spillere, trænere, ledere, hjælpere, forældre, sponsorer, tilskuere og andet godtfolk, en rigtig glædelig jul samt et godt nytår!
Glædelig jul mogensen 20-12-2002
Her fra fam. Mogensen skal der lyde en glædelig jul og et godt, sportsligt nytår til alle med forbindelse til Odder IGF Håndbold
Referat af Høgen HK – Odder IGF 2 Kristoffer Ernst 17-12-2002
Herre Ynglinge

Knapt var ethanolen fortæret af leveren, før vi drog afsted på langfart til Hou Hallen for at møde de Houske hedninge. Grundet en taktisk genistreg af Hammer, var vi i Hou Hallen 55 min. før kampen startede. Men da god stemning er fremherskende på holdet, benyttede vi ventetiden, i muntert lag med hinanden, til at overvære en pige-puslinge kamp mellem netop Høgen HK og et hold der mindede om Vorbasse GF. En spændende håndboldkamp krydret med et utal af detaljer gav lejlighed for Mikkel Bøndorff og Esben Tiim til at lære lidt om den ædle sport.
6 minutter før kampen besluttede vi os for at få lidt varme i benene, og 3 spurte gennem den smalle gang var nok til at hjertet faretruende pumpede blodet rundt i kroppen. En lille pause, og vi var klar til udstrækning.
Dommerens fløjt mindede om en dunhammer mod mit hovedpineramte hoved, så efter at have fået lidt vand at drikke, var alle klar til take-off.
Kampens start var præget af nervøsitet fra begge hold. Vi vidste hvad der stod på spil, og et nederlag til Høgen HK, ville i denne sammenhæng have betydet emigration fra Danmark og i værste fald harakiri. Så sagen var klar: SEJR!
For at tage det værste først: Undertegnede gjorde ikke nogen værdig figur ud af sig selv. Så er det sagt, og så snakker vi ikke mere om det.
Og så skulle vi være klar til det lidt bedre. Resten af holdet stod i lange perioder sammen, hvilket førte til fremragende spil i både angrebet og forsvaret. Høgen var i vildrede, og det smittede af på vores spillere. Gentagne gange var den fyldte hal vidne til åndedrætshæmmende finter og et sandt festfyrværkeri af skrubolde, lange afleveringer og fremragende angrebskombinationer.
Af fremtædende personer kan i særdeleshed nævnes Rasmus Larsen og Kasper Steffensen. Førstnævnte var farlig i angrebet, og sidstnævnte fik gang på gang ro på i defensiven. Jeg citerer frit: “I SKAL IKKE LADE DEM GÅ FRA FLØJENE!!!!!”
Udover Rasmus og Kasper, bør også Martin Basse nævnes. Om det var ham der gjorde forskellen mellem de to hold skal ikke kunne siges, men Martin brillerede gang på gang med den lille runde, og hver gang var den hjælpeløse keeper i Høgens mål sat af.
Alt i alt en glimrende håndboldsøndag, der endte i storsejr til Odders drenge på 24-20.
Vi ser nu frem til kampen om en uge, hvor vi skal have revanche mod AIA/Viby, som har slået os før.
Stor tak til holdet og den spillende træner, uden hvem vi garanteret havde tabt. (Retfærdighedsvis skal det nævnes, at den spillende træner også var denne uges skribent)

Viborg-GOG Sportmaster 17-12-2002
Alle der er medlemmer/forældre/ledere/trænere af håndboldafdelingen kan afhente billetter i butikken fra onsdag den 18. december. Først til mølle….
Julehumør Sportmaster 17-12-2002
Sportmaster er i gavehumør!
Som tak for rigtig godt samarbejde med Danmarks bedste håndboldafdeling forærer vi 8 billetter til herrekampen mellem Viborgs-GOG på fredag i Viborg Stadionhal.
Kom op og støt Thomas Mogensen mod et af ligaens bedste hold.
Sådan gutter! FRank Krogh Hansen 16-12-2002
Der skal selvfølgelig også lyde en hilsen samt et kæmpe tillykke fra undetegnede, som fik resultatet, da jeg så EM-finalen live, iøvrigt også en helt god oplevelse! Det er utroligt godt gået af jer, hvor I efter de første kampe var lidt i kulkælderen, men sammen med Lars of de øvrige omkring jer, har I formået ikke bare at vinde, men også at gøre det med stil og klasse! Så yderst velfortjent ser vi frem til 2 X ligahåndbold i Odder Arena!
Liga nygaard 16-12-2002
Et stort til lykke til begge junior-hold med kvalifikation til den fornemste række. Større belønning kan man ikke få efter godt solidt arbejde. Talentmassen lever i bedste velgående! Al mulig held og lykke med de fremtidige spændende kampe.

Nygaard

Tillykke til Juniorerne .. Knudsen 16-12-2002
Hej Drenge og Piger på Junior holdene.

Stort Tillykke til begge hold for de flotte præstationer.
Til drengene …… glæd jer til Bjerringbro cup i julen !!!!!!!!!!!
Glædelig JUL til alle

Mvh Knudsen

godt gået hammer 16-12-2002
hej herrejunior1
et stort tillykke med ligaen, der er stort.
glæder os til mer seværdigt håndbold efter jul.
mvh hammer
Finn Ernst 15-12-2002
Tillykke drenge! Også t-shirts til Jer! Bare send anføreren ned og hent en stak.
TILLYKKE Fam.Sehested Jøgensen 15-12-2002
Et stort TILLYKKE til damejunior og herrejunior!!!!!

Fra fam. Sehested Jørgensen!

Stort til lykke Jesper Hjort 15-12-2002
Stort til lykke til herrejunior, der sejrede igen igen og nu er i ligaen! Det er bare klasse drenge! Og også rigtig stærkt af træner/holdleder-staben bag! Sikken junior-årgang med 2 ligahold!
(Og Danmark fører finalen mod Norge, så tilbage til skærmen!)
Mange hilsener Jesper
Tak for opbakningen Coach J-A 15-12-2002
Fra Dame Junior og lederne omkring holdet skal der lyde en stor tak til alle der igennem efteråret har støttet op omkring dem.
Til de mange der har givet Deres opbakning til kende her på siden og til dem der viser det i hallen , skal i vide at det er af stor betydning at blive rost og det er holdet meget stolte af.
En stor tak til Finn Ernst for Liga-trøjerne og holdet vil i den kommende sæson yde sit til at det stadig skal være seværdigt håndbold når vi går på banen.
Tak for divisionsstøtten og fra holdet ønsker vi alle, god jul og godt nytår.
2 overraskelser på halvt år! Line 13-12-2002
Første gang jeg så Odders damejunior hold var i Viby hallen, under kvalifikationerne til div. Hvor pigerne direkte kvalifacerede sig til divsionen, hvilket kun få turde tro på. Men holdet overraskede posetivt.

Efter kval.runden, har holdet lært mere og mere, det lader endda til at holdet har taget mere og flere ting med sig, fra hver kamp de har spillet før jul; de har i hvertfald uviklet sig kolosalt, og er stadig under stor udvikling, mener jeg.

