Kamp resultater


2. division herrer:
Århus GF – Odder IGF 25-31 (7-14)

Målscorere: Karsten Rovelt 7, Jesper D. Petersen 6, Anders Jensen 5, Morten Fogh 3, Peter Simonsen 3, Michael Mikkelsen 2, Ulrik Kreutzfeldt 2, Mikkel Olesen 2, Lars Sørensen 1

Forløsning.

Den vigtige udekamp mod ligareserverne fra Århus gav 2 meget kærkomne point efter en fantastisk holdindsats. Fra kampens start satsede Odder med offensivt forsvar, hvilket tog fusen på værterne i den grad, at de først fik scoret deres første mål efter 10 minutter. Hele 1. halvleg var Odder i teten med fremragende forsvarsspil, god målmandspræstation og nemme kontrascoringer. Og i angrebet blev der spillet med en taktisk tålmodighed, som gav udbytte i næsten hvert angreb, som blev foretaget. Efter 10 minutter var stillingen 4-1 til Odder, efter 15 minutter 7-4 og på en rigtig god periode bragte Odder sig foran med 12-5 med 5 minutter tilbage. Odder fik en rigtig god start på 2. halvleg. Efter 10 minutter var stillingen 19-11 og føringen blev udbygget til 23-12 efter 15 minutter og 26-16 med 10 minutter igen. Så valgte hjemmeholdet at gå op og mandsopdække 2 personer i håb om at kunne vende kampen, men selv med en “dårlig” periode på 5 minutter, hvor Århus GF med 4 mål i træk fik reduceret til 20-27, red Odder stormen af til slutstilling 31-25.
I den grad en spillemæssig forløsning, og specielt forsvaret stod godt gennem 55 minutter af kampen og kontraspillet flød fremragende, specielt i 1. halvleg. Angrebsspillet var bygget utrolig fornuftigt op og tålmodigheden blev belønnet i sidste ende. Fantastisk god holdmoral, hvor alle gjorde hinanden gode, hvilket også kan ses af, at alle markspillerne endnu en gang kom på tavlen. I Christian Jensen fravær grundet sygdom fik Ulrik Kreutzfeldt chancen, som han honorerede med 2 gode scoringer.
Nu venter så pokalkampen mod Lystrup på torsdag inden den livsvigtige kamp mod BMI på søndag i Odder Idræts Center løber af stabelen

Danmarksserie damer:
Sønderjyske HK – Odder IGF 23-26(12-15)

Målscorere: Gitte Brixsensen 7, Mathilde Sand 7, Line Sørensen 5, Gitte Kristensen 5, Maria Nielsen 1, Lone Winther 1.

Jyllandsserie herrer:
HEI – Odder IGF 33-26

Serie 1 damer:
Stjær BK – Odder IGF 22-18

Serie 2 herrer:
Stjær BK – Odder IGF 34-24

Herreynglinge Division:
Odder IGF – Team Haderslev 29-33

Herrejunior Liga:
Odder IGF – Tinglev 24-20 (14-7)

Niels Okkels 6, Kasper Mogensen 5, Bjørn Faurby 4, Jakob Tønder 2, Martin Hjort 2, Jakob Rasmussen 2,Rasmus Vandbæk 2, Anders Bottrup 1

Sejr nr. 2 i Ligaen (og en mulig 2. plads i Ligaen…?)
Føste halvleg bød på ganske pænt spil i begge ender af banen, mens anden halvleg mest bød på solidt forsvarsspil og et lidt sjusket angrebsspil.
Igen stod vores forsvar flot i 2×30 min. og sammen med Nikolaj i målet, kunne vi holde Tinglev nede på kun 20 mål. Kasper Mogensen spillede absolut een af de bedre kampe i år, hvor han gang på gang viste sine kvaliteter i forsvaret. Også i angrebsspillet blev det til 5 flotte fightermål- men
ingen hopskudsmål denne gang heller……..;-) Niels Okkels, der ikke fik scoret i Lørdags, fik revanceret sig med 6 mål og han blev dermed kampens topscorer. Også Muggi fik gang i sit berygtede “atomvåben” igen og det var lige før at Tinglevs keeper fik midterskildning, da den blev affyret fra højre back.
Nu venter Mors i Mors på Lørdag og igen på Torsdag i Odderhallen kl. 19.30. Mors er traditionelt set en hård nød at knække, men hvis vores forsvar kan holde de fine takter er der en fair chance for at vinde den ene af kampene.

HF MORS – Odder IGF 30-27

Dameynglinge-elite A:
Vejle-Bredballe HK – Odder IGF 18-25

Herrejunior-elite B:
Odder IGF – Struer-Resen HS 25 -18 (14 -6)
Målscorere: Jens Holm 6, Peter Rasmussen 5, Nikolaj Andersen 5, Niels Holm 4, Christian Lassen 2, Henrik Hjort 1, Martin Kofod 1.

Ny flot sejr til juniorelite!

Sidste weekend gik det ud over nr. 1. Denne gang gik det ud over nr. 2 i rækken, Struer-Resen HS. I første halvleg blev de reduceret til statister, der blot kunne se deres forsøg prelle af mod et stærkt forsvar, hvorefter Odders lette frontløbere knaldede bolden i nettet i den anden ende.
Sejren blev grundlagt på kompakt forsvarsspil foran en stærk Henrik Johansen i målet. Også denne gang skulle der lige brændes lidt løst krudt af i angrebet, inden afslutningerne blev skarpe. Så gik Odder til gengæld fra 6 -5 til halvlegsføringen 14 – 6 – og dermed var Struer – Resen i realiteten knækket.
I 2. halvleg var Odders spil svingende – i en periode midt i halvlegen var der ved at gå hat og briller i spillet – koncentrationen var langt væk og Struer – Resen halede ind. Til holdets ros skal dog siges, at sejren aldrig kom i fare og Odder strammede op til sidst og sluttede kampen i fin stil.
Ærgerligt at holdet ikke tidligere i sæsonen er kommet op på dette niveau – nu fungerer holdspillet og spillerne forstår at supplere hinanden.
God kamp af Henrik Johansen i målet. Foran ham tog Niels Holm, Christian Lassen og Henrik Hjort det store slæb, mens Jens Holm, Nikolaj Andersen og ikke mindst “kampens profil” Peter Rasmussen boltrede sig i angrebsspillet.

HF Mors – Odder IGF 30-27 (12-13)

Målscorere: Niels Okkels 7, Martin Hjort 7, Rasmus Vandbæk 5, Kasper Mogensen 4, Bjørn Faurby 3, Jakob Rasmussen 1

Lige ved og næsten…..
Det var tæt på at vi havde taget Mors på deres ellers så sikre hjemmebane. Første halvleg bød igen på stor fight og flot forsvarssspil. Vi gik således til halvleg med +1 mål. Vi kom dog dårligst fra start og kom bagud med 21-15. Efter flot og sammenbidt fight kæmpede vi os tilbage til 22-21. Her fik vi et straffekast der desværre blev misbrugt og Mors kom igen foran med 2 mål istedet. Dette gentog sig yderligere 2 gange i 2.halvleg, hvor vi kommer op på kun at være bagud med et enkelt mål og brænder så det afgørende staffekast der kan vende billedet. Men vi har helt klart følelsen af at kunne matche Mors, også på deres hjemmebane- vi mangler blot lidt held og en smule mere koncentration i de afgørende øjeblikke (og måske lidt mere dommertække…).
Vi viste for 4. kamp i streg igen flot holdfight, hvor især Muggi, Rasmus, Okkels og Kasper lyste op i angrebsspillet. Mors havde tydeligvis talt om at stække Bjørns mange kontramål og havde givet ham hele 2 “overfrakker” på når vi løb kontra. Det kan man da kalde respekt….. Vi får chancen for at slå Mors igen på Torsdag, og de skal spille godt for at få point med hjem fra Odderhallen 🙂

Drenge-elite:
Odder IGF – Tangsø 23-21.
Målscorere: Torben Rasmussen 6(1), Mikael Holst 5, Mark Nielsen 5, Lasse Kjær 3(1), Anders Frederiksen 3, Simon Madsen 1.

Drenge A:
Odder IGF – BMI 11 – 16
Målscorere: Lars Nørlev 8, Rene Brink 2, Jens Andreas 1.

Drengene lagde flot ud og var foran indtil der stod 10 – 10. Specielt forsvaret var en fornøjelse at se på med flotte parrader.
Angrebet tabte lidt af pusten da vi ikke kunne blive med at presse deres fysisk stærke forsvar.

Pige A:
Odder IGF – HEI 11 – 7
Målscorere: Dinna Andersen 4, Mette Fogh 3, Britta Lemming 2, Camilla Shested 1, Louise Møller 1

Stor fremgang for Pige A

Sidst pigerne mødte HEI for fjorten dage siden, tabte man med to mål. Dengang havde holdet store problemer med deres offensive 3-2-1 forsvar. Der blev også lavet en masse tekniske personlige fejl, som har været holdets generelle problem.
Siden er der blevet arbejdet intensiv til træning, hvor emnet har været angrebsspil overfor offensiv forsvar.
I går aftes kom så belønningen. Der blev spillet fejende flot angrebsspil, hvor spillerne selv viste en masse muligheder. Specielt skal Dinna Andersen og Mette Fogh have ros for en flot indsats.
I 1. halvleg spillede pigerne så godt overfor det offensive forsvar, at HEI fra starten af 2. halvleg måtte trække sig tilbage i 6-0.
Det sprudlende angrebsspil falmede lidt i 2. halvleg, men sejren kom aldrig i fare.

Odder IGF – Stjær BK 5-11

Drenge-puslinge B:
Odder IGF – Lystrup IF 7 – 5(4-2)

Målscorere: Martin Kjær 3, Casper Sørensen 2, Asbjørn Sørensen 1, Simon Møller 1

Dagens topkamp blev en lige så spændende og intens fight, som man kunne forvente med placeringerne som henholdsvis nr. 1 og 2.
Lystrup er utrolig dygtige til hurtigt at spille bolden rundt, men vores drenge stod rigtig godt i forsvaret, så de havde svært ved at komme til afslutninger. Og når de så endelig kom igennem havde vi to fantastiske målmænd, der præsterede den ene store redning efter den anden – de havde begge redningsprocenter på omkring 75%!!!!
Angrebsmæssigt havde vi lidt svært ved at spille os igennem deres flade 6-0-forsvar, men bagspillerne strålede til gengæld med flotte scoringer fra distancen.
Vi førte fra start til slut, og selv om det var en intens kamp, blev den heldigvis aldrig rigtig spændende.
Redningsprocenten hos de 2 målmænd: Nikolai Pedersen 75% og Marc Nedergaard 73%.

Drenge-puslinge C:
Odder IGF – CIF 9-10(5-5).

Målscorere: Christian Nørring 4, Kasper Nørbæk 2, Steffen Hansen 2, Kasper Rosenberg 1.

Pige-puslinge A:
TRIF/TGF – Odder IGF 9-8(5-5).
Målscorere: Line Severin 3, Sara Stender 2, Sigrid Pedersen 1, Julie Jensen 1.

Odder tabte overraskende udekampen mod Rønde efter en mindre god holdindsats.

Skovbakken – Odder IGF 6-13(4-5).
Målscorere: Julie Jensen 4, Sigrid Pedersen 2, Line Nielsen 2, Sara Olsen 2, Line Severin 1, Julie Iversen 1, Sara Stender 1.

Holdmoral var stærkt forbedret –særlig i 2. halvleg, hvor holdspillet kom i gang.

Pige-puslinge B:
Odder IGF – VRI 8-6(3-4).

Målscorere: Julie Andersen 5, Christina Bach 1, Simone Tassi di Luigi 1, Anne Hofmann Andersen 1.

Efter en spændende og jævnbyrdig kamp, løb Odder af med sejren. Der var godt målmandsspil af Janni Frederiksen. Hverken forsvaret eller angrebet fungerede tilfredsstillende for Odder idag, men Julie Andersen tog et stort ansvar i angrebet og hun fik scoret 5 mål.

Pige-puslinge C:
Odder IGF 3 – Viby IF 2 7-16(2-9).

Målscorere: Julie Hansen 3, Laura Okkels 2, Trine Petersen 1, Marianne Lemming 1.

Da offensive forsvar ikke er vores livret, fik vi det svært i denne kamp, hvor Viby scorede mange mål på contra. Pigerne sled i det og forsøgte både med langskud bagfra og med finter til gennembrud. I denne del af sæsonen var det den kamp, hvor vi har scoret flest mål.

Drenge-lilleput B:
Odder IGF 1 – Brabrand IF 7-16
Målscorere: Anders Pedersen 3, Emil Pedersen 2, Jonas Holm Andersen 1, Nourdin Harrath 1.

Odder IGF 2 – VRI 10-5(3-1).
Målscorere: Emil Olesen 4, Anders Kragh 3, Jacob Mathiasen 2, Mikkel Laursen 1.