Endnu engang overrasket holdet ved at kvalificere sig til damejunior ligaen. Dette havde INGEN turde tro på, men jeg ved at håbet var der. Da jeg mødte op for at se Odders sidste ude- og afgørende, stilte holdet op med en utrolig stor udtråling ad vilje. Dejlig fight Odder pigerne har i sig. Selvom kampen var ret svingende, og dommerne ikke imponerede, troede Odder på de 2 velfortjente points, som selvfølgelig også tog med sig hjem til Odder.

jeg er stadig imponeret over den gejst, vilje, styrke og fight Odder pigerne udstrålede i Viby hallen, og stadig udstråler. Ikke mange hold har sådan en god udtråling.

Jeg ønsker pigerne og træner Jens, tillykke med juniorligaen; det bliver spændende at følge jer på tæt hold efter julen. Skulle jeg satse på en jeres placering, vil jeg skyde på en 3. plads. Men dette kræver træning og godt sammenarbejde; HELD OG LYKKE PIGER.

MVH Line

Mere ros til DJ Erik Knudsen 13-12-2002
Der skal selvfølgelig også lyde et stort tillykke her fra dameynglinge og pigeafdelingen.

Mange vil måske sige, at det var en overraskelse at i overhovedet kvalificerede Jer til divisionen. Men jeg synes I har bevist at det var berettiget. Endda så meget at i skabte endnu stører sensation ved at komme i ligaen. Og dog sensation!! Jeg husker Jeres kamp hjemme mod puljens favorit Åstrup/Hammerlev, hvor i med flot angrebsspil viste at I har styrken til nu at spille ligeop med de 5 bedste hold i Jylland.
Det bliver spændende at følge Jer efter jul.

Venlig hilsen

Erik

Mere til lykke Jesper Hjort 12-12-2002
Kære juniorpiger, træner og ledere

Stort til lykke med kvalifikationen til ligaen. Dejligt at se, at pigerne kan vise vejen!
Pøj pøj i det fine selskab!
Mange hilsener
Jesper

Tillykke Finn Ernst 11-12-2002
Kære Dame Junior!
Tillykke med det flotte resultat i Voel. Det var sørme på tide, at vi nu også kan se de bedste piger i Jylland i Odder-Hallen.
Der er en t-shirts til hver af Jer som anføreren kan hente i morgen i Sportmaster.
Hilsen
Finn Ernst
TILLYKKE! Michael Brock 11-12-2002
Der skal også fra HY-holdet lyde et stort tillykke til både træner og spillere…..

Godt gået…..Vi er lidt misundelige over at i klarede det, men det er jo helt ok for i har fortjent det….

Rart at set at klubben også består af ungdomshold…Endda også på pigesiden…..Sikken alt den opmærksomhed i nu vil få…

Forsat god vind i sejlene og vi glæder os til at se jer spille i Ligaen…..

Sten Kjær TILLYKKE TIL JENS OG HANS PIGER 11-12-2002
Til alle spillere, trænere og ledere

Det tog godt nok lang tid inden resultatet kom på nettet, men heldigvis var det positivt.

I ønskes STORT TILLYKKE med det flotte resultat i aften, men også gennem resten af efteråret.

Flere års seriøst arbejde af både trænere og spillere har fortjent båret frugt.

Vi glæder os til at følge jer i ligaen, hvor i helt sikkert vil udvikle jer endnu mere.

Nu vil jeg tilbage til EM-bold, hvor Danmark fører 2-1.

Hilsen

Pia og Sten

Tillykke DJ-Liga!!! Frank Krogh Hansen 11-12-2002
Jamen, jamen, jamen!!! Tillykke med ligapladsen, som blev hentet hjem med en to-målssejr i Voel, det er bare utroligt godt gået, tøser, og Jens-Arne, og Anne Marie, og Vivi og…!!! Efter at have haft Jens-Arne i telefonen, skulle jeg hilse og sige 1000 tak for den store opbakning fra Odder – det var med til at hive sejren hjem. Nu glæder vi os til at se jer spille liga-håndbold i Odder Idrætscenter efter jul!
Jyllandserien er dejlig Bindste 9-12-2002
Søndag aften spillede Odders Jyllandseriehold hjemme mod Søften. Og alle vidste inden kampen, at i tilfælde af nederlag, var man igen blandet ind i bundkampen, men i tilfælde af sejr ville holdet tage et kraftigt skridt væk fra de kedelige pladser.
Kampen:
Under opvarmningen virkede spillerne meget opsatte, men alligevel kom holdet bagud 4-8 efter 10 minutter. Første halvleg blev spillet på Søftens præmisser, og halvlegsresultatet var da også 11-16 til Søften. Vi er flere, der har givet opvarmnings-cd`en skylden. ( på denne cd finder vi danmarks nye, store “stjerne”, jon – samt den om muligt mere irriterende “ketchup-sang” ).
Om det var Borg, der fik sagt et par alvorsord i pausen, eller om det var fordi, formanden forlod hallen i pausen, skal jeg lade være usagt, men anden halvleg var fantastisk. Pludselig begyndte spillerne at dække op, og hvis Søften-spillerne skulle slippe forbi forsvaret, var Jesper Bentzen som regel i vejen i målet. Lidt efter lidt blev forspringet mindre, og jo tættere Odder kom på Søften steg stemningen på tilskuerpladserne til uanede højder. Anden halvleg havde alt, hvad en god håndboldkamp skal have. Drama – stemning – gode mål – dårlige dommere – og sidst men ikke mindst: den rigtige vinder…..
Drama var der, da Thomas “hvornår-var-det-nu-det-var” Møller i en kontra blev revet omkuld af en frustreret Søften-målmand. Tiden blev stoppet og de næste minutter er lidt sløret. Det har muligvis noget at gøre med, at Borg i fuld firspring entrede banen for at redde målmanden. Samtidig blev der på “Geologisk institut” registreret 7,5 på richterskalaen.
5 minutter før tid var stillingen 23-23, og intet var naturligt nok afgjort endnu. Men her begyndte et par af de rutinerede Odder-spillere at tage ansvar. Specielt spillede Kenneth “femte-bølge” Nygård som den gamle, garvede mand, vi alle ved, han er. 20 sekunder før tid fremtvinger Kenneth og Morten “duske-hår-på-brystet” Fogh et straffekast. Jakob Nielsen scorede på sit første straffekast i mange år til slutresultatet 25-23 til Odder. Et fantastisk comeback af spillerne efter den halvsløje første halvleg….
Omklædningsrummet:
Efter kampen var der selvsagt højt humør. Det var næsten som i de gode, gamle dage. De mere eller mindre saglige kommentarer fløj rundt i lokalet. Ingen kunne sige sig fri, og der kom mange nye sandheder frem. Nu er det ikke alle sandheder, der skal frem i offentligheden ( man har jo lidt journalistisk pli ), men der var blandt andet historien om en af de ældre spillere ( der lige er blevet far igen – igen – igen ), der i sine unge år spillede med i Odder Garden. Ikke et ondt ord om Odder Garden, men det vakte altså stor jubel blandt medspillerne. Flere historier er noteret, og de muligvis komme i senere indlæg, hvis situationen byder sig…..

Men alt i alt en rigtig god dag for Jyllandserieholdet.

Stor dag for ungdommen! Frank Krogh Hansen 8-12-2002
Så skal der lige falde en hilsen til vores 3 gode divisionshold! Tre sejre idag, imponerende, og nu kan HJ.DIV og DJ.DIV selv afgøre, om de vil med i ligaen efter jul! Vores HY.DIV hiver en OK 4 plads hjem, hvilket må siges at være helt godt gået med de utallige skader holdets bærende spillere har haft. Med lidt større bredde og en lavere skadesfrekvens, tror jeg også, at holdet havde kvalificeret sig til ligaen. HJ.DIV har imponeret helt vildt i de sidste mange kampe, og kan efter Bjerringbros uafgjorte kamp mod TTH, selv afgøre det næste søndag i Rækker Mølle! Det samme kan DJ.DIV, som både resultatmæssigt og spillemæssigt har været fantastisk kørende! Tag til Voelhallen på onsdag kl.18.45 og hjælp holdet i ligaen. Jeg vil foreslå, at alle interesserede mødes ved Odderhallen kl.17.45, og får fyldt bilerne, så der kommer god opbakning med fra Odder! Derudover har vores DY suverænt vundet Eliterækken med max. points, og det har vores DR.Elite også! Til slut lige en hilsen og tak for en god kamp til PP1, som jeg så banke Brabrand på udebane, og de fører nu rækken med max. points. Der var også et glædeligt gensyn med Anna Sophie hos Brabrand, som næsten var en enmandshær, men det var altså ikke nok til at slå vores tøser! Held og lykke med de sidste kampe til alle vores hold!!!
To heldige spillere! Frank Krogh Hansen 4-12-2002
Her på hjemmesiden skal der lyde en tak til Søren Christensen, som har sponseret to billetter til Danmarks kamp på lørdag mod Frankrig. Efter lodtrækning på DJ og PI, blev de to heldige vindere Anne Bay Davidsen og Line Eskerod. Fra klubben ønsker vi Søren, Anne, Line og landsholdet god kamp!
Gyng gang Miss Ocean 2-12-2002
Jeg ville bare sige tak til SNALLE for drinks !
HSH – SEJR over Odders Ynglinge fortjent Anonym 27-11-2002
Odders herre ynglinge måtte igår tirsdag sande at de ikke er gode nok til en topplacering i divisionen da de for anden gang i indeværende sæson tabte til aalborg HSH. 31-21
God oprejsning Erik Knudsen 22-11-2002
Dette er lige en lille hyldest til klubben og ikke mindst dameynglingene.
Nu er første halvdel af min første sæson i Odder ved at nærme sig sin afslutning, og træneren kan berette om opturer og nedturer.
Værst var det da holdet var millimeter fra at gå i opløsning. Men på flot vis holdte I ud piger, da det så værst ud. Siden er sammenspillet og sammenholdet blevet stærkere og stærkere.
Hvem skulle dengang i starten af oktober havde regnet med, at vi nu i skrivende stund ligner en overlegen topplacering i Eliterækken.
Efter jul ligger der nye store udfordringer forude. De 12 vindere i de 12 Elitepuljer, bliver delt i 2 seksmandspuljer, hvor de to 1`ere til sidst skal kæmpe om JM.
Det vil vi selvfølgelig være med til at præge. Men der vil blive budt på noget mere modstand, og der bliver nogle lange køretuer til enten Nord, Vest eller Sønderjylland, så der ligger også en udfordring til forældrene. Men indtil nu har I gjort det flot. Tak for opbakningen m.h.t kørsel, kampe og video.
Derfor er det med glæde, at undertegnede og holdet i aften tager en friaften og holder en velfortjænt julefrokost!!

Til sidst skal der lyde en stor tak til klubfolkene bag holdet, som har ydet en stor indsats. En speciel tak til Frank og Sten og ikke mindst vores faste supporter Kasper “Skaffer”
Endnu en tak for flot modtagelse fra resten af klubben.
God weekend!!

15-11 Bindste 15-11-2002
Det er da fantastisk, at en mand med så mange grå hår ikke er ældre……
Jeg har hørt mig omkring, og de fleste har skudt på alderen 45-46 år….
Jeg har på ingen måde tænkt mig at hænge Lars ud, men at blive 30 er jo en stor ting. For s…. hvor er man gammel så. Plejer man ikke at sige, at når man bliver 30, begynder det at gå ned af bakke……..?
Men trods alt vil jeg ønske dig tillykke med dagen….
KLUBMANDEN FYLDER 30 15-11-2002
Kære Lars

Du ønskes tillykke med de 30 år. Trods den høje alder håber vi, at du bevarer dit altid gode humør, da det nemlig altid er afsmittende på alle os andre. – Ja, var der flere af din kaliber!
Vi håber ikke du har nyst hele natten!!!!!!

Hilsen

Pia og Sten

Snalle bliver 30 år Odder IGF. Håndbold 15-11-2002
TIL LARS SNALLE SØRENSEN

Der skal lyde et stort tillykke klubben til dig her på din 30 års dag.
Hvis det ikke var for de grå hår, ville man ikke tro at du er blevet 30 år, for du er en stor glad dreng som aldrig siger nej, om det er til træning, kamp eller det er klubben som skal have hjælp og du gør det med et stort smil på læben.
Håber at du får en god fest med familie og venner i aften.

Med venlig hilsen

Odder IGF. Håndbold

P.S. Nu hvor du er bleven 30 år vil du så ikke holde bukserne på i cafeteriaet.

Udfordring??? Bindste 12-11-2002
Jeg har jo allerede udfordret Jeres middelmådige, halvafdankede bundhold i serie 2……… :o)
Mit fantastiske serie 3 hold vil altid være klar til en nem træningskamp. Problemet er jo bare, at vi ikke finder det nødvendigt at træne (og det resultaterne jo også allerede bevidst, at det ikke er), og derfor har vi ikke en træningstid og et sted at spille. Jeg har dog forhørt mig mig lidt i Arenaen i Århus, for jeg tror, vi bliver nød til at have store tilskuerfacilieter, da vores “SIF-Supportere” allerede nu tæller 24 medlemmer. Jeg har ikke kunnet nå til enighed med ledelsen fra Arenaen, men jeg skal se, hvad jeg kan gøre…..
Hvis du ellers har et andet forslag, er du velkommen til at komme med det. Det kunne være i ville have nemmere ved at vinde i Petanque eller Ludo (men jeg tror forresten, I ville få det meget svært over en gang Ludo, for det er det eneste, vi træner)…..
Serie 2 herre nærmere sig toppen Knudsen 12-11-2002
Go’day !
Serie 2 herre er endelig kommet igang !!!! kampene vindes fra bænken …… I bagspejlet leverede vi en pragtkamp mod Skanderborg, den eneste fejl der blev lavet i den kamp, var da lars skibsdahl ikke kunne forstå hvordan målet kunne flytte sig 3 meter væk fra bolden på hans staffekast !!! Det skal nævnes at Selv samme Skibsdahl var stærk medvirkende til vor første sejr, men der skal trænes straffekast Hr. Skibsdahl !!!!!
Bindste vi ser frem til jeres udfordring ?!?
Rutinen…? Bindste 11-11-2002
Tillykke til serie 2 herrerne med sæsonens første sejr…. Imponerende, harmonisk sammensætning med rutinerede, ældre spillere og unge, friske “knejter”. Det forlyder, at det var rutinen, der kørte sejren hjem, men jeg har lidt svært ved at tro det…….! Det var jo den næstældste mand på holdet (og i verden), der sagde det!!! Kan man få sandheden om en kamp, hvor man fører med 8 i pausen og så kun vinder med 1 sølle mål???
Det er vel ikke for meget forlangt med en lille kommentar fra den holdansvarlige…….
håndballquiz kommer eos 11-11-2002

Vi er kanskje ikke best på håndballbanen men på hjemmesiden skal dere være gode skal vi slåes, bruk adrsssen
http://handball.gulset-if.no/index.html

velg der J17 og du vil finne oss.