Phy -Ha, resultatet af kampen afspejler ikke helt intensiteten i kampen idet VRI var meget tæt på at udligne efter pausen, men igen udgjorde forsvaret sammen med Mathias i målet en mur af vilje som gjorde det svært for
modstanderene at score, drengene er blevet rigtig goge til at læse spillet og benyttede sig i stor udstrækning af hurtige opløb til at score på. Holdspillet bliver bedre og bedre så der nu er ved at være et vist snit over spillet.
Vi ser frem mod næste kamp.

Drenge-lilleput C:
Odder IGF – Brabrand IF 2-11

Det var et stærkt besat Lilleput C hold fra OIGF der mødte Brabrand IF Ungdom 2.
Kampen blev spillet i Odder, og hjemmeholdet lagde ud med et solidt pres på gæsterne. Brabrand kom dog hurtigt foran takket være deres kontraangreb.
Odder havde flot kombinationsspil, men havde svært ved at trænge igennem de Brabrand´ske forsvarskæder. Alligevel lykkedes det Odder at score to gange. Således kom både Martin Geertsen og Johan Holm på scoringstavlen.
Trods godt forsvarsspil fra Odder, fik gæsterne overtaget og kampen sluttede 11-2 til Brabrand.

Pige-lilleput A:
Viby IF – Odder IGF 9-6

Brabrand IF – Odder IGF 6-3
Målscorere: Mia 1, Cheanne 1, Astrid 1

Pigerne drog til Brabrandhallen uden den sædvanlige bagkæde: Julie ude med en brækket fod, Camille til JM i fodbold og Frederikke stadig på skiferie, så det var med at finde de gode takter frem hvis vi skulle slå arvefjenden.
Pigerne kæmpede godt for sagen, Mia var virkelig opsat på at tage over i bagkæden og som den der skulle gå igennem og lave målene, det lykkedes delvist og resulterede i et flot mål. Cheanne spillede en lidt uvant plads på backen, men havde alligevel held til at få bolden i nettet. På fløjene var der gode forsøg fra Cheanne, Iben og Astrid, men det var stolpe ud, når det endelig lykkedes dem at komme igennem Brabrands godt spillende forsvar.
Efter pausen fald vores sædvanligvis gode forsvar lidt fra hinananden i midtzonen, og Brabrands store stæke bagspiller kunne bryde igennem og score hos en ellers som altid stærkt spillende Stine.
Pigerne fightede dog ufortrødent videre. Astrid fik tilkæmpet sig et straffekast, som hun sikkert udnyttede. Til trods for sin mindre højde er Line en stærk spiller, der ikke er bange for at fyre kanonen af, når der ved hjælp af Annas gode overgange samt Sofies screeninger opstod huller i forsvaret. Desværre var der ikke det fornødne held til at få bolden i mål.
Alt i alt en fin fight, men med kun en spiller på bænken og uden den sædvanlige bagkæde var Brabrand for stor en mundfuld.

Pige-lilleput B:
Odder IGF – Skødstrup SF 6-3

Pige-lilleput C:
Odder IGF – TMG 7-3

Elite Cup for drenge – semifinalen:
Rækker Mølle KFUM – Odder IGF 20-23

Målscorere: Christian Poulsen 5, Torben Rasmussen 4, Mikael Holst 4, Anders Frederiksen 3, Mark Nielsen 3, Jacob Maj 2, Tue Ejsing 1, Lasse Kjær 1.

Drenge 1 i Elite Cup finalen
Efter en køretur på et par timer nåede vi frem til Rækker Mølle Hallen ca. kl 17.00 for at spille kl. 18.00. Der var flere af drengene der ikke havde nået at smide skoleuniformen før vi skulle køre. Så det var frygtet at flere af dem, måske var trætte da vi nåede frem. Der blev fløjtet op til en 1. halvleg som skulle vise at Rækker Mølle havde tænkt sig at ville mere idag end i søndags. Vi havde ikke så svært ved at komme igennem deres 3:2:1 forsvar, men vi havde til gengæld meget svært ved
at skyde forbi deres godt sprællende målmand. Vi brændte vel 5-6 100% chancer i 1. halvleg på ham. Derfor skulle halvlegen vise sig at blive mere spændende end forventet. Vi formåede ellers i høj grad at flytte rundt på deres forsvar, så de i perioder ikke vidste hvad der var op og ned.
I halvlegen snakkede vi om hvor målmanden skulle skydes og at vi skulle have flere overgange fra vores fløje. Det skulle vise at være nok, til at splitte deres forsvar ad og til at score på deres målmand. I 2. halvleg viste vi noget af det spil der skal til, hvis vi vil blande os blandt de
allerbedste. Vi spillede i et meget højt tempo, hvor Mark Nielsen var den spilstyrende. Og det var forrygende at se hvordan han formår at spille de andre gode, og med mange fabelagtige indspil formår at gøre vores stregspillere gode. Samtidig skal der lyde stor ros til Christian Poulsen,
som lige havde rejst sig fra sygesengen, gik ind spillede en forrygende forsvarskamp og samtidig scorede nogle flotte mål i den anden ende. Vi havde idag valgt at hive Kristoffer Laursen frem fra “gemmeren” og han stod en forrygende 2. halvleg! Der skal dog lyde stor ros til hele holdet, for
at blive ved , selvom der var lidt panik i 1. halvleg. Det var idag lækkert at se, hvordan alle jublede når vi scorede, og det var helt sikkert med til at påvirke hemmeholdets spillere, trænere og tilskuere, som syntes det var meget usportsligt at juble efter en scoring!!!!!!!!!!
Tak til forældre, koner, kærester, brødre og Hammer for den enorme støtte vi fik helt ovre i Rækker Mølle Hallen!
Nu gælder det så turneringskampen på søndag i Odder Idræts Center mod Tangsø. Her skal vi vinde for stadig at have en chance for at vinde puljen.
Det skal dog lige nævnes at vi spiller finale d. 8 marts i Vejle Idrætscenter mod Herning. Men den kamp tænker vi ikke så meget på endnu!!!!!

Oldgirls:
Odder IGF – Harlev IK

Veteran Oldboys:
Odder IGF – HEI

Herrejunior Liga: Odder IGF – Tinglev 24-20 (14-7)
Oprettet/rettet: Fredag den 21. Februar 2003.

Niels Okkels 6, Kasper Mogensen 5, Bjørn Faurby 4, Jakob Tønder 2, Martin
Hjort 2, Jakob Rasmussen 2,Rasmus Vandbæk 2, Anders Baatrup 1

Sejr nr. 2 i Ligaen (og en mulig 2. plads i Ligaen…?)

Føste halvleg bød på ganske pænt spil i begge ender af banen, mens anden
halvleg mest bød på solidt forsvarsspil og et lidt sjusket angrebsspil.
Igen stod vores forsvar flot i 2×30 min. og sammen med Nikolaj i målet,
kunne vi holde Tinglev nede på kun 20 mål. Kasper Mogensen spillede absolut
een af de bedre kampe i år, hvor han gang på gang viste sine kvaliteter i
forsvaret. Også i angrebsspillet blev det til 5 flotte fightermål- men
ingen hopskudsmål denne gang heller……..;-) Niels Okkels, der ikke fik scoret i Lørdags, fik revanceret sig med 6 mål og han blev dermed kampens
topscorer. Også Muggi fik gang i sit berygtede “atomvåben” igen og det var
lige før at Tinglevs keeper fik midterskildning, da den blev affyret fra højre back.
Nu venter Mors i Mors på Lørdag og igen på Torsdag i Odderhallen kl. 19.30.
Mors er traditionelt set en hård nød at knække, men hvis vores forsvar kan
holde de fine takter er der en fair chance for at vinde den ene af kampene.

Drenge 1 i Elite Cup finalen
Oprettet/rettet: Torsdag den 20. Februar 2003.

Efter en køretur på et par timer nåede vi frem til Rækker Mølle Hallen ca.
kl 17.00 for at spille kl. 18.00. Der var flere af drengene der ikke havde
nået at smide skoleuniformen før vi skulle køre. Så det var frygtet at
flere af dem, måske var trætte da vi nåede frem.
Der blev fløjtet op til en 1. halvleg som skulle vise at Rækker Mølle havde
tænkt sig at ville mere idag end i søndags. Vi havde ikke så svært ved at
komme igennem deres 3:2:1 forsvar, men vi havde til gengæld meget svært ved
at skyde forbi deres godt sprællende målmand. Vi brændte vel 5-6 100%
chancer i 1. halvleg på ham. Derfor skulle halvlegen vise sig at blive mere
spændende end forventet. Vi formåede ellers i høj grad at flytte rundt på
deres forsvar, så de i perioder ikke vidste hvad der var op og ned.

I halvlegen snakkede vi om hvor målmanden skulle skydes og at vi skulle
have flere overgange fra vores fløje. Det skulle vise at være nok, til at
splitte deres forsvar ad og til at score på deres målmand. I 2. halvleg
viste vi noget af det spil der skal til, hvis vi vil blande os blandt de
allerbedste. Vi spillede i et meget højt tempo, hvor Mark Nielsen var den
spilstyrende. Og det var forrygende at se hvordan han formår at spille de
andre gode, og med mange fabelagtige indspil formår at gøre vores
stregspillere gode. Samtidig skal der lyde stor ros til Christian Poulsen,
som lige havde rejst sig fra sygesengen, gik ind spillede en forrygende
forsvarskamp og samtidig scorede nogle flotte mål i den anden ende. Vi
havde idag valgt at hive Kristoffer Laursen frem fra “gemmeren” og han stod
en forrygende 2. halvleg! Der skal dog lyde stor ros til hele holdet, for
at blive ved , selvom der var lidt panik i 1. halvleg. Det var idag lækkert at se, hvordan alle jublede når vi scorede, og det var helt sikkert med til at påvirke hemmeholdets spillere, trænere og tilskuere, som syntes det
var meget usportsligt at juble efter en scoring!!!!!!!!!!
Tak til forældre, koner, kærester, brødre og Hammer for den enorme støtte
vi fik helt ovre i Rækker Mølle Hallen!

Nu gælder det så turneringskampen på søndag i Odder Idræts Center mod Tangsø. Her skal vi vinde for stadig at have en chance for at vinde puljen.
Det skal dog lige nævnes at vi spiller finale d. 8 marts i Vejle
Idrætscenter mod Herning. Men den kamp tænker vi ikke så meget på
endnu!!!!!

referater frem til 16. februar 2003
Oprettet/rettet: Mandag den 17. Februar 2003.

2. division herrer:
Odder IGF – Team Esbjerg 23-26(10-12)

Mikkel Olesen 4(2)
Peter Simonsen 4
Karsten Rovelt 3
Christian Jensen 2
Lars Sørensen 2
Kenneth Nygaard 2
Anders Jensen 2
Morten Fogh 2
Jesper D. Petersen 1
Michael Mikkelsen 1

10. nederlag i denne sæson

Jubilæer plejer som regel altid at være positive, men i dette tilfælde kan det desværre ikke siges at være det. Efter dagens nederlag til topholdet hænger Odder stadig fast i bunden.
Første halvleg var som alle de andre kampe meget fornuftigt spillet. Efter 15 min. var stillingen 5-5 og 5 min. før halvlegsfløjt 10-9 til gæsterne fra Esbjerg. Starten på 2. halvleg var også fornuftig. Efter 7 min. var stillingen 12-14. Men så kom de berømte minutter, hvor brændte chancer og mindre godt forsvarsspil betød en føring til Team Esbjerg på 19-13 efter 15 min. spil af 2. halvleg. Resten af kampen forsøgte Odder at komme tilbage og et lille strejf af håb med 5 min. igen ved stillingen 18-22, men istedet træk gæsterne fra til stillingen 20-26 med 3 min. igen. Odder fik dog pyntet på resultatet med 3 hurtige scoringer i det sidste minut.
Resultatet kan der ikke indvendes noget mod – dertil var holdet en tand for modløse i de afgørende situationer. Men ros skal der alligevel lyde til hver enkelt spiller for god moral. Peter Simonsen, Morten Fogh og Lars Jørgensen får også lidt ros for at i det mindste at forsøge på at give modstanderen kamp til stregen. Nu venter så 3 nok så afgørende kampe, hvis bestræbelserne på at undgå direkte nedrykning skal indfries – så på med arbejdshandskerne! Vi hiver ankeret op og sætter kurs fremad.

Peter Simonsen fightede godt mod Team Esbjerg - men det var desværre ikke nok...
Peter Simonsen fightede godt mod Team Esbjerg – men det var desværre ikke nok…

Danmarksserie damer:
Odder IGF – SGI Håndbold, Esbjerg 27-29(14-11).
Målscorere: Gitte Kristensen 7, Gitte Brixensen 7,Line Sørensen 4, Mathilde Sand 3, Vivi Skov 2, Maria Nielsen 2, Camilla Elkjær 2.

27 mål burde være nok til en sejr. Men efter en meget flot indsats i 50 minutter med konstant føring på 2-4 mål går man ned til sidst.

Jyllandsserie herrer:
Odder IGF – AGF 22-25

Serie 1 damer:
Odder IGF – AIA 15-23

Serie 2 herrer:
Odder IGF – Stautrup IF 31-21

Herre Ynglinge division vest
Skive FH – Odder 27-30(17-17)

Det var med spænding at holdet tog til Skive.
Vinterferien var blevet brugt på skiferie for en del spillere. Henrik Hjort havde karantæne. Og så var der en ny træner på bænken.
Spillerne var tændte fra kampens start, men allerede i første angreb kom Morten Bang til skade og måtte udgå.
Med kun en udskiftningsspiller i resten af kampen lykkedes det os alligevel at følge pænt med Skive det første kvarters tid. Herefter trak Skive fra til 15- 11. Men med 5 minutter tilbage af 1. halvleg gik Anders Dahl længere frem i forsvaret og dette resulterede i at specielt Tommy og Thomas fik sat rigtig mange flotte tacklinger ind som medførte nogle flotte kontraangreb.

I starten af anden halvleg fortsætter det det flotte forsvarsspil, men i modsætning til første halvleg begynder Nils i målet at vise sit store talent – med en række flotte redninger bringer vi os hurtigt foran med fire mål.
Resten af halvlegen bliver en noget rodet affære på grund af Skives hårde spil, mange udvisninger og så den træthed der naturligvis meldte sig.
Skive kommer tæt på ved stillingen 25-26. Her mandsopdækker de Tommy og Thomas men alligevel formår resten af holdet at bevare viljen og koncentrationen og sætte nogle flotte scoringer ind.
Holdet skal have stor ros for den flotte præstation- specielt viste holdet i anden halvleg at de faktisk magter at dække godt op. Tommy Guldmand spillede en meget flot kamp såvel angreb som forsvar.
Jesper Kusk som normalt spiller venstre fløj spillede hele kampen på højre fløj og scorede 6 mål fra denne plads.

Holdets målscorere:
Tommy Guldmann 9. Jesper Kusk 6, Anders dahl 5, Thomas Christensen 4.

Herreynglinge B:
Odder IGF – Team Århus Syd 25-26

Herrejunior Liga:
Tinglev IF – Odder IGF 23-30(10-14)
Målscorere: Bjørn Faurby 10, Rasmus Vandbæk 7, Jakob Tønder 5, Martin Hjorth 3, Michael Jensen 2, Kasper Mogensen 2, Jakob Rasmussen 1

Kamp til et rent 11-tal
Første sejr i Ligaen må efter uddannelsessystemets karakterskala berettiges til et rent 11-tal. Vi var umiddelbart velforberedte efter at have set Tinglev spille mod Brabrand, samt indsamlet oplysninger fra et par af de andre hold i puljen. Men at være velforberedt er ikke altid nok, der skal også et god portion vilje og synergi til at få tingene til at flaske sig. Det må siges netop at være ingredienserne som drengene lørdag valgte at tilføre kampen. Vi spillede simpelthen een af de bedste kampe i denne sæson, og sejren blev sikkert trukket i land af en flot totalindsats. Alle spillere fightede dybt koncentreret og havde til dagens kamp valgt at putte det bedste de havde i sig ind i kampen. Bagerst skanse blev forsvaret af Nikolaj Hviid, der stod sæsonens bedste kamp til dato! Med bl.a. flere reddede straffekast satte han sig i stor respekt og med et konstant fightende forsvar foran sig kunne vi holde Tinglev nede på kun 23 scoringer.
I angrebet var der hele tiden spillere der viste vejen og tog over, også når Tinglev foretog 1 og 2 mandsopdækninger. Det var simpelthen en ren fornøjelse!
Efter kampen kørte de fleste over grænsen og “provianterede”………….joooo, det var en god dag 🙂 Spændende bliver det om vi kan gøre kunststykket igen på Torsdag, hvor Tinglev kommer til Odder Idræts Center kl.20.20 – de har jo nok et eller andet de vil forsøge at få revancheret…!

Dameynglinge-elite A:
Odder IGF – Team Haderslev 19-25

Herrejunior-elite B:
Nøvling IF – Odder IGF 20-21(8-11).
Målscorere: Nicolaj Andersen 5, Peter Rasmussen 4, Jens Holm 4, Christian Lassen 4, Thomas Maj 2, Henrik Hjort 1, Christian Dam 1.

Flot sejr over topholdet.

Nøvling IF var inden lørdagens opgør ubesejret, men Odder brød sejrsrækken med en flot kamp.
Odder spillede en flot 1. halvleg med basis i et meget kompakt 6:= forsvar. Midteraksen Niels Holm, Christian Lassen og Henrik Hjort fik lukket virkelig godt af med taklinger og parader.
Holdene fulgtes ad til 3-3. I de første 10 minutter havde Odder stolpe ud, men stille og roligt bragte holdet sig foran med 3 og 4 mål. Nicolaj Andersen havde mange flotte afslutninger med sin gyldne venstrehånd og Christian Lassen var stærkt skydende udefra.
Pausens 3-måls føring blev hurtigt sat over styr på grund af tekniske fejl, men Odder bragte sig igen i front med 2 og 3 mål. Holdet fightede godt og i perioder var spillet også fremragende. Med 5 minutter igen blev holdet dog indhentet ved 18-18 og 19-19, men kom så på 2 flotte scoringer på 21-19. Nøvling reducerede og var i angreb det sidste minut, men heldigvis uden at kunne passere det kompakte Odder-forsvar.
Flot kamp af Peter Rasmussen, Nicolaj Andersen, Christian Lassen, Henrik Hjort, Niels Holm og Jens Holm – ja hele holdet fortjener stor ros for en flot sejr, grundlagt med godt forsvar, vilje og godt holdspil.

Damejunior B:
AGF – Odder IGF 3-21

Drenge-elite:
Rækker Mølle KFUM – Odder IGF 23 -31. (11-15)
Målscorere: Mark Nielsen 7, Anders Frederiksen 6,Torben Rasmussen 5, Simon Madsen 5, Mikael Holst 3, Christian Poulsen 2, Lasse Kjær 2, Jacob Maj 1.

Odder IGF’s drenge skulle søndag møde Rækker Møller, som er det eneste hold der har taget point fra dem. Men taktikken var klar og den blev fulgt til punkt og prikke af nogle veloplagte spillere der trods sygdom og ferie i ugen forud var klar.
Der er virkelig ros til hele holdet, hvis der skulle fremhæves nogle – nej det bliver der ikke for det var virkelig en holdsejr – hvor alle fightede på trods af det svære forsvar som Rækker Møller diskede op med. De ligger helt fremme så det krævede disciplin fra alt og alle. Dejlig at ved lidt træning af overgange og masser af løb for hinanden gav det store huller til alle og derved kom der 9 markspiller på måltavlen.
Nu venter en svær kamp ude mod Rækker Mølle, nemlig semifinale på onsdag i Elite Cup – men er alle klar og følger taktikken igen håber både træner, forældre og holdledere på en finaleplads.
Tak for opbakningen til forældrene.

Drenge A:
AIA – Odder IGF 25-12
Målscorere: Lars Nørlev 4, Bjørn Sand 3, Jens Andreas 2, Rene Nielsen 2, Frederik Næsted 1,

Drenge-puslinge C:
BMI – Odder IGF 6-5(3-4).
Målscorere: Christian Nørring 2, Jacob Vium 1, Rasmus Rosenberg 1, Magnus Jartoft 1.

Odder startede koncentreret med bade tempo og gennemspillede angreb, og det var kun uheld at man ikke forte med mere end 4-3 ved pausen. Desværre faldt holdet helt sammen i 2. halvleg, hvor man kun scorede 1 mål. Drengene mistede dog også modet med en dommer der helt hylede dem ud af det med ensidige mærkelige kendelser.
Set med Odders øjne var nederlaget derfor ikke fortjent. Men havde det ikke været for Steffen Hansen i målet kunne nederlaget være blevet større til sidst.

Pige-puslinge A:
Odder IGF – TRIF/TGF 10-5 (5-2)

Målscorere: Julie Jensen 3, Line Severin 2, Sigrid Pedersen 2, Sara Olsen 2, Annika Rahlff 1

Kampen var en rigtig vinterferiekamp og da den yderligere blev spillet allerede klokken 10.30, havde pigerne svært ved at komme i gang og en del oplagte målchancer blev ikke udnyttet.
Sejren kom dog aldrig i fare, pigerne stod solidt i forsvaret og fik scoret de nødvendige mål til at køre sejren hjem.

Pige-puslinge B:
TRIF/TGF – Odder IGF 1-13(0-6).
Målscorere: Mia Forsberg 5, Charlotte Andersen 4, Christina Bach 2, Julie Andersen 1, Sarah Sørensen 1.

Odder spillede en velspillet kamp, hvor det denne gang især blev Mia Forsberg og Charlotte Andersen, der fik gang i målscoringen.
Trods det store forspring, blev Odder ved med at kæmpe hele kampen igennem. Forsvarsspillet fungerede meget fint og der blev kæmpet godt. Godt målmandsspil af Sofie Grøn.

Pige-puslinge C:
Solbjerg IF – Odder IGF 3-4.
Målscorere: Laura Okkels 2, Jeanette Johannsen 1, Maja Eskerod 1

Det blev en meget jævnbyrdig kamp, hvor Odder trak det længste strå og vandt kampen.

Drenge-lilleput A:
Odder IGF – TRIF/TGF 9-15(4-7)
Målscorere: Jesper Laursen 3, Christoffer Nielsson 2, Kasper Hansen 2, Mathias Sehested 2

Odder kommer ellers godt fra start, men kommer hurtigt bagud og kæmper hele tiden, men forsvaret er bare ikke godt nok i dagens kamp.
Ved pausen står der 4-7. Efter pausen går det som i første halvleg, så snart vi nærmer os dem, rykker de fra os og vi er bare ikke gode nok i forsvaret og alt for få indspil til stregen.
Dommeren, vores egen RASMUS VANDBÆK, dømte retfærdigt og godt …. til UG.

Drenge-lilleput B:
Solbjerg IF – Odder IGF 1 14-9.
Målscorere: Jens Jacob Corneliussen 3, Nourdin Harrath 3, Rune Birch 1, Jakob Lagerberg 1, Emil Pedersen 1.

Trods nederlaget var det en fornøjelse at være tilskuer og se Odders virkelig flotte angrebsspil med mange gennembrudsmål fra bl.a. Rune og Jens Jacob og flotte langskudsmål af Nourdin.
I målet stod Jonas Andersen en flot kamp.

TRIF/TGF – Odder IGF 2 4-9(2-4). Målscorere: Emil Olesen 3, Anders Krag 2, Mikkel Laursen 2, Dennis Baktas 1, Jacob Mathiesen 1.

Odder leverede en meget flot holdpræstation i topopgøret med mange flotte frispilninger. Mathias Daugård stod en flot kamp i målet.

Drenge-lilleput C:
Viby IF – Odder IGF 16-0

Pige-lilleput B:
BMI – Odder IGF 7-3

Pige-lilleput C:
Solbjerg IF – Odder IGF 3-3(2-1).

Målscorere: Camilla Schou 2 og Line Sørensen 1.

Landspokalturneringen for herrer:
AIA/Tranbjerg – Odder IGF 22-24 (14-12)
Målscorere: Kenneth Nygaard 6, Anders Jensen 5, Lars Sørensen 4, Jesper D. Petersen 4, Michael Mikkelsen 2, Morten Fogh 2, Christian Jensen 1

Odder fik den forventede sejr over hjemmeholdet, som til dagligt spiller i Danmarksserien. Selv med et meget amputeret udehold lykkedes det at gå videre til næste runde, hvor modstanderen bliver Lystrup IF på hjemmebane.

9. februar 2003
Oprettet/rettet: Søndag den 9. Februar 2003.

Drenge-elite:
Odder IGF – Silkeborg-Voel KFUM 32-21
Målscorere: Torben Rasmussen 9(1), Simon Madsen 7, Mikael Holst 6, Jacob Maj 2, Tue Ejsing 2, Anders Frederiksen 2, Mark Nielsen 2, Lasse Kjær 2 (1).

Drenge 1 tilbage på sporet!

Det var med en smule nerver at Odder gik på banen til kampen mod Silkeborg/Voel.
Man vidste ikke særlig meget om dem, men det man havde fået at vide viste sig at holde stik. Holdet spillede meget nervøst de første 10 min. hvorefter det kun gik en vej. Holdet fik sat tempo på deres angrebsspil, og drengene løb for hinanden. I forsvaret kneb det dog lidt i første halvleg og hvor modstanderen kom til lidt for mange nemme scoringer.
I pausen blev der snakket om, at nu skulle der holdes fast, og man skulle bare blæse videre derudaf. Og det gjorde spillerne så. I denne kamp var det flot at se hvordan aftalerne kørte og at man scorede på største delen af dem!
Der skal lyde stor ros til Torben Rasmussen for en af hans bedste kampe i år. Han splittede Silkeborg/Voels forsvar mange gange og lagde perfekte afleveringer til både fløj og center. Derudover var det positivt at se at alle meldte sig ind i kampen og spillede flot holdspil. Kenneth stod en forrygende 2. halvleg, hvor han redede flere 100% chancer. I de sidste 3 minutter satte vi Lasse”Bomber” Kjær ud som venstre back, men han formåede ikke at gribe chancen, da den var der, så det er desværre nok et overstået kapitel…………! 🙂
Desværre fik man Christian Poulsen skadet i 1. halvleg, men man kender endnu ikke skadens omfang.