Kom gjerne med kommentarer og ikke minst delta gjerne i konkurransen.

I desember vil konkurransen ha internasjonale spørsmål slik at du som kommer rra Sverige, Danmark også kan være med.!!

Dette er verdt å se, ha en god dag !!

hilsen
gulset J17

Optakt Jyllandsserieherrer Bindste 7-11-2002
På søndag skal bøtten vendes…. Så nemt kan det siges. Der er kun en ting, der tæller for holdet. SEJR! Efter en lidt skidt start på sæsonen er det nu alvor for drengene……
Og på søndag kommer det så til at gå ud over Hasle KFUM, som Odder møder på udebane kl. 12.10. Jeg har til torsdagens træning gjort flere observationer. Blandt andet var der fra starten et godt humør i truppen. Og det gode humør fortsatte også efter træningen, hvor Peter Simonsen og Thomas Møller havde flere gode bemærkninger. De blev enige om, at Thomas fra nu af skulle kaldes “Prinsen” ( der er jo allerede en konge i klubben, så det navn var taget ). En Prins får aldrig så meget opmærksomhed som en konge, men Peter mente, at Thomas skulle søge mediedækning i Gul&Gratis. Det er jo kun konger, der kommer i de store medier…. Selvsamme Thomas “Prins” er – efter eget udsagn – lidt tvivlsom til kampen søndag. “Min balle er ikke god”, lyder det fra Prinsen. Bortset fra ballen fejlede Prinsens humør intet, han har jo succes med sine damer…… En anden spiller, der glæder sig til på søndag, er Jan Bjarne “rygende-arm” Jensen. “Det er vist på tide, mine led bliver varmet op igen”, kommer det fra Jan Bjarne, der har misset et par kampe i sæsonstarten. Det var tydeligt, at spillerne ikke har mistet modet på grund af den halvdårlige start på sæsonen. Træner Borg er heller ikke i tvivl om udfaldet på søndag. Borg var ikke meget for at komme med udtalelser kun 3 dage før kampen, men efter hårdt arbejde fik jeg dog en enkelt kommentar, da Borg var på vej ud af døren,:” der er 2 point på kontoen på søndag…..”
Jeg er også fuld af fortrøstning! Og jeg er også sikker på, at vi basker Hasle på søndag….
Succes! Finn Ernst 3-11-2002
Igen en stor håndboldsøndag med masser af mennesker på lægterne og flotte resultater af alle hold.
Det er imponerende af 2.div. og DS-damer. Hvad ender det ikke med?
Flot af Christian Jensen og gå ind og afløse sin storebror på så fornem vis. Det viser jo kun at truppen er stærk.
Superflot af ungdomsholdene. Skam at Ynglingediv. ikke nåede op efter en meget flot præstation mod Team Tvis/Holstebro som er et af de bedste hold i Jylland.
Også dejligt at der var så stor opbakning til VIP arrangementet.
Tak for en dejlig søndag eftermiddag!
Kære Klub Karoline 1-11-2002
Det er en rigtig fed klub jeg spille i fordi jeg er på et godt hold og fordi vi er bleven delt.. så jeg syntes ikke der er noget i ven…
Med Venlig Hilsen
Karoline
Kampreferat Kasper Steffensen 31-10-2002
Kampreferat 31. oktober 2002 Odder IGF – Team Århus Syd (TÅS)

Det var en flok tændte drenge, der mødte op i Odder-hallen kl. 20.00 på en ellers regnfuld og trist torsdag. Dameynglinge sørgede for en medrivende opvarmningskamp, før alle stjernerne entrerede banen. For dem der ikke måtte have bemærket vores talentfulde hold, nævner jeg lige navnene. Kristian Højgaard (7 kasser), Kristoffer Ernst (7), Morten Eskerod (3), Rasmus Larsen (3), Mikkel Bøndorff (1!!!!!!!!!), Magnus Møller (1), Martin Winther (1), Brødrene Bergmann (0) og undertegnede (0).
Efter 10 minutters intensiv opvarmning stod vi på banen. Modsat de tidligere kampe havde vi aftalt ikke at give modstanderne et forspring. Taktikken holdt pænt. Vi fulgte pænt med dem i første halvleg uden dog på noget tidspunkt at vise vores enorme potentiale.
I første halvleg lagde man blandt andet mærke til et stærkt comeback fra Martin Winthers side. Med flere giftige ryk på stregen, skabte han konstant forvirring i TÅS’s forsvar. Dette resultere blandt i en del straffekast, som sikkert blev udnyttet på nær lige et enkelt. Faktisk havde vi hele to comebacks i denne kamp, i det Rasmus Larsen havde meldt sig under fanerne igen. Med stærkt forsvar og 3 mål satte han også sit præg på kampen. Første halvleg sluttede med pauseføring til os på 12-10.
Vi gik ud til anden halvleg med selvtilliden. Vi fik også hurtigt udbygget vores forspring til hele 3 mål. Men så fik vi kollektiv gummiarm og så var vi lige pludselig bagud 15-17. Dette var nok en kombination af deres ellers ikke imponerende målmand, som lige pludselig havde fået en irriterende vane med at flygte de rigtige steder hen i målet, og så en række stolpe-ud skud. Vi begrænsede dog deres forspring. Med 5 minutter igen var de foran med 3 mål, så der var lagt op til en spændende afslutning på kampen. Her viste det sig hurtigt, at Odder havde de bedste nerver. Lige pludselig stod der 23-24 med et halvt minut igen.
Her besluttede dommerne dog at blande sig på en mindre heldig måde. Efter en klassescoring fra vores side begynde TÅS på en åbenbart hård vandretur op mod midterstregen. Vi appellerede på det kraftigste til dommerne om at stoppe tiden. Det gjorde de også efter 10 sekunder. For at give Finn Ernst et direkte rødt kort. Set nede fra målet virkede det lidt overdrevet, fordi det virkede meget naturligt at tiden skulle stoppes. Og Finn sagde ikke noget en hver anden træner heller ikke ville have sagt. En beklagelig dommerkendelse.
Selv uden vores rutinerede træner på bænken fik vi alligevel spillet os til en pæn chance. Desværre blev den brændt. Så vi måtte inkassere endnu et nederlag. Men holdet har helt klart noget at bygge på, og lige så snart vi begynder at træne, skal det nok blive til noget stort.