Elitecup – herreynglinge
Odder IGF(DIV) – Kolding IF(LIGA) 22-28 (11-15).
Målscorere: Morten Bang 7, Tommy Guldmann 5, Henrik Hjort 4, Jesper Kusk 2, Thomas Christensen 2, Anders Dahl 1 og Christian Franck 1.

I denne kvartfinale var bunden af divisionen oppe mod toppen af ligaen, og resultatet blev som forventet, nemlig en sejr til Koldings stjernespækkede hold. Men det gik ikke helt så nemt som Kolding måske havde forestillet sig, for vi bed godt skeer med dem. Efter en katastrofal start begyndte forsvar og angreb så småt at fungere, og igennem hele kampen blev der fightet godt over hele linien. Ind imellem blev der også vist gode tekniske og taktiske ting, og med en større scoringsprocent, så havde vi været endnu tættere på. Det kneb med at stå distancen til sidst, da flere spillere naturligt nok viste træthedstegn, Tommy var småsvimmel og Simons arm kunne ikke mere. Heldigvis skal han opereres i næste uge, så herfra skal der lyde et held og lykke med det, og et velkommen tilbage på banen, når du er klar til det. Hvis holdets spillere kan finde de gode ting fra denne kamp frem i de resterende kampe i turneringen, så ligger der en del flere points og venter.

Minihåndbold – årgang 95:
Odder IGF – BMI 2-4. Målscorere: Katrine Richardy og Mia Holm Andersen 1.

Odder IGF – Stautrup IF 1-2. Målscorer: Katrine Richardy 1.

Odder IGF – AIA 3-4. Målscorere: Mia Holm Andersen 2, Emilie Tully 1.

Godt målmandsspil af Anne Hansen og Tena Nedergaard. Nicoline Klein og Amalie Wilkens havde flere flotte skudforsøg.

Elitecup – herreynglinge
Oprettet/rettet: Onsdag den 5. Februar 2003.

Odder IGF(DIV) – Kolding IF(LIGA) 22-28 (11-15)
Målscorere: Morten Bang 7, Tommy Guldmann 5, Henrik Hjort 4, Jesper Kusk 2, Thomas Christensen 2, Anders Dahl 1 og Christian Franck 1.

I denne kvartfinale var bunden af divisionen oppe mod toppen af ligaen, og resultatet blev som forventet, nemlig en sejr til Koldings stjernespækkede hold. Men det gik ikke helt så nemt som Kolding måske havde forestillet sig, for vi bed godt skeer med dem. Efter en katastrofal start begyndte forsvar og angreb så småt at fungere, og igennem hele kampen blev der fightet godt over hele linien. Ind imellem blev der også vist gode tekniske og taktiske ting, og med en større scoringsprocent, så havde vi været endnu tættere på. Det kneb med at stå distancen til sidst, da flere spillere naturligt nok viste træthedstegn, Tommy var småsvimmel og Simons arm kunne ikke mere. Heldigvis skal han opereres i næste uge, så herfra skal der lyde et held og lykke med det, og et velkommen tilbage på banen, når du er klar til det. Hvis holdets spillere kan finde de gode ting fra denne kamp frem i de resterende kampe i turneringen, så ligger der en del flere points og venter.

referater frem til 2. februar 2003
Oprettet/rettet: Mandag den 3. Februar 2003.

2. division herrer:
HK Give Fremad – Odder IGF 23-22 (11-11)

Karsten Rovelt 7(1)
Anders Jensen 5
Mikkel Olesen 3
Jesper D. Petersen 2
Michael Mikkelsen 2
Kenneth Nygaard 2
Lars Sørensen 1

Bittert nederlag

Odder fik desværre ikke point med hjem fra den vigtige udekamp i Give. Et point havde været guld værd, men hjemmeholdet scorede det afgørende mål 15 sekunder før tid.
Starten på kampen lignede det fleste kampe i denne sæson. Solidt forsvarsspil krydret med godt og varieret angrebsspil betød at stillingen efter et kvarter var 7-2 til udeholdet. Hjemmeholdet fik dog kontakt igen efter 20 min. ved stillingen 7-9. De resterende 10 min. bød kun på 2 scoringer til Odder, så stillingen var lige ved halvleg.
Hjemmeholdet bragte sig foran med 14-12 efter 5 min. af 2. halvleg, men de næste 5 min. scorede Odder 4 gange i streg til en 2-måls føring. Med et kvarter tilbage af kampen var Odder foran 18-17 og kampen var stadig åben. De næste 8 min. var Odder i undertal 2 gange, hjemmeholdet brændte 2 straffekast og alligevel fik Odder bragt sig foran 21-18 på fremragende forsvarsspil og tålmodigt angrebsspil. Men de resterende 7 min. forekommer som et mareridt. I den periode spiller Odder med en mand i undertal via en dobbeltudvisning til Michael Mikkelsen samtidig med 4 kendelser, som går imod holdet. Hjemmeholdet kommer i den periode foran 22-21 med et minut tilbage. Odder scorer til 22-22 med 30 sekunder tilbage, hvorefter hjemmeholdet scorer det afgørende mål 15 sekunder før tid. Odder har bolden til sidst, men får kun et tremeter ud af anstrengelserne.
Et rigtigt ærgeligt nederlag set i lyset af, at 7 min. før tid fører holdet med 3 min. Men manglende rutine eller ydre omstændigheder ville det anderledes. Og nederlaget svider ekstra meget, da holdet igennem hele kampen formår at holde modstanderen nede på 23 scoringer, men desværre ikke formår at score flere end 22 selv. Det er svært, når man i 2/3 af kampen skal stå i forsvaret, spiller i undertal i 16 min. af kampen imod hjemmeholdets ene udvisning og kun få tilkendt 2 straffekast mod hele 8 til HK Give Fremad. Stor ros til holdet for en fremragende moral og der er masser af positive momenter, der kan tages med til den næste hjemmekamp d. 16. februar. Nu venter der så en pokalkamp næste mandag i Tranbjerg, som forhåbentlig kan give endnu en succesoplevelse.

Danmarksserie damer:
Sudals HK – Odder IGF 25-22(12-12). Målscorere: Gitte Kristensen 6, Mathilde Sand 4, Camilla Elkjær 3, Vivi Skou 3, Line Sørensen 2, Maria Nielsen 2, Gitte Brixensen 1, Mette Andreasen 1.

Meget flot følger Odder topholdet til dørs, men kræfterne rakte ikke til sidst.

Jyllandsserien herrer:
Søften GF – Odder IGF 27-29

Med denne vigtige sejrede kæmpede holdet sig fri af nedrykningstruslen.

Serie 2 herrer:
Stilling IF – Odder IGF 22-27

Overraskende men yderst fortjent slog Odder topholdet Stilling sikkert.

Damejunior Liga Vest:
Odder IGF – Team Midtjylland 18-27

Herreynglinge Division:
Odder IGF – Skive fH Odder IGF – Skive FH 28-23 (16-11)

Målscorere: Tommy Guldmann 9, Morten Bang 6, Henrik Hjort 4, Anders Dahl 3, Simon Klarbæk 3, Christian Frank 2 og Jesper Kusk 1.

Endelig blev det til en sejr til holdet, efter en kamp, hvor der var mange gode, såvel som sløje momenter. Straks fra kampens start kommer vi i spidsen, og udbygger stille og roligt forspringet. Forsvaret er nogenlunde, og angrebet kører godt derudaf. I de første 15 min. spiller vi utroligt godt, og kommer på 24-13, mens vi i de sidste kvarter spiller ringe i såvel forsvar som angreb. Det sidste kavrter bliver dog også skæmmet af flere udvisninger til begge hold, og desværre forløber Henrik Hjort sig i ren frustration, så der nu venter et par spilledages karantæne for at kalde dommerne knap så pæne ting. Tommy Guldmann spiller en flot kamp med mange flotte mål(hvor svært kan det være?), og Anders Dahl fighter i både forsvar og angreb, foran en udmærket stående Niels Guldborg, med 14 redninger og mange gode angrebsstarter. På tirsdag d.4/2 møder holdet Kolding IF i Elitecuppen, så vi håber, at mange vil troppe op kl.19.00 i Odderhallen for at hjælpe os mod dette stjernespækkede mandskab!

Dameynglinge-elite A:
Team Haderslev – Odder IGF 18-299-6)

Trist nederlag i Haderslev

Det var med stor optimisme vi havde set frem til kampen mod Haderslev, da det var kommet for øre at tre af deres bedste spillere ikke var med mod os. To var skadet og en var rykket op på
1. divisionsholdet.
Selv var vi dog heller ikke i stærkeste opstilling, da Gitte Jensen igen har problemer med håndledet. Derudover var der afbud fra både Pernille Kodrup og Nina Faurby.
Kampen startede meget forsigtigt fra begge sider. Vores forsvar var igen solidt sammen med en godt stående Jannie Kristensen, hvorimod vores angreb var ligeså tungt som 2. halveg sidste weekend. Derfor 2 –2 efter 14 min.!!!
Men så kom Haderslev i gang med deres gode screeningsspil. Heldigvis fik vi to hurtige kontrakasser i sidste min. og en udvisning til Haderslev, hvilket gav os troen på at dette her sagtens kunne lade sig gøre.
Efter pausen gik alt galt. Uden at Haderslev på nogen måde strammede grebet lykkedes det dem alligevel at komme foran 14 – 7 og så var den afgjort.
Aldrig har jeg set holdet lave så mange tekniske fejl. Simple afleveringer fra fløj til back og omvendt blev afleveret i fødderne og derudover blev der smidt mange bolde i hænderne på dem.
I de sidste 8 min. fandt vi lidt af det gamle spil frem og vandt denne periode med 5 – 2
Vi tabte til et hold som ikke var bedre end os, men noget mere boldsikre end os. Om fjorten dage møder vi dem igen, hvor vi absolut ikke er uden chance, hvis vi lige kan få rette de små fejl.

Målscore:
Sidsel Schmidt 5
Anne-Sophie Hoff 4
Line Engedal 3
Belinda Pedersen 2
Line Rosenmaj 2
Mette Vissing 2

Herrejunior-elite B:
Odder IGF – Nøvling IF 15-20 (7-7)
Målscorere: René Sørensen 4, Jens Holm 4, Henrik Hjort 3 (3), Mathias Bruhn 2 (1), Christian Dam 1, Morten Tindbæk 1, Niels Holm 1.

God fight mod tophold

Odder var oppe mod rækkens ubestridte tophold, der da også forholdsvis hurtigt bragte sig på 4 – 0. På det tidspunkt fungerede forsvarsopstillingen ikke, men med et par udskiftninger og stærk vilje fik forsvaret godt på plads. 7-7 efter 1. halvleg vidner om 2 gode forsvar. Mod slutningen af halvlegen tillod Odder sig endog at brænde indtil flere 100% chancer.
Odder holdt godt fast et stykke ind i 2. halvleg med basis i et stærkt og meget bevægeligt forsvar foran en velspillende Henrik Johansen i målet. Holdet kom foran 11-10, men så begyndte det at knibe med kræfterne. Nøvling tog lige et spring på 5 mål til 11 – 15 og selv om Odder kæmpede ufortrødent videre var det tydeligt, at kræfterne var ved at slippe op.
Det er altid ærgerligt at tabe, men dette nederlag var til at bære, fordi alle figthede godt og bevarede gnisten. Der var tale om en god holdindsats, hvor alle bidrog godt til festen.Holdet fik også -igen- vist, at når den rette indstilling er til stede, så kan drengene måle sig med de bedste i rækken.

Drenge-elite:
Odder IGF – Rækker Mølle 23 -23. Målscorere: Torben Rasmussen 6(1), Mark Nielsen 6, Anders Frederiksen 3, Lasse Kjær 3 (2), Mikael Holst 3, Christian Poulsen 2.

Drenge 1 ned på jorden igen!

Et meget veloplagt Rækker Mølle hold tog os virkelig på sengen i topopgøret søndag i Odder Idræts Center. De spillede frisk til og fik sat os under stort pres i begge ender!
Det var og ikke kun fordi at Rækker Mølle var godt spillende, men også fordi drengene ikke løb for hinanden og ikke spillede som et hold. Som landstræner Torben Winther ville have sagt det…Vi fulgte ikke konceptet!!!! Det gjorde at vi aldrig rigtig fik sat os igennem, og fik sat Rækker Mølle under pres, men derimod selv var under pres hele kampen. Således var vi bagud med 2 og 3 mål det meste af kampen, men 4 minutter før tid kommer vi alligevel op og føre med 2 mål, og meget uheldig udligner de i sidste sekund på et skud der fra stolpen rammer Kenneth i ryggen og går i mål, men uafgjort var meget passende.
Det er dog en trøst at vi absolut ikke spillede op til vores bedste, så det kan kun blive bedre næste
gang.
Kenneth stod igen en god kamp, og i angrebet viste Anders Frederiksen at han er godt på vej!
MEN nu skal vi tilbage og spille vores spil og vise at vi kan være styrende. Vi har nogle meget vigtige kampe de 3-4 uger, hvor vi ikke får noget foræret. Så det er frem med humøret igen, både på banen og på bænken……..:-)

Pige A:
HEI – Odder IGF 14-12(9-5). Målscorere: Katrine Sørensen 3, Louise Møller 3 (1), Dinna Andersen 3 (1), Maria Torstein 2, Camilla Sehested 1

Odder har svært ved at holde fast i aftalerne, og kommer bagud 3-0. Efter pausen får Odder meget bedre fat, og spiller meget bedre sammen og med Viki Pedersen i målet, taber Odder kun med 2 mål.

Pige B:
Odder IGF – Team Hørning 10-12(5-7).
Målscorere: Julia Mogensen 4, Ditte Thomsen (4), Øzlem Øzkan 1, Zenia Harpsøe 1.

Så kom det første nederlag efter jul. Det var mod et Hørning hold som var
lige så gode som os, og det var kun små marginaler der gjorde at det var dem
der tog de to point, men igen en stor ros til hele holdet for en flot fight

Drenge A:
Odder IGF – AIA 4-23

Drenge-puslinge B:
Odder IGF – Team Hørning10-9(7 – 4)

Målscorere: Martin Kjær 3, Casper N. Sørensen 3, Jesper Wallbridge 1, Asbjørn B. Sørensen 1,
Anders Emil Geertsen 1, Jakob Jakobsen 1.

En flot kamp hvor hjemmeholdet virkelig viste fight mod nogle store drenge fra Hørning – alle årgang 90 mod hjemmeholdet årgang 91.
I første halvleg pillede Marc Nedergård i målet totalt pynten af Hørnings stærke bagspillere, godt hjulpet af et godt Odder forsvar der var først på bolden. I angrebet blev der spillet med vilje og mod.
I 2. halvleg kom Hørnings bagspillere igang og Odders angreb var knap så idérigt og mere
solopræget. Det skyldes måske at det en overgang gik for nemt og derefter glemte spillerne at spille som et hold. Men Nikolaj Pedersen tog de vigtigste skud bl.a. i Hørnings 2 sidste angreb samtidig med at spillerne fightede flot.
Marc reddede et straffe i første halvleg og Nikolaj et i 2. halvleg, hvorimod Martin Kjær scorede på
2 straffe og Jakob Jacobsen på 1, altså 100% udnyttelse i Odders favør og for målmændenes vedkommende 100% redning. Målmændenes redningsprocent var igennem kampen 57%.

Drenge-lilleput B:
Odder IGF 1 – CIF 10-10

Målscorere: Mathias Jørgensen 4, Nourdin Harrath 2, Emil Pedersen 2, Jens Jacob Cournelisen 1, Christoffer Nielson 1.

Det var lige ved og næsten, at Odder fik de 2 point. Alle kæmpede flot og det rakte til det ene point.
I løbet af kampen var der flotte mål af bl. A. Emil Pedersen og et kan gennembrudsmål af Jans Jacob.
Holdet mangler endnu lidt i forsvaret, men det skal nok komme slutter en tilfreds træner Gitte Hansen.

Odder IGF 2 – Høgen HK 8 – 3 (5 – 2)
Målscorere: Emil Olesen 6, Jesper Jeppesen 1, Mikkel Laursen 1.

En rigtig flot holdindsats med mange gode skud og fine frispilninger af både fløjene og stregen. Det var også et meget flot målmandsspil af Anders Kragh som var medvirkende til den klare sejr til Odders drenge.

Drenge-lilleput C:
Odder IGF – Stjær BK 2-8

Pige-puslinge B:
Odder IGF – Søften GF. Odder v.u.k.

Pige-lilleput A:
Odder IGF – Viby IF 7-7

Pige-lilleput B:
Odder IGF – TRIF/TGF 8-3

Pige-lilleput C:
HEI – Odder IGF 5-3(3-1).

Pigerne kom meget skidt fra start med 2 hurtige scoringer til HEI allerede efter 3 minutter. De næste 5 minutter begyndte kampen at vende og Mia kæmpede sig flot til et straffekast, som dog desværre misbrugte. I den anden ende fik hjemmeholdet tilkendt 2 straffekast, hvor de udnyttede det ene til 3-0. Kort før pausefløjt reducerede Mia meget fortjent til 1-3. Det var den saltvandsinsprøjtning der skulle til og efter 5 minutter af 2. halvleg havde først Mia og senere Anne gjort stillingen til 3-3. Desværre får HEI endnu et straffekast, som de udnytter og med endnu en scoring og et brændt straffe til Odder vinder HEI 5-3.

Odder IGF – CIF 4-3(3-2).

Pigerne fortsatte de gode takter fra sidst eg denne gang fra kampens start. Hele 1. halvleg var meget lige, men Camille havde rigtig flot kanonen rigtig indstillet og med 2 flotte skud ude fra centerpladsen og et flot gennembrud fra Line kunne man gå til pausen med en føring på 3-2. Det skyldes også et godt fightende forsvar og et reddet straffekast fra Cecilie.
I 2. halvleg fortsatte det gode spil med mange flotte afslutninger og fortjent kunne Line bringe holdet på 4-2. Herefter tog Cecilie alt i målet og Odder kunne fortjent vinde 4-3.

Veteran, oldboys:
Odder IGF – Skovbakken 12-8. Målscorere: Helge Davidsen 7, Knud Sauer 3, Brian Maj 2.

Oldgirls:
Odder IGF – AIA 4-11

Elite cup ¼-finale for drenge:
Odder IGF – Knudsø HK 26-16. Målscorere: Torben Rasmussen 9(2), Simon Madsen 6,
6, Tue Ejsing 3, Anders Frederiksen 3, Mikael Holst 2, Mark Nielsen 2, Jacob Maj 1.

Kredscup finale for pige-puslinge:
Odder IGF – Brabrand IF 8-9(5-3).

Mange kampe har vist at Odders PP1 og Brabrands PP1 altid spiller spændende kampe.
Denne kamp var ingen undtagelse og var en Pige Puslinge kamp på meget højt niveau. Odders piger kom godt fra start og førte kampen 5 – 1 efter 15 min. Laura vogtede målet i særdeles flot stil, med den ene redning efter den anden og holdt i lang tid Odder inde i kampen. Så gik pigerne i stå og scorede ikke i næsten 20 min. Det satte Brabrand i gang, og de kom mere og mere ind i kampen.
De sidste nervepirrende minutter havde Brabrand det fornødne held og selvom Odders forsvar stod fantastisk flot, vandt Brabrand kampen.

Julie Jensen 5
Line Nielsen 1
Line Severin 1
Sigrid Pedersen 1

Referater frem til 26. januar 2003
Oprettet/rettet: Søndag den 26. Januar 2003.

2. division herrer:
Odder IGF – Silkeborg/Voel 22-28(10-13)

Karsten Rovelt 7(1)
Mikkel Olesen 4
Peter Simonsen 3
Michael Mikkelsen 3
Jesper D. Petersen 2
Anders Jensen 1
Christian Jensen 1
Morten Sand 1

Gnisten manglede

De 3. møde med divisionsreserver i januar gav desværre ikke point. Og hvis ikke det var for en udemærket afslutning af kampen, så havde Odder fået en røvfuld.
Starten på kampen var ellers lovende. Odder førte 3-0 efter 5 min. Men stille og roligt arbejde udeholdet sig ind i kampen og efter 15 min var stillingen 5-5. Udeholdet bragte sig foran 9-6 efter 20 min. og 12-8 efter 25 min. Resultatet ved halvleg var 13-10 til topholdet fra Silkeborg-Voel. Starten på 2. halvleg blev heller ikke bedre. Efter 5 min. var Odder bagud 11-16. Stille og roligt udbyggede udeholdet sin føring og efter 15 min var Odder bagud med 23-14. De resterende 15 min. fik hjemmeholdet arbejdet sig ind i kampen igen og med 5 min. tilbage var stillingen 20-26 inden begge hold hver scorede 2 mål til slutresultatet 22-28.
Resultatet er der ikke noget at indvende imod. Dertil var indstillingen slet ikke god nok. Godt nok er Silkeborg-Voel tophold, men de var bestemt til at tale med i dag. Men hvis ikke man spiller og kæmper som et hold, ja så får man ingen point. Gejsten og fighterviljen manglede i den grad og vi må grave meget dybt for at finde gnisten til den vigtige udekamp næste lørdag i Give.

Danmarksserie damer:
Odder IGF – Vidar Sønderborg 23-14(14-5). Målscorere: Mathilde Sand 6, Line Sørensen 5, Camilla Elkjær 4, Gitte Kristensen 4, Maria Nielsen 3, Vivi Skou 1.

Endelig sejr igen!

Efter 2 store nederlag efter julepausen kom holdet i dagens vigtige hjemmekamp igen på ret kurs. Det var en meget flot 1. halvleg, hvor forsvaret her var velorganiseret foran en velspillende Mette Jeppesen i målet. I angrebet kom holdet til mange flotte afslutninger, hvor det især var Mathilde Sand og Line Sørensen det gjorde det godt. På stregen arbejdede Camilla Elkjær hårdt og scorede nogle flotte mål. Det skal også nævnes at Maria Nielsen endelig kom i gang med bl.a. 3 scoringer.

Jyllandsserien herrer:
Odder IGF – Harlev IK 31-34

Serie 1 damer:
Odder IGF – Harlev IK 26-25

Serie 2 herrer:
Odder IGF – Team Hørning 35-25

Herrejunior Liga Vest:
Odder IGF – Team Haderslev 27-28(14-12). Målscorere: Kasper Mogensen 6, Bjørn Faurby 5, Rasmus Vandbæk 5, Jakob Tønder 4, Anders Baatrup 3, Michael Lange 2, Martin Hjort 2.

Lige ved og næsten!

Det blev desværre heller ikke idag Odder skulle have 2 point på kontoen. Vi spillede ellers noget nær det bedste vi har gjort efter jul. Der var noget af den gamle fight og vilje bag de ting vi lavede. Drengene slås virkelig for opgaven idag, og det var kun et par afbrændere og et par tvivlsomme kendelser fra de 2 dommeres side, som fik kampen til at vippe, til Haderslevs side. For mange tekniske fejl, gjorde dog det store udslag. Vi var måske for tændte, og for ivrige efter at vise publikum og os selv, at vi kan være med i Ligaen. Vi havde ellers styr på 6 af deres spillere, men desværre fik vi ikke ordentlig styr på deres højre back, som scorede næsten efter behag (12 stk.)
Der skal lyde stor ros til HELE holdet for at bevare gejsten og tændingen hele kampen. Specielt Jacob Tønder i første halvleg og Kasper Mogensen og Rasmus Vandbæk i hele kampen var en fornøjelse at følge.
Selvom vi ikke fik point idag, viser vi, at der ligger point og venter på os, hvis vi formår at mindske de tekniske fejl og når holdets anfører Niels Okkels er tilbage efter karantæne.

Damejunior Liga Vest:
Odder IGF – Sindal IF 22-24

Herreynglinge Division:
Odder IGF – Hørup/Ulkebøl 28-34 (14-17)
Målscorere: Thomas Christensen 9, Morten Bang 7, Simon Klarbæk 5, Jesper Kusk
2, Christian Franck 2, Henrik Hjort 2 og Anders Dahl 1.

To halvlege med næsten parallelt forløb. De første 15-20 min. er vi godt med, men kræfterne til lige at kunne holde ved har vi ikke helt, så i begge halvlege trækker udeholdet fra, selvom vi var på h.h.v 12-12 og 23-23. Men vi skal også tænke på, at det var det hidtil ubesejrede og suveræne tophold, som vi mødte på dagen. Desuden var Tommy Guldmann ude med ikke mindre end tre fingerskader, så det var så som så hvad vi havde af skytter, da den normale topscorer Henrik Hjort, ikke havde en af sine bedste dage. Indsatsen set over hele kampen var dog mindst en klasse bedre end i tirsdags mod Team Midtjylland, og der blev fightet godt over hele linien. 34 kasser på
minuskontoen er dog alt for meget, og vi skal have arbejdet en hel del med denne fase af spillet i de kommende uger. Vores fløje var godt flyvende idag, hvor både Simon og Morten udfordrede på god vis, og Thomas fighter sig til en masse flotte scoringer. Vores stregspillere Christian og i
slutfasen Jesper Kusk, gør det ligeledes godt med hårdt arbejde og gode afslutninger. Desværre fik Jesper Ambrosius et, tror jeg, korrekt dømt direkte rødt kort i begyndelsen af 2.halvleg, men Anders tager godt over, både som PM og étter i forsvaret. Nu er der 1½ uges pause inden cupkampen mod Kolding d.4/2.

Dameynglinge-elite A:
Grindsted – Odder IGF 13 – 18 (6 – 12)

Dameynglinge på rette vej igen!!