U-15 Bindste 29-10-2002
Det meste af Odder var i dag i Egelund for at bakke op om vores 2. divisions hold. Fremragende opbakning. Jeg ved, spillerne var meget glade for det. BMI`s træner Bo Mikkelsen mente også, at det var publikum, der gjorde udslaget i dag……
Men det, jeg gerne vil frem til, er, at hvis man er under 15 år, kommer man gratis ind i Egelundhallen. En af klubbens seniorspillere – Christian Melballe – forsøgte hårdt at fortælle billetdamen, at han altså var over 15, men den kære dame ville ikke tro ham. Om det lykkes Melballe at få betalt, melder historien desværre ikke noget om…..
Kongen er på plads Finn Ernst 29-10-2002
Tillykke Odder! Dejligt at mærke at hele “byen” bakker holdet op – og så på udebane.
Godt at Kongen spillede så godt. Han bliver spændende at følge resten af sæsonen.
Vi glæder os allerede til på søndag.
Tillykke Søren Martinusen 29-10-2002
Et stort tillykke med sejeren, i holdt os på pinebænken til sidste fløjt.
Det var jo også som om i havde hjemmebane, og til dem som desværre ikke kunne være tilstede, kan jeg kun opfordre dem til at komme i Odder Idræts Center på søndag og overvære jeres flotte holdindsats.
Kom i god tid og se også vore damer spille, jo flere vi er i hallen jo bedre spiller holdene.
Til Sten Bindste 28-10-2002
Jeg vil bare lige høre, om du har fået det kampreferat, jeg sendte til dig i går…?
Ellers skal jeg jo til at skrive et nyt…
HY2 i weekenden Kristoffer Ernst 21-10-2002
Det var et stærkt svækket hold, der søndag drog mod Grønlykkehallen i Tranbjerg for at kæmpe om 2 point mod AIA Viby 2. Holdet bestod af Kasper Steffensen, Magnus Møller, Kusk, Nico Bergmann, undertegnede, Morten Eskerod, Esben Tiim og Mikkel Bøndorff. De tre sidstnævnte havde aldrig rørt ved en håndbold før, så det lå lidt i luften, at opgøret ikke ville blive letoverkommeligt. Grundet alt for tidlig mødetid ankom vi til den spændende Grønlykkehal en time før kampstart. De tre uerfarne knægte fik gennem en Pige-Lilleput 2 kamp fuld forståelse for håndboldspillets ædle dyder, så vi andre slap for at gennemgå det for dem. Desværre bar meget af deres spil i kampen præg af deres kilde til lærdom; men gutter, det var sgu godt i kunne være med.
4 minutters opvarmning var mere end rigeligt for at få stængerne i kog, så et tændt Odderhold entrede det mosgrønne gulv til topbraget.
Efter Kusk bragte os på sejrskurs 1-0 kunne vi allerede se lyset for enden af tunnelen, men det viste sig at være et modkørende tog: Vi kom hurtigt bagud med 5-6 mål. Om det skyldtes ukoncentration i forsvaret eller manglende usikkerhed i angrebet med kaste/gribe teknik skal være uvist.
Kusk var med 7 mål afgørende for, at vi hang på og bevarede gejsten. Men for anden halvleg viste Nicolai med 3 mål, at han er sikker starter på sin højre back.
Vi gik til pause med stillingen 9-17, hvilket ikke var så dårligt, da vore nye spillere lige skulle i gang.
I anden halvleg kom vi op og var bagud med 4-5 mål ti minutter før tid. Med sit jernhårde drøn nettede Hr. Eskerod 2 gange fra højre back og overbeviste træneren om, at det nok havde været en fordel, hvis han havde startet ude bagved. Vores to andre uerfarne spillerne var uretfærdigt tæt på at få deres scoringsdebut på en håndboldbane, idet de ramte stolpen henholdvis 2 og 1 gang.
En mandsopdækning satte os tilbage i jagten på at formindske AIAs føring. Men som et lyn fra en klar himmel tog Magnus over, og bragede 3 gange fra midten. Udfaldet af anden halvleg blev uafgjort, men det var desværre ikke nok til at gøre os bemærkede, kampen endte 20-28.
De sidste minutter blev der kæmpet, men kræfterne var sluppet op hos de fleste, og AIA kunne selv bestemme sejrens størrelse.
Målscorere blev som følger: Kusk 7, Kristoffer 5, Magnus 3, Nicolaj 3, Morten 2.
Næste søndag gælder det lokalbraget i Hou Hallen mod Høgen HK. Andreas er som spilfordeler tilbage efter weekendens savn. Så 2 points burde være sikret i næste weekend.
Kris
Dommerbordet Søren Martinusen 21-10-2002
Endnu engang havde vi et godt arrangement, og alt forløb næsten perfekt. Da vi som sidder ved bordet gerne vil gøre det 100% rigtigt, kræver det at vi får hjælp af alle. Derfor vil jeg gerne appelere til at hvis der er noget man vil have vi skal opreklamere, så send det venligst til mig på mail, senest fredag før hjemmekampen, så jeg kan få det skrevet ned i en manual. Der er ikke (næsten)ikke grænser for hvad vi kan og vil gøre, så derfor send en mail med de oplysninger vi skal viderebringe. scm@mail.dk
Bare dame godt ! Jesper Hjort 14-10-2002
Til lykke tøser! Det var en rigtig mandfolkepræstation at starte med at tæve Sønderborg så stort. Bliv ved, bliv ved!
Jesper Hjort
Hmm… Bindste 10-10-2002
Jeg føler mig lige nødsaget til at komme med en lille kommentar…..
Har Bindste fået en skribentkonkurrent?
Nej, det jeg ikke………. Jeg har fået en skribentkollega!
Et udmærket indlæg, Andreas! Bliv endelig ved….
Det er dejligt at se, der er en, der har lyst til at lave lidt liv og humor her på siden. Det varmer mit hjerte…
Jeg håber dette er begyndelsen til noget stort. Jeg håber, Andreas har været med til at få flere til at skrive indlæg her. Det behøver ikke være kampreferater(*)…… Der er masser af muligheder til at få lidt humor i gæstebogen og i debatten.
(*) Jeg må desværre påtage mig skylden for et manglende referat fra Jyllandsserieholdets kamp i Harlev i søndags. Fremover vil kampreferater fra dette hold være at finde under Resultater og Referater. Men læs dem alligevel, der skal nok blive “svinet” lidt……

P.S. Et udmærket indlæg, Andreas, men du har stadig meget at lære…. :o)

SEJR til ODDER SUPERSTARS Andreas 9-10-2002
Herreynglinge
Odder IGF Superstars – Pindstrup Vikings 27-19
Herrynglinge HOLDET spillede i denne weekend årets første brandkamp men det viste sig hurtigt at træning er for tøsedrenge. Holdet var desværre blevet væsentligt svækket, da vi pga. personer tilknyttet klubben måtte have de to divisionsspillere Kedde og Kusk med til kampen. Det gik alligevel, hvilket sikkert kan begrundes med at flere spillere fra holdet .
Det viste sig hurtigt at Vikingerne ikke havde meget at byde på mod vores stærke hold. Og allerede i løbet af de første minutter scorede undertegnede 2 gange (en gang på langskud!!!!!!), tydeligt at deres keeper ”Roekasteren” ikke havde læst på lektien. Derefter tog vores anfører og taktiske geni Kristoffer Ernst over sammen med 30 meter løberen Kristian ”K” Højgaard og tilsammen fik de skabt et komfortabelt forspring, K med hele fire kasser. Kedde viste også hans store gennembrudsstyrke gennem kampen hvilket bidrog holdet med lidt positivt… 3 mål, SÅ Micheal Brock, han BØR spille højre bak på det divisionshold… Vi vandt endda med hele 2 mere end jer.
Man hørte ikke det store fra bænken i løbet af kampen, men Hammer viste dele af sin store håndboldviden da han i pausen udbrød med klingende stemme ”deres målmand er altså ik ret god” :o) Holdleder ”Vandbærer Wittus” gjorde det også fortrinligt selvom han måtte tage hjem for at få slukket tørsten efter pausen, han tog desuden Kedde med sig, tak for det.
Efter pausen viste Kusk også at han bør komme tilbage på holdet, måske ikke som fløj, men hvilke parader den dreng diskede op med. En sikker mand i midterforsvaret. I angrebet blev det desuden til 6 kasser. Begge keepere gjorde det ovenud fortrinligt og scorede begge, Tobias endda med langskud fra 7 METER i anden. Kristoffer Jeg-springer-ind-over-midten-og-skyder-nede-i-venstre-hjørne Ernst lavede hele 7 mål og via denne taktiske genistreg blev han kampens absolutte topscorer. Magnus, stregspiller med 2 kasser og som vandopfylder gjorde hvad ham kunne. Nicolaj Bergman var med!!! og han leverede faktisk et klasse-straffekast-mål og blev overhovedet ikke snydt i forvaret, det lover sku’ godt for holdets fremtid.
Til aller-aller-aller-sidst vil jeg gerne undskylde over for de tilskuere der havde fundet frem til hallen i lørdags. Jeg skal gøre mit bedste for ikke at ramme jeg der sidder på 4. Række næste gang, jeg undskylder min opførsel.

Vi glæder os allerede til den næste kamp i Tranbjerg d. 20. Oktober og mon ikke Kris giver en lille en, en lille en, en lille en, en lillebitte en?????

SES drenge
Andreas Jernarm Sørensen

Vi ligger nr. 1 ! Jesper Hjort 6-10-2002
Vi ligger nr. 1, vi ligger nr. 1 – lad os nyde toppen af 2. division mens vi er der – skide godt drenge!
Seværdig håndbold Jens Ambrosius 30-9-2002
Vi var blevet lovet noget seværdig håndbold i Odderhallen og det skal jeg love for blev indfriet!
Magen til hurtig contra-håndbold skal man da lede længe efter.
Og at så en 1. års senior (Mikkel) gør det så fremragende , at han bliver mandsopdækket i store dele af 2. halvleg er da bare forrygende!
Jeg glæder mig allerede til resten af sæsonen!
Venlig hilsen
En stor fan’
N.B. De mange tilskuere på lægterne lover godt for fremtiden!
Finn Ernst 29-9-2002
Det var en fornøjelse at være i Odder-Hallen i dag, da Vojens blev gjort til et middelmådigt DS-hold.
Jeg er sikker på at det snart bliver en fyldt Odderhal, hvis i kan fortsætte dette hurtige og seværdige spil. Godt gået.
Også stor ros til trænerteamet der havde tingene under kontrol selv da Vojens begyndte at komme lidt op i 2. halvleg.
Tak også til erhvervsklubben for et meget flot arrangement. Jeg kan godt forstå at vi bliver ved med at få nye medlemmer i Vippen.
Hilsen
Finn Ernst
Folt og sjovt Søren Martinusen 29-9-2002
Man må jo som sagt ikke bande i offenlig tale, så det lader jeg være med, men hold da k… hvor var det dejligt at sidde ved dommerbordet i dag. Holdet leverede det de skulle, publikum, vippen og sponsorer var til stede i stor stil. Set er sjovt at skulle gejde publikum gennem kampen, det er dejligt at få ris og ros efter kampen. det er med til at gøre os bedre til næste gang.
Vi skal have justeret lidt på højtalerne, jeg skal lære alle navnene at kende, og så skal jeg have tjek på div. sponsorer – så hvis jeg har sagt noget forkert – så vær rar at bære over med mig, det er første gang vi ved dommerbordet skal styre så meget på en gang.
Jeg vil gerne takke alle der var tilstede i hallen, i var kanon gode.

De bedste hilsener
Speaker Søren

jamen dog ! Jesper Hjort 29-9-2002
Det kørte jo bare derudad for 2. division. Jeg kunne ikke få øje på den spænding Frank taler om – >I sad bare på kampen drenge! Og det gør da ikke noget, at man kan se at det kan blive endnu bedre!
Drømmedebut for Mikkel, der styrede suverænt, flot kamp af nytilkomne Jonas Jørgensen, flot holdindsats!
Og en stor tak og til lykke til de rigtig mange, der bidrog til at gøre første hjemmekamp til en rigtig succes – flotte velfungerende rammer!
(Lyden var rigtig god på “modsatte side” – vi håber højtalerne kan rettes, så alle kan høre næste gang).
Vi er mange der allerede glæder os til fortsættelsen!
Venlig hilsen Jesper Hjort
Tillykke 2.div.! Frank Krogh Hansen 29-9-2002
Lige en lille hilsen fra ungdomsafdelingen med et tillykke med de to points i premierekampen! Hvorfor der lige skulle være spænding forstår jeg ikke helt, men sejren kom i hus. I perioder blev der også spillet rigtig attraktiv håndbold, især fra det 5. til det 25.min. i 1.halvleg, og hvis det bliver stilen i Odder fremover, så skal det hilses særdeles velkomment i ungdomsafdelingen!
Frank
Offentlig undskyldning Morten Sand 29-9-2002
Denne lille løbeseddel er hovedsagelig udfærdiget så jeg ikke skal gentage min historie 120 gange i løbet af dagen.
Men den er også ment som en ”offentlig undskyldning” til holdet, klubben og alle jer tilskuere.
For en del af jer undre sig nok over hvorfor jeg ikke spiller i dag, og det har et enkelt svar: Dels dumhed, dels uvidenhed, dels bureaukrati.
Der er nemlig sket det at jeg ikke er spilleberettiget før den 25. oktober.
Da jeg valgte at vende tilbage til Odder kontaktede jeg min gamle klub i Luxemburg og bad dem om at gøre mit spillercertifikat klar og sende det. Det blev gjort. Så da jeg ringede til Dansk Håndbold Forbund i onsdags regnede jeg bare med at få papirerne var en formalitet. Men det var det ikke!!!!!
Ved et skifte mellem to danske foreninger er man spilleberettiget for en anden klub 30 dage efter sidst spillede kamp. Og da jeg troede reglerne var de samme i mit tilfælde tog jeg fejl. Det er nemlig sådan, at når man skifter fra en udenlandsk til en dansk forening, er man først spilleberettiget 30 dage efter den dag hvor man anmoder om sit spillercertifikat.
At så DHF sad med mit spillercertifikat i hænderne om eftermiddagen og at jeg på det tidspunkt egentlig var frigivet fra både den luxemburgske klub og forbund har intet og sige. Jeg må pænt vente.