Efter at have fået en løftet pegefinger sidste weekend, efter det lidt triste nederlag til Tarm/Skjern, fandt pigerne heldigvis igen melodien og fik 2 vigtige point i det sydvestjyske.

Dog var der ikke meget at finde klaphatten frem for i søndags. Det var en jævn kedelig kamp, hvor det mest i iøjefaldende var modstandernes afslutninger, der ofte bragte smilet frem på læben.
Her kan nævnes at deres playmaker på et tidspunkt i et løbeskud lykkedes hende at flække skuddet helt op over bagnettet og op i loftkonstruktionen!!
Vi viste dog i perioder meget fornemt kontraspil i første halveg. Derudover stod forsvaret meget godt, og Jannie stod meget solidt i målet. Line Engedal skal også have stor ros for en meget god præstation, hvor hun fik rettet lidt op på sidste weekends indsats.
I anden halveg gik vores spil helt i stå. De gode forsvarstakter fortsatte. Men vi kunne ikke rigtig omsætte det til kontramål. Og når vi endelig kom af sted brændte vi. Det etablerede angrebsspil fungerede heller ikke. Der var alt for meget individuel prøven af, af forskellige ting som slet ikke stod mål med situationen.

Målscore:

Line Engedal 8
Anne-Sophie Hoff 4
Gitte Jensen 3
Mette Vissing 2
Belinda Pedersen 1

Herrejunior-elite B:
Odder IGF – Kjellerup: 30 – 20 (19 – 9)
Målscorere: Jens Holm 6, René Sørensen 5, Henrik Hjort 5, Niels Holm 2, Nikolaj Andersen 2, Lars Jensen 2, Mathias Bruhn 2, Christian Dam 2, Morten Tindbæk 2 (1), Peter Rasmussen 1, Christian Lassen 1.

Flot sejr til herrejuniorelite!

Juniorelite startede som en drøm mod Kjellerup, der kom til at ligne et hold, der havde fået det forkerte ben ud af sengen. 9 -0 efter 10 minutter! Hermed var grunden lagt til 10 -målssejren og afstanden mellem holdene var meget konstant gennem resten af kampen.
Odders drenge gav i kampens afgørende startfase opvisning i alle spillets facetter: godt målmandsspil, meget bevægeligt,tændt og konsekvent forsvar, lynhurtige og kynisk udnyttede kontraer, flot organiseret angrebsspil med mange flotte indspil til stregen og gode skud og pres fra distancen. Frem for alt demonstrerede holdet holdspil, gejst og vilje til at vinde og det gik i startfasen op i en højere enhed og blev til rigtig champagnebold.
Efterhånden kom Kjellerup dog med i kampen og fik vist, at når de i starten lignede et tegneseriehold, så var det Odders fortjeneste. I resten af kampen demonstrerede de, at det ikke var tilfældigt, at de kom til Odder med 4 points for 3 kampe. Odder holdt dog godt fast gennem hele kampen og der var aldrig tvivl om resultatet – heller ikke da stillingen var 19 -10, selv om det lige sendte mindelser om sidste weekend gennem hallen – da førte holdet 19 – 10 og spillede 20 – 20! En sådan slinger i valsen var der ikke noget af denne gang.
Henrik Johansen i målet havde mange gode redninger og viste igen sin store evne til hurtige, lange og præcise udkast, som især de hurtige frontløbere Rene Sørensen, Jens Holm og Chr. Dam nød godt af. Især Rene Sørensen forstod at udnytte sin hurtighed, også til gode gennembrud. Herudover spillede Henrik Hjort en flot kamp. Men først og fremmest fortjener alle på holdet ros for en fin holdindsats, hvor alle spillere viste gejst, vilje og koncentration og demonstrerede, at når det går op i en højere enhed med gode evner, så kommer håndbold til at se meget let ud. Den brede solide holdindsats illustreres også flot af, at samtlige 11 markspillere kom på måltavlen!

Damejunior B:
IF Lyseng – Odder IGF 12-13(6-7). Målscorere: Christine Andersen 3, Camilla Jensen 2, Stine Nielsen 2, Jovie Evert 2, Christina Jensen 2, Betina Gammelgaard 1, Solweig Wandal 1.

Flot arbejdssejr til Odder.

Pigerne ydede en flot holdindsats i en meget intens kamp fra start til slut. Der blev kæmpet godt på alle pladser.
Pernille Bonde stod en virkelig flot kamp i målet, bl.a. scorede Lyseng ikke på et af deres 4 straffekast.
I forsvaret arbejdede alle koncentreret og godt og det lykkedes Camilla Jensen og Christina Jensen at få godt fat i Lysengs meget målfarlige stregspiller i det meste af kampen. Desværre måtte Camilla udgå med en skade efter kort tid på banen.
Der var en stor variation i pigernes spil: Kontraløb af Solweig Wandal og Catrine Andersen, gode indspil til stregspillerne og flotte fløjovergange.

Pige A:
Odder IGF – HOG 11-11(6-6)
Målscorere: Maria Torstein 3, Katrine Sørensen 3, Dinna Andersen 3(2), Louise Møller 2(1)

Odder kommer godt fra start og kommer hurtigt foran 3 – 0, men ved halvleg er stillingen 6 – 6.
I 2. halvleg er Odder igen foran med både 2 og 3 mål, men Hinnerup formår alligevel at få udlignet til resultatet 11-11.

Drenge A:
Odder IGF – Stautrup IF 17-17
Målscorere: Lasse Kjær, 6 Rene Brink 3, Frederik Næsted 2, Anders Torstein 2, Jens Andreas Schmidt 2, Bjørn Sand 1, Anders Rasmussen 1

Endelig fik vi point og så var det endda mod topholdet.

Vi kom godt fra start og kunne gå til pause med en føring på 7 – 6. Kampen var meget jævnbyrdig, så det var fair nok at vi delte point.
Med ca. 20 sekunder igen gjorde Jens Andreas det til 17 – 16, men Stautrup løb hurtig op og fik tilkendt et straffe få sekunder før sidste fløjt.
Drengene skal roses for en flot hold indsats.

Drenge-puslinge A:
Skovbakken – Odder IGF 11-12

Drenge-puslinge B:
Viby IF – Odder IGF 7-16(2-6).
Målscorere: Jakob Jakobsen 6, Nicklas Pedersen 3, Asbjørn Sørensen 2, Casper N. Sørensen 2, Anders Emil Geertsen 1, Jesper Wallbridge 1, Martin Kjær 1.

På mål havde Nikolaj Pedersen og Marc Nedergård tilsammen en redningsprocent på 67. Det blev til 21 skud på mål inden for målrammen, heraf 14 redninger.
Viby er kendt for specielt 3 virkelig gode bagspillere som skyder godt, men med en helhjertet forsvarsindsats så vi ikke meget til dem. I angrebet fik specielt Jakob flot hul på højrefløj og scorede konsekvent og sikkert på både de åbninger som gode frispilninger gav, men også på fodfinter og ryk.
Det kniber dog lidt med det flydende angrebsspil og vi mangler at kunne spille mere med pres i angreb, så der er stadig meget at forbedre angrebsmæssigt.
Men alt i alt en meget flot indsats, hvor alle spillere overraskede ved at være rigtig tændte så tidligt en søndag morgen lige efter at være kommet hjem fra henholdsvis DGI overnatningsstævne og nogle fra skiferie.

Drenge-puslinge C:
Skødstrup IF – Odder IGF 5-8. Målacorere: Christian Nørring 4, Magnus 2, Steffen Hansen 2.

I en velspillet kamp fik Odder sin 2. sejr i træk. Drengene var meget veloplagte og kæmpede flot for hinanden hele kampen igennem. I forsvaret var man rigtig gode til at hjælpe hinanden og i målet havde man en veloplagt Rasmus Grønning der præsterede flere flotte redninger.

Drenge-lilleput A:
HEI – Odder IGF 14-8(9-1). Målscorere: Mathias Sehested 4, Kasper Hansen 2, Lasse Bay Davidsen 1, Jesper Laursen 1

Efter en meget ringe start, hvor der skulle gå hele 17 minutter inden Kasper Hansen scorer det første mål. Vi går til pause med 9 – 1 og hænger meget med ørerne. Efter en lille opsang til alle drengene, giver det pote, Jesper Laursen scorer et flot skud fra backen, Lasse Bay Davidsen scorer fra fløjen. Mathias Sehested kommer ved et tilfælde på fløjen, og scorer 4 flotte kasser, en plads han normalt spiller. Stor ros til alle drengene i anden halvleg.

Drenge-lilleput B:
HOG Hinnerup – Odder IGF 2 – 14 ( 0 – 8)
Målscorere: Jakob Mathiesen 5, Nikolaj Mogensen 3, Emil Olesen 3, Mikkel Laursen 2, Anders Kragh 1.

Det var en rigtig flot kamp, hvor der fra start blev lagt ud med hurtige opløb fra de 2 fløjspillere. Drengene viste god spilforståelse med overgange og gode frispilninger til stregen. I målet gjorde Mathias Daugaard det rigtig flot med b.la. 2 redede straffekast. Nok engang viste drengene at det der med opdækning, det har de efterhånden godt styr på.

Drenge-lilleput C:
HEI – Odder IGF 1 11-8. Målscorere: Nordin Harrath 3, Christian Nørring 3, Emil Pedersen 1, Kasper Nørbæk 1.

IF Lyseng – Odder 2 11-2 Målscorere: Johan Holm, Emilie Nørbæk.

Med et nederlag på under 10 mål må det næsten betragtes som en sejr over Lyseng. 8 ud af 10 spiller havde dagen før spillet 3 kampe, og måske var det, der gav en meget flot kampe af alle. Simon i mål tog mange skud fra de store Lyseng spillere men der er også stor ros til forsvarsspillet. Det var dejligt at se de 4 piger, Nanna, Sarah, Anne og Emilie, tage fat i forsvaret ligeglad med at det var høje drenge de stod overfor.

Pige-puslinge A:
Brabrand IF – Odder IGF 13-7(6-3). Målscorere: Sara Olsen 5, Julie Jensen 1, Sigrid Pedersen 1

Resultatet af denne kamp er sæsonens første nederlag til holdet. Man var oppe mod et velspillende Brabrand hold, som havde mere tur i deres afslutninger, end vi havde. Faktisk spillede pigerne en flot kamp, hvor alle tog deres del af ansvaret.
I perioder stod vort forsvar rigtig flot, foran en velspillende Laura Olesen i målet, mens det kneb lidt mere at få angrebet til at fungere.
Sara Olsen mente dog noget andet og scorede alle Odders 4 mål i anden halvleg.

Pige-puslinge B:
Team Hørning – Odder IGF 8-11(5-9).
Målscorere: Jannie Steffensen 3, Stine 2, Julie 3, Gitte Tindbæk, Katrine Brandt 1.

Pige-puslinge C:
CIF – Odder IGF 5-6(2-3).
Målscorere: Lærke Faurby 3, Julie Hansen 2, Jeanette Johannsen 1.

Kampen blev vundet efter en herlig kamp, hvor alle fightede og simpelt hen var enige om, at kampen skulle vindes.
Lærke spillede suverænt godt og fik både lavet mål fra fløjen og tilkæmpet straffekast, hvor Jeanette fik scoret på det ene.
Som den eneste fik Julie scoret mål på langskud. Der blev lavet flotte indspil til Marlene på stregen, og Marlene fik også tilkæmpet straffekast.
I målet stod Astrup sikkert og fik dygtigt “læst”, hvor de fleste skudforsøg ville komme.
Kampen blev vundet efter en god holdindsats, hvori også Maja, Trine, Kadriye og Mika var med.

Pige-lilleput A:
AIA-Tranbjerg – Odder IGF 8-10.
Målscorere: Julie Okkels 6(2), Astrid Jæger Jensen 2, Mia Juul Jensen 1, Cheanne Jensen 1

Dagens udebaneopgør blev spændende og medrivende for de mange fremmødte tilskuere i AIA-Tranbjerghallen. De to hold stod godt til hinanden og fulgtes pænt ad gennem hele kampen, uden at Odder var i stand til at trække afgørende fra. Odder havde dog kampen under kontrol i samtlige 40 minutter, og pigernes sejr var derfor fortjent!
Astrid skal særlig fremhæves for to spektakulære mål. Det første efter en flot assist fra Mia og det andet efter en veludført finte på højre fløj. Det er meget tydeligt, at Astrid er særdeles talentfuld, og det bliver spændende at følge hende i resten af turneringen. Cheanne viste stort ansvar på højre back og tog mange øretæver i AIA’s forsvar. Det var derfor dejligt at se, at det i 2. halvleg endelig lykkedes for hende at knalde bolden i kassen. Det samme gælder for Mia, der også til sidst blev belønnet for sin store indsats på venstre back pladsen med en sikker scoring.
Med hensyn til Stine Pedersen mellem stængerne, så kan roserne næsten ikke blive store nok! Igen var det ganske imponerende, hvad hun fik fat i … straffekast, 100% chancer, hopskud….” You name it – Stine takes it!”