En dum og amatøragtig fejl som selvfølgelig aldrig skulle være sket. Jeg kunne jo bare havde fortaget det opkald da jeg vendte hjem fra Luxemburg, og sagen havde været klar. Men det er, som bekendt, meget let at være bagklog. Hverken træneren, klubben, seniorudvalgsformanden eller jeg havde overvejet at det skulle blive et problem……Men det gjorde det!
Nu kender vi reglen, så når vi om et par skal til at købe en masse østeuropæere ind, ved vi hvordan vi skal forholde os til klubskifter fra udlandetJ

Det er selvfølgelig ærgerligt eftersom jeg for alvor var kommet op i gear efter min skade(red. Jeg blev opereret i fingeren i juli), og mente virkelig at jeg kunne bidrage med en masse til holdet. Men mit fravær bliver nødvendigvis ikke nogen direkte svækkelse. For oppe i gear er også Michael Mikkelsen. Alle ved Michael han står for, og ved at han på en god dag er god for en 20-22 mål! Desuden er Thomas Møller med i mit sted. Thomas har også imponeret i opstarten og har ved alle opstartsstævnerne vist at han er en giftig højre fløj. Han er robust, fightende og går altid forrest når det gælder.
Derudover er holdet i en glimrende form. Det være sig både fysisk, taktisk, teknisk og ikke mindst socialt. Alle har glædet sig kolossalt til at komme i gang, og det vil man sikkert også kunne sig ud af spillet i dag.

Modstanderen kender jeg også lidt til, idet jeg fik lov til at træne hos dem da jeg var i militæret i den egn. Dengang hed de Vedsted/Over Jerstal. Det var lille hyggelig som klub, hvor sammenholdet var helt unikt. Det kunne man også se banen, hvor man tydelige kunne se at de havde spillet sammen i flere år og hvor de kunne finde hinanden med lukkede øje. Er det nogenlunde det samme hold de stiller med, venter en svær opgave forude.

Derfor håber at I for alvor har fået varmet stemmerne og hænderne op, så vi kan give drengene den maksimale støtte.
Det håber jeg også fortsætter resten sæsonen, så jeg også kan nyde godt af den når jeg igen er klar til kamp efter d. 25. oktober.

God kamp!

Med Sportslig Hilsen

Morten Sand

Kom så med Vojens! Jesper Hjort 28-9-2002
Kom så med Vojens – vi er sultne!!

Venlig hilsen

Jesper H (men Jesper D.P er enig!)

En konkurrent….??? Bindste 27-9-2002
Odder IGF har succes! Odder IGF er i fremgang! Odder IGF er på vej mod de store danske håndboldarenaer! Store ord, men også sandfærdige ord….
Men lige pludselig – ud af det blå – dukker der en ny håndboldklub op i kommunen. Eller helt ny er klubben ikke, den har bare været sat i bero nogle år. Saxild-IF har startet et nyt serie 3 hold. Holdet består af en god blanding af gamle afdankede håndboldspillere og unge spillere med ufattelig lidt forstand på håndbold. Men hvis man skal tro på holdets målsætning, kan det på sigt blive en alvorlig konkurrent til Odder IGF`s 3. hold. Spillernavnene klinger måske ikke lige i ørene på de fleste Odderfolk, men tro mig der er absolut intet talent på dette hold….
Dette indlæg er kun skrevet for at advare Torben Knudsen, der p.t. står for 3. holdet i Odder, om at om ca. 9-10 år, vil der være grundlag for et lokalbrag af de helt store….
Interesserede kan følge holdets bedrifter på www.bindste.webbyen.dk
Jyllandsserie i træninskamp… Bindste 27-9-2002
Torsdag aften spillede Odders nyoprykkede Jyllandsseriehold sidste træningskamp inden sæsonstart. Odder havde besøg af et andet Jyllandsseriehold, Torsted. Resultatet blev en stensikker sejr på 26 – 25 til Odder.
Efter en hurtigt overstået 1. halvleg ( den varede ca. en halv time) gik spillerne ind til anden halvleg med en føring på 15 – 12. Odderholdet spillede ikke nogen stor anden halvleg, men spillerne fik prøvet nogen angrebsstarter og -systemer igennem. Nogle foregik med større succes end andre….
Torsted spillede med alt, hvad de havde i sig, og 10 min. før tid var Torsteds træner virkelig ved at tabe hovedet. Peter “han-hedder-Melpalle” Simonsen blev mandsopdækket. Der gik dog kun 2 min. før træneren fik rettet op på denne taktiske brøler af dimensioner….
Kampen gav træner Lars “manglende-rytme” Borg noget at tænke over. Der er tre ting, der skal trænes frem til sæsonstart. Spillerne skal finde rytmen. Spillerne skal finde rytmen. Spillerne skal finde rytmen….
I anden halvleg var der 2 Odderspillere, der havde trukket billetterne. Peter fik lov at afslutte en gang i mellem, men Jens Arne “rygende-arm” Jensen havde stort set sidste hånd på bolden i hvert eneste angreb….
På bænken i anden halvleg sad Lars “nye-sko” Jørgensen, og alle der kender Lars (vist efterhånden de fleste) kan kun nikke genkendende til, at hold da kæft hvor han snakker meget. Der blev fundet på navne som føromtalte MelPalle, Fannie og Jens-Bjarne….
Det var ikke den store håndboldoplevelse, men Odder vandt, Og Borg fik set, hvad der trænger til at blive trænet. Og det er jo tit formålet med en træningskamp….
Til lykke! Jesper Hjort 15-9-2002
Til lykke til dameynglingeholdet – er lige blevet nr. 3 ved kvalifikationsstævnet i Ribe og må dermed “nøjes” med at spille i eliterækken i år – men resultaterne viser, at det kan blive ganske spændende – og den gode ende af eliterækken vil bestemt være flot!
Også til lykke til de 3 divisionshold og herrejuniorelite, til trænere og mange andre bag dem – der er noget at leve op til i de kommende kampe – aldrig har Odder IGF været repræsenteret så flot! Lad os stå sammen om en ny kanonsæson!
Mange hilsener og håb om mange gode kampe!
Jesper Hjort
Træningsiver….. Bindste 10-9-2002
Turneringsstarten nærmer sig, og spillerne er ved at være tændte. Grundkonditionen skal snart være i top, og nu gælder det snart kun finpudsning af diverse systemer og individuelle småting.
Og netop en af disse individuelle småjusteringer af en gammel, velkendt finte var årsagen til en ambulancetur af de lidt anderledes under den netop overståede Århus Festuge. Fra en af mine trofaste ( og yderst pålidelige ) kilder er denne historie netop kommet til mit øre. Det forlyder, at en Odderspiller ( måske anføreren ) – i sin iver for at være toptunet til sæsonstart – lige ville prøve en af sine finter af under Festugen. Måske spilleren skulle træne en ekstra gang, for der skete nemlig det, at spilleren ikke havde taget højde for, at foden kunne glide, og da den gjorde det, slog spilleren hovedet i skulderen på den stakkels statist ( der intet har med håndbold at gøre ) og flækkede øjenbrynet……
Historien fortsætter med en ambulancetur, hvor spilleren høfligt delte med endnu en tilskadekommen ( faktisk lidt mere end et flækket øjenbryn ). Der var også noget med en cykeltur med plaster på øjenbrynet på en cykel uden bremser. Men det er ikke så væsentligt….
Moralen i denne virkelighedshistorie er, at for meget træning faktisk godt kan give bagslag…..
Tillykke til herrejunior 2 Sten Kjær 7-9-2002
Jeres “gamle” træner vil gerne ønske Jer tillykke med kvalifikationen til herrejunior elite.
Med den opstart i har haft uden træner m.m. er det en fantastisk præstation i sig selv, at der er et hold. Det var først i sidste uge “Kongen” endelig sagde ja til at træne jer og derfor er præstationen ekstra stor.
Nu har I og Morten 3 ugers arbejdsro, og jeg er sikker på, at I sammen med ham nok skal få et godt hold sammenspillet.
Ny leder af 2.div-holdet.. Bindste 5-9-2002
Chefredaktøren på Bindste`s Hot News kan endnu en gang offentliggøre en nyhed af de helt store! Et tronskifte på bænken på 2. divisions-holdet så sit lys i den forgangne weekend. I den afgørende kamp om en finaleplads tog den unge, fremadstormende Kasper/Skaffer/Stifler ( kært barn o.s.v…… ) dirigentstokken under taktikmødet og de 2 “tidligere” cheftrænere – Kenneth og Lars – blev sat til at fylde vanddunke! Kasper satte taktikken, og hvis der er nogen, der ikke ved resultatet af den kamp, kan jeg fortælle, at holdet vandt og gik i finalen! Efter forlydende var det absolut kun på grund af taktikken….
Op til finalen tog de “gamle” trænere igen over, og hvad skete der? Jo, holdet tabte såmænd!
Måske nogle højtstående herrer i baglandet skulle tænke lidt over dette og begynde at genforhandle trænerkontrakter…….
Paland 3-9-2002
Jyllandserieholdet vandt finalen i deres række, og 2.div.holdet tabte finalen i deres række! Vidst en rimelig god weekend – både resultatmæssigt og ikke mindst socialt!!! Mon ikke Lars “Damp” har sørget for det sociale…………….
peter 2-9-2002
hvordan gik det de 2 herrehold i Haderslev i weekenden?
De ville i Divisionen… Kim Bruhn 2-9-2002
Tillykke til de 3 ungdomsdivisionshold….
Det bliver spændende at følge jer i den kommende sæson. Nyd den høje intensitet i divisionen – og gør jeres bedste.
mvh BRUHN Grafisk håndværk
Fanclub Bindste 1-9-2002
En ny fanclub har set lyset. Denne fanclub blev stiftet kl. 09.22 lørdag formiddag på en bænk i en hal i Haderslev. Hele klubbens Lars “Damp” Jørgensen – der er en af seniorafdelingens målmænd – er stifter af “The Due Fanclub”.