Pige-lilleput B:
IF Lyseng – Odder IGF 7-6

Veteran, oldboys:
Århus Fremad – Odder IGF 8-14

Landspokalturneringen for damer – 5. runde:
Gødvad IF – Odder IGF 34-17(14-8). Målscorere: Mathilde Sand 5, Gitte Brixensen 4, Gitte Kristensen 4, Camilla Elkjær 3.

Kræfterne rakte ikke i 2. halvleg mod topholdet fra 2. division.

Kredscup semifinale for drenge-puslinge:
Odder IGF 2 – Brabrand IF 1 6-19(3-8)
Målscorere: Martin Kjær 2, Asbjørn B. Sørensen 1, Jakob Jakobsen 1, Jesper Wallbridge 1
Kristian Næsted 1

DGI:
PIGE
Odder IGF – Team Hørning 12-11. Målscorere: Camilla Sehested 3, Ditte Thomsen 3(1), Stine Christensen 2, Britta Lemming 1, Line Lomholt 1, Flavia Namagembe 1, Trine møller 1.

Odder kommer rigtig godt fra start og kommer foran 3-0 og med Viki Pedersen i målet skulle alt kunne lade sig gøre.
Alligevel går vi til pause med 5-6 til Hørning. I anden halvleg halter Odder hele tiden bagefter med 1 og 2 mål, men i sidste sekund scorer Stine Christensen sejrsmålet og Odder vinder 12 – 11.

Odder IGF – Hammel GF 11-14(4-7). Målscorere: Ditte Thomsen 4 (2), Flavia Namagembe 3, Camilla Sehested 2, Line Lomholt 1, Trine Jensen 1.

Odder skal spille mod Hammel lige efter de har spillet mod Hørning, det betyder at Odder kommer meget dårlig fra start og pigerne går til pause med 4-7 til Hammel. I anden halvleg får Odder bedre fat, men må se sig slået med 14-11.

Pige-puslinge:
Odder IGF 1 – Stjær BK 21-3(9-1). Målscorere: Julie Jensen 6, Sigrid Pedersen 3, Line Nielsen 3,
Line Severin 3, Nanna Stjernholm 2, Mette Mark 2, Annika Rahlff 2.

Odder IGF 1 – Skovbakken 1 10-7(4-3). Målscorere: Julie Jensen 5(2), Sigrid Pedersen 3, Annika Rahlff 1, Line Severin 1

Til DGI stævnet manglede vi 3 spillere, på grund af ferie mm.
Vi havde lånt Sofie Grøn til at vogte målet og det skylder vi PP2 tak for. – Sofie leverede en rigtig flot indsats.

Drenge-lilleput
Odder IGF – B-ST.70 14 -1 (6-1)
Odder IGF – Stjær BK 16 – 1 (8 – 0 ). Samlet Målscorere: Mathias Sehested 9, Kasper Hansen 5, Nick H. Laursen 5, Jesper Laursen 4, Rasmus Kradrup 2, Rune Birch 2, Simon Christensen 2, Nourdin Harrath 1

Ministævne i Odder Idræts Center
Det forventede ministævne på hjemmebane var fra børneudvalget blevet til et miniputstævne for årgang ’94. Det betød at med 18 spiller til 3 hold blev der 3 kampe af 2 x 10 min til de fleste.
De mest øvede spiller spillede 4 rigtig gode kampe mod Hammel. Der blev vist meget flot forsvarsspil ligesom der i angrebet blev lavet flotte mål. Især kom der gang i indspillet til stregen hvilket resulterede i et par mål.
De mere uøvede spiller spillede to kampe mod Høgen. Her var Høgen bare bedre end os, men der blev ikke givet ved døren, alle kæmpede for deres chance

Hold A1 Ø
Odder1-HGF1: 4-3 (Johan Holm 4)
Odder1-HGF1: 3-3 (Simon Colding, Simon Ø.Jensen, Martin Geertsen)

Hold A2 Ø
Odder 2-HGF2: 3-8 (Johan Holm 3)
Odder 2-HGF2: 2-4 (Mikkel Rasmussen, Nanna Bach)

Hold A3 UØ
Odder 3-Høgen: 0-9
Odder 3-Høgen: 1-11 (Emilie Nørbæk)

Gruppe B – årgang 95:
Odder IGF 1 – Skovbakken 0-1
Odder IGF 1 – TMG 3-2. Målscorere: Sebastian 2, Sara 1.
Odder IGF 1 – BST 70 4-4. Målscorere: Nana 2, Sebastian 2.

Odder IGF 2 – TMG 0-3
Odder IGF 2 – Odder IGF 3 3-3. Målscorere: Christian 1, Sara 1, Amalie 1, Anders 1, Emilie 1, Kathrine 1.
Odder IGF 2 – Samsø 5-1. Målscorere: Sara 2, Amalie 2, Christian 1.

Alle spillere skal roses for at have spillet nogle flotte kampe. Der var desuden debut til Johanne, og hun gjorde det utroligt flot med mange redninger i målet.

Miniputstævne i Ellekær Hallen

Årgang ’94
For første gang kunne vi stille med både et pige- og et drengehold

Pige UØ
Odder-Hammel: 2-4 (Anne Rotne, Sarah M. Nielsen)
Odder-HEI: 1-1 (Sofie Lau-Jeppesen)
Kampen mod Hammel startede lidt forsigtigt. Pigerne skulle lige finde deres pladser. Selv om starten var forsigtig, markerede de sig dog ved et meget flot forsvarsspil. I anden halvleg kom der mere fart på spillet og der blev forsøgt noget mere i angrebet. Nanna og Anne delte målmandsposten mellem sig og havde begge nogle gode redninger.
I kampen mod HEI var begynder vanskelighederne spillet væk og der var god fart på angrebet og stor bevægelighed i forsvaret. Sarah og endnu engang Nanna tog sig godt af målet.
Det var et par rigtige gode kampe af pigerne som helt sikkert har givet dem lyst til endnu flere pigekampe.

Drenge UØ
Odder-Sabro: 4-4(Simon Colding 1, Johan Holm 3)
Odder-ST70: 0-9
Drengene begyndte med et meget godt forsvarspil mens angrebet var meget langsomt. Efterhånden kom der mere fart på angrebet og der blev scoret 3 mål før halvleg mens der ikke blev lukket nogle ind. Anden halvleg blev præget af, at forsvaret ikke fik så godt fat, som de havde haft i første. Det betød at Sabro fik scoret 4 gange. I målet stod Philip og Martin i hver deres halvleg.
Mødet med ST70 blev lidt træls da de havde taget et par meget øvede spiller med. Med vort forsvar kæmpede godt og fik virkelig holdt Sabro fra flere scoringer. Så med godt forsvar og en velspillende Anders i målet blev nederlaget begrænset.

Resultater frem til søndag d. 19-1
Oprettet/rettet: Mandag den 20. Januar 2003.

Herreynglinge division
Odder – Tarm/Skjern 27-31

Team Midtjylland – Odder IGF 28 – 27 (11-14)
Målscorere: Henrik Hjort 9, Morten Bang 5, Thomas Christensen 5, Tommy Guldmann 4, Jesper Ambrosius 2, Anders Dahl 1 og Simon 1.

Så tæt på og alligevel langfra. Efter en udmærket indsats måtte holdet indkassere et ærgerligt nederlag i bundopgøret mod Team Midtjylland. Optakten til kampen var langtfra optimal med Michaels stop som træner, og alle de tanker og spekulationer der selvfølgelig kører rundt oven på det. Men holdet lægger godt fra land, og er i 1.halvleg spilstyrende, især forsvarsmæssigt, hvor et godt kæmpende forsvar med Niels i målet holder Midtjyllands score nede. Tremålsføringen holder vi til midt i 2.halvleg, hvor et par dumme udvisninger og en skadet Tommy Guldmann gør, at vi lige pludselig er nede med to. På flot fight kommer vi tilbage igen, er oppe med to, men i den sidste fase af kampen har dommerne ikke en heldig hånd, samtidig med at vi er uheldige med afslutningerne. En flok slukørede spillere gik i badet, selvom holdet havde ydet en udmærket indsats. Udover de tre topscorere, skal der også uddeles roser til Tommy, for især godt forsvarsspil, og til Jesper Ambrosius for at komme godt igen på PM, efter en halvsløj indsats på fløjen. På torsdag d.23/1 venter der holdet en hård nød i Hørup/Ulkebøl, som er ubesejrede, men med forhåbentligt mange tilskuere der kan bære holdet frem, lurer der måske en overraskelse.

Herreynglinge B
Odder – Søften 31-31
Klokken var 12, da en flok spillere der burde have været i Portugal til VM mødtes.
Der var afbud fra Esben der var på visit i Vestjylland, uden tvivl en svækkelse af holdet, men det skabte en ledig plads til Keld, der var fik den store ære, at spille med et hold der har det hele: Tempo, mål og højt niveau.
Derudover manglede en skadet Nicolaj Bergmann der af samme grund var henvist til dommerbordet, en opgave han klarede fejlfrit, som vi også kender ham fra hallens bonede gulve.
Da Hammer endnu engang havde vist sig fra sin bedste side og lod os møde en time før kampstart, så kunne det naturligvis ikke gå galt! Taktikmødet blev afviklet og der var ikke de store overraskelser, bortset fra højre fløj der var besat af M. Bøndorff.
Da vi havde god tid besøgte nogle af os bageren, så vi kunne få lidt at stå i mod med, da klokken så nærmede sig ti minutter i et, var modstanderen Søften stadig ikke kommet til staden.
Det resulterede i en hurtig indbyrdes fodboldkamp, hvor resultatet i øvrigt blev 1-1.
To minutter før kampens start, kom de så de hvidklædte spillere fra Søften.
Det var tydeligt at se lige fra start, at det var et hold helt uden profiler, så det lignede endnu en sejr til de lokale helte fra Odder.
Vi startede som sædvanlig som lyn og torden og kom hurtigt bagud med 5-7 mål, men ingen grund til panik vi kommer jo altid igen i 2 halvleg hvor vi så småt begynder at vågne ovenpå gårsdagens festivitas.
Det var en lidt rodet første halvleg hvor forsvaret var gået på toilet, når modstanderen nærmede sig vores forsvarszone. Faktum var, at vi ved pausen var bagud med 4 eller 5 mål. til trods for dette var der højt humør blandt de højtbetalte stjerner, men når Eskerod lige har præsteret at løbe 100 meter uden, at der bliver dømt skridt mod ham, så kan det jo kun gå godt.
Hammer holdets organisator havde gjort en god observation eller to i løbet af første halvleg frit citeret: “Kasper du skal ikke løfte foden på fløjafslutningerne” ” Når i forsvarer skal i tackle”. Dette er jo observationer der gør, at Hammer måske en dag bliver forfremmet til Træner eller assistent for vores altid højtråbende Andreas.
2. halvleg var et tydeligt bevis på, at holdet ofte har nogle tunge ben der skal løbes varme. Holdet var som forvandlet til denne halvleg, det var ren opvisning, selvom modstanderne forsøgte på skift både, at mandsopdække Keld og Basse tog andre over. K lavede flere fantastiske mål fra venstre fløj, muligvis fordi han følte sig truet af Kris, der i løbet af et par minutter scorede nogle fantastiske mål fra samme position.
Kampen bølgede frem og tilbage, men med den store forskel, at forsvarsspillet pludselig indeholdt både parader, tacklinger samt redninger, og lidt efter lidt fik vi indhentet den meget ufortjente Søften føring.
Kampen fik hen mod slutningen en spændende drejning, da Odder var foran, men endnu engang viste det sig, at vi er et hold bestående af store personligheder der lod modstanderen få det ene point med hjem, det skal dog siges, at Eskerod endnu engang æskede og denne gang var det et forrygende mål, jeg tror sgu der gik hul i nettet!
Kampens resultat 31-31 var naturligvis lidt skuffende.
Udover Keld, Basse, Kris, K, Rasmus & Eskerod mindes jeg ikke, at der kom andre på tavlen i dag. Winther forsøgte flere gange, men dårlige indspil til stregen forhindrede ham i at score. Magnus kæmpede for det, men manglede det sidste. Kasper havde af gode grunde ikke de store chancer.
Nå ja og Bøndorff det bliver ikke kommenteret yderligere:-)
Men ellers er der ikke så meget andet at fortælle end at vi kandiderer til årets fair play pris med kun 2 gule kort.
Dette og meget andet gør til, at man i fremtiden forventer en næsten udsolgt Odder Hal, der er allerede endnu et spændende opgør allerede på søndag, men vær beredt det bliver ikke for børn.

Dameynglinge Elite
Odder – Tarm/Skjern 24-33

Herrejunior Liga
Brabrand – odder 37-22 (19-10)

Udraderet af de kommende Danmarksmestre !