Fanclubben består på nuværende tidspunkt af:
Formand: Lars Jørgensen
Kasserer: Lars Jørgensen
Bestyrelsesmedlemmer: Lars Jørgensen og Lars Jørgensen
Menig medlem: Lars Jørgensen

Lidt nyttig fakta om “The Due Fanclub”:

Antal medlemmer: 1 ( forventes at stige med et par stykker inden sæsonstart )
Adresse: Ukendt
E-mailadresse: LJ@Duefanclub.dk
Hjemmeside: www.due-til-skue.dk

Formand, Lars Jørgensen, udtaler; Grunden til stiftelsen af “The Due Fanclub” er, at Thomas Dueholm er en fantastisk håndboldspiller og en publikums yndling. Han scorer mange mål, og så er han ikke bange for at gå i infight med hærdebrede minutbøffer! En rigtig showmand!

Selvsamme formand Jørgensen viste igen, at han taler før han tænker, da han op til et straffekast ville lave den så velkendte “Kraaanen”! En blanding af en halvdårlig B-udgave af Karate Kid filmene og en krage. Vi takker “Damp” for at ville medvirke til et par hyggelige stunder mellem kampene…..

3 divisionshold!!! Frank 1-9-2002
Jamen det er jo helt vildt! For 10 min. siden kvalificerede HY sig også til at spille divisionsbold i den kommende sæson! Holdet slog i den afgørende kamp Tarm/Skjern, og mon ikke Tarm/Skjern har fået et Odderkompleks, da både DJ, HJ og nu HY har taget den direkte plads foran netop dem! Et stort tillykke til alle omkring holdet, alle spillere og holdets cheftræner Michael Brock! Mon ikke træningen i den kommende tid bliver lidt sjovere!
Frank
dommerbord d. 7. og 14.9. Helle Mogensen 1-9-2002
Vi har fået en forespørgsel fra kreds 5 om vi kan besætte de to pladser ved dommerbordet ved kvalifikationsstævner i Odderhallen d. 7. og 14. september. Afregning sker efter dommerløn.
Jeg er ikke klar over hvor mange kampe/timer og hvilke hold det drejer sig om, men er der nogle, der er interesserede til dette job, hører jeg gerne fra jer. Helst i dag.
hilsen Helle Mogensen
bkm@os.dk
86 54 36 92
Tillykke til juniorholdene! Frank 31-8-2002
Idag er det så lykkedes at få de første to divisionshold i ungdomsafdelingen! Og så allerede i første forsøg! Der skal lyde en masse lykønskninger til begge hold, DJ hev to flotte sejre hjem i Viby, og HJ klarede skærene på bedre målscore end Tarm/Skjern, kanonflot gået af jer allesammen, og også et stort tillykke til cheftrænerne Jens-Arne og Lars, de øvrige personer omkring holdene, forældre m.m. Nu må vi allesammen krydse fingre for HY imorgen, og DY og HJ2 i næste weekend! Fortsat god weekend!!!
Frank
Damejunior i divisionen Skou 31-8-2002
Så lykkeds det endeligt!! Efter en noget sløv præstation ved elite cup´en fik holdet vist, at de sagtens, med den rette indstilling og holdånd, kan blande sig med de bedste hold i Danmark!!!!

Man kan roligt sige, at alle parter var meget nervøse. Jens Arne havde ikke kunnet sove længere end til 06.30. Davidsen kunne kun klemme lidt ned til morgenmad, og Mie nåede heldigvis til den danske grænse uden at blive stoppet af tolderne ved den tjekkiske grænse!!

For ikke at komme med et længere referat af de 2 kampe, vil jeg blot sige, at holdet kæmpede bravt. Ikke alle fik lige meget spilletid, men alle bidrog med masser af opbakning, slid og mål-bølger. Uden denne fight/vilje til at vinde havde vi ikke vundet.

Til slut vil jeg blot takke forældrene for den massive opbakning, – dejligt at I engagerer jer så meget i holdets ve og vel!!!