Vi fik i aftes en håndboldlektion vi sent vil glemme, men sikkert ville ønske at vi kunne !
Brabrand havde let spil overfor et noget nervøst Odder mandskab, der i dèn grad ikke formåede at få kollektivet til at fungere. Vores forsvar hang slet ikke sammen og Brabrand kunne nærmest lege med os som de havde lyst til.
Heller ikke i angrebet kunne vi finde rytmen og tempoet der skal til for at kunne gennemtrænge deres forsvar. Kun Rasmus, Bjørn og Jakob Rasmussen og til tider begge keepere leverede en hæderlig indsats i dag.
Ja, faktisk var det kun de individuelle præstationer der lyste lidt op på denne mørke aften, men det er langt fra nok på dette plan til at bare at kunne presse et stjernespækket Brabrandmandskab.
Vi havde tydeligvis ikke mod på at tage udfordringen op og kæmpe for sagen , hvilket selvfølgelig er utroligt skuffende og det var en flok Odderspillere der stille listede hjem efter en gevaldig lussing på – 15 mål ! Denne kamp skal vi lære noget af, og helst at den minimumsindsats vi kan tillade os at kræve af hinanden skal være VÆSENTLIGT højere !

Herrejunior Elite:
HF Kronjylland – Odder IGF 2 20-20

Damejunior Liga
Brabrand – Odder 35-27
Mie Olesen 14

Drenge Elite
Videbæk/Fiskbæk – Odder
24-31 (13-15)

Jeg var lidt nervøs for om drengene kunne holde standarden og gejsten efter
sejren over HEI sidste weekend. Og det så også længe ud til at det skulle
blive en svær kamp mod Videbæk/Fiskbæk. De var godt forberedte, og havde et
par gode bagspillere, som fik lov at score nogle, lidt for nemme mål mod os
i 1. halvleg. Men vi spillede skiftevis godt/dårligt 5-10 minutter ad
gangen, og det var nok til at holde dem på afstand. Hver gang de var lige
ved at komme op, strammede vi grebet og rykkede fra igen. I dagens kamp
manglede vi Lasse, som helt uforståeligt havde valgt at tage på
skiferie!!!!!!!!! Og i Lasses fravær, spillede Anders en kanon kamp på
stregen, hvor han fangede mange bolde og fik sat nogle gode screeninger..
Det var samtidig dejligt at se, at Kenneth er ved at være oppe i gear igen.
Han stod igen en kanon kamp. Torben kom også igang igen og puttede 9 bolde
i kassen.
Nu skal vi dog have gang i vores forsvar igen. Det var ganske enkelt for
ringe idag, hvilket man også kan se på antallet af mål der gik ind.
Nu har vi pause i næste weekend, hvorefter vi skal møde Knudsø HK i Elite
Cuppen, på hjemmebane torsdag d. 30/1 kl 19.20!

Pige 2
Stjær-Odder 13-13 (6-5)
Målscore:
Ditte 3
Signe 3
Trine J 1
Øzlem 1
Line L 1
Stine 2
Julia 1
Karoline 1
Vi spille en meget lige kamp og resultatet var retfærdig, Med Dinna På mål med bl.a. et reddet straffe og med resten af holdet der lige meget hvilken plads de fik lavede en flot fight og med alle på måltavlen var vi meget tilfredse med et point.

Drenge-puslinge 1
Odder – AIA/Tranbjerg 11-12

Pige-puslinge 1
HEI – Odder 12-15 (6-9)
En meget velspillet kamp, som aldrig blev rigtig spændende. Godt nok var HEI tæt på en enkelt gang, men pigerne satte bare et ekstra gear på, når det kneb. Både Sara Stender og Julie Jensen spillede en flot kamp med bl.a. flotte langskudsmål. Kampen viste også at alle i øjeblikket er helt klar til at tage del i løjerne på banen.

Målscorere:
Julie Jensen 5
Sara Stender 4
Sara Olsen 3
Sigrid Pedersen 1
Julie Iversen 1
Line Nielsen 1

Sikker sejr til Odders Pigepuslinge 1
Odder IGF – AIA/Tranbjerg 12-4 (4-1)

Pigerne var tændt før denne kamp.
Den første kamp mod AIA, blev vundet på et straffekast 4 sek. før tid.
Denne gang var der ingen problemer, pigerne trak stille og roligt fra modstanderen, selvom koncentrationen svigtede ind imellem. Der blev vist mange fine frispilninger, sat mange flotte screeninger og kun AIAs meget dygtige målvogter, afholdt Odder PP1 fra en endnu større sejr.

Sara Stender 3
Line Severin 2
Julie Jensen 2
Line Nielsen 1
Sara Olsen 1
Julie Iversen 1
Mette Mark 1

Drengelilleput 1
Lystrup IF – Odder IGF 9 – 12 (6-6)
Målscorere: Mathias Sehested Jørgensen 4, Christoffer Nielsson 4, Kasper Nørby Hansen 2, Simon E. Christensen 1 og Jesper Laursen 1.
En rigtig dejlig sejr i Lystrup, som vi tabte begge gange til før jul. Selv uden den fødselsdagsfejrende anfører, Lasse, vandt vi efter en tæt kamp. Det var en forrygende Tomas Olason i målet hjulpet af et godt forsvar som var baggrunden for sejren, for i angrebet var vi ikke prangende. Desuden var den store forskel også, at vi scorer 3 mål på contar, og Lystrup laver ingen, så det var rigtig flot!

Odder – Korsholm 12-12

Pige-lilleput 1
Odder IGF 1 – HEI 1 8-8
Målscorere:
Julie Okkels 4
Cheanne Jensen 2
Camille Andersen 1
Astrid Jæger Jensen 1

Det var tydeligt at se, at Odders piger – alle som en – havde den rette indstilling, da de gik på banen til dagens opgør. Igennem hele 1 halvleg fulgtes de 2 hold derfor også pænt ad, men til trods for Odders bundsolide forsvarsspil (stor ros til samtlige piger på buen) så anede man, at HEI havde et lille overtag og kunne stramme tempoet en tand, hver gang Odder formåede at udligne. Pigernes angrebsspil kørte i denne periode bedst over kanterne, hvor eksempelvis Astrid kunne knalde bolden i mål fra venstrekanten efter en fantastisk returpasning fra Mia Juel Jensen. I højre side var især Cheanne i hopla med effektive gennembrud fra både fløj og backplads. I 2. halvleg lagde Odder fra ved stillingen 4-5, men nu var holdet pludselig blevet skudfarlig fra distancen – godt støttet af Sofie Hjorts screeninger i HEI’s midterforsvar. Samtidigt lukkede Odder helt af i den anden ende af banen, og 4-5 minutter før tid kunne Camille bringe Odder foran 8-6, som effektiv afslutning på en utrolig flot overgang i banens højre side. HEI var nu tydeligt rystede, men formåede alligevel at kæmpe sig tilbage ind i kampen med et par scoringer i kampens sidste minutter. Lidt ærgeligt for Odder havde faktisk kampen under kontrol i det meste af 2. halvleg og sad længe med de bedste muligheder for at afgøre kampen til egen fordel. I afslutningsfasen fik holdet således blandt andet tilkæmpet sig 2 straffekast – det ene foranlediget af et meget energisk gennembrudsforsøg af Frederikke Kristensen.
Ankermanden bag det flotte resultat mod puljens formentlig stærkeste modstander var helt klart lille Stine Pedersen i målet. Hun stod utroligt godt og reddede blandt andet 2 straffekast og flere 100% chancer.

Kreds cup semifinaler

Pigepuslinge 1
Kampen viste forskellen mellem et A-rækkehold og et B-rækkehold, men det skal ikke ødelægge glæden over at pigerne spillede en rigtig god kamp.
Kampen blev brugt til at øve kontra- og samspil og der manglede, specielt i starten, lidt koncentration i afslutningerne, men hvad gør det når man spiller sig til mange af dem.
I målet stod Laura og lukkede rigtig godt af.
Sara Stender – 5
Sara Olsen – 4
Line Severin – 3
Julie Jensen – 2
Sigrid Pedersen – 2
Annika Rahlff – 2
Line Nielsen – 1

Holdet er nu klar til finalen i kredscup, lørdag den 1. februar i Skæring-hallen.

Drengepuslinge 2
Odder – Brabrand 6-19

Pigelilleput 1
Brabrand – Odder 7-5
Det var en flok tændte piger, der i aftenens kamp gik på banen mod rivalerne fra Brabrand. Imidlertid slap pigerne ikke så heldigt fra første halvleg, som Brabrand vandt 5-0!! Vores spil blev utrolig sammenpresset ind over midtzonen, med det resultat, at hverken vores playmaker eller vores backs kunne komme til fornuftige afslutninger. Brabrands piger havde også læst på lektien og dækkede både hårdt og generende højt på vores spillere. I anden halvleg fik pigerne et helt andet drive i deres spil og fik spillet hinanden gode flere gange. Vi vandt halvlegen 5-2 og fik faktisk presset Brabrand temmelig meget hen mod slutningen. Lidt mere held i sprøjten ( vi brændte et par straffe samt havde flere stolpeskud…) og vi var kommet i finalen. Vi kæmper videre og ser frem til at levere en gedigen overraskelse mod top-holdet HEI, som vi tager imod på søndag i Odder Idrætscenter – vi går efter en sejr

Drengelilleput 1
HEI – Odder 14-7

Miniputstævne den 18.1.03 i Ellekær Hallen

Årgang ’94
For første gang kunne vi stille med både et pige- og et drengehold

Pige UØ
Odder-Hammel: 2-4 (Anne Rotne, Sarah M. Nielsen)
Odder-HEI: 1-1 (Sofie Lau-Jeppesen)
Kampen mod Hammel startede lidt forsigtigt. Pigerne skulle lige finde deres pladser. Selv om starten var forsigtig, markerede de sig dog ved et meget flot forsvarsspil. I anden halvleg kom der mere fart på spillet og der blev forsøgt noget mere i angrebet. Nanna og Anne delte målmandsposten mellem sig og havde begge nogle gode redninger.
I kampen mod HEI var begynder vanskelighederne spillet væk og der var god fart på angrebet og stor bevægelighed i forsvaret. Sarah og endnu engang Nanna tog sig godt af målet.
Det var et par rigtige gode kampe af pigerne som helt sikkert har givet dem lyst til endnu flere pigekampe.

Drenge UØ
Odder-Sabro: 4-4(Simon Colding 1, Johan Holm 3)
Odder-ST70: 0-9
Drengene begyndte med et meget godt forsvarspil mens angrebet var meget langsomt. Efterhånden kom der mere fart på angrebet og der blev scoret 3 mål før halvleg mens der ikke blev lukket nogle ind. Anden halvleg blev præget af, at forsvaret ikke fik så godt fat, som de havde haft i første. Det betød at Sabro fik scoret 4 gange. I målet stod Philip og Martin i hver deres halvleg.
Mødet med ST70 blev lidt træls da de havde taget et par meget øvede spiller med. Med vort forsvar kæmpede godt og fik virkelig holdt Sabro fra flere scoringer. Så med godt forsvar og en velspillende Anders i målet blev nederlaget begrænset.

Resultater frem til 12. januar 2003
Oprettet/rettet: Søndag den 12. Januar 2003.

2. division herrer:
Skjern Håndbold – Odder IGF 26-(11-12)

Lars Sørensen 6
Karsten Rovelt 4
Jesper D. Petersen 4(1)
Michael Mikkelsen 3
Anders Jensen 1
Mikkel Olesen 1
Christian Jensen 1

Misvisende cifre

Efter sidste weekends sejr på hjemmebane var det med stor optimisme, at holdet til Skjern for at møde deres ligareserver. Og starten på kampen var helt forrygende. Efter 10 min. førte Odder med hele 7-1 efter fantastisk godt forsvarsspil. Desværre kunne holdet ikke følge de gode takter op i resten af halvlegen rent angrebsmæssigt, så hjemmeholdet kom stille og roligt ind i kampen. En del tekniske fejl gjorde det lidt nemmere for Skjern. Alligevel kunne Odder gå til en pause med en føring på 12-11. De første 5 min. af 2. halvleg fulgtes begge hold ad og efter 8 min. førte Odder med 17-14. I den periode stod forsvaret godt og angrebsspillet flød tilfredsstillende. Men så kom der igen en periode, hvor holdet ikke fik scoret. Efter 15 min. af 2. halvleg var stillingen 18-18, 22 min. 20-20 og kampen var stadig åben. Desværre formår Odder ikke at score resten af kampen og da der mangler 3 min. af kampen for holdet en dobbeltudvisning, hvilket ikke gør det specielt nemmere at komme tilbage i kampen. Så at vi taber med 6 mål, viser ikke det rette billede af kampen. I de afgørende situationer var vi ikke koldblodige nok og desværre var heldet med hjemmeholdet til sidst. Forsvaret stod fremragende i 45 min. af kampen og angrebsspillet var halvdelen af kampen tilfredsstillende. Dog var der en del tekniske fejl, som fik afgørende betydning for kampen. Stor ros skal det lyde til forsvaret og Frank. Vi fik scoret lidt på vores kontraspil ved Jesper og Michael og Lars Sørensen spillede igen en god kamp såvel i forsvar og angreb. Søren Østergaard fik en hæderlig debut. Nu venter så sæsonens sværeste kamp på lørdag i Vojens. Denne kamp skal vi vinde over et hold, som ikke har fået nogle point endnu.

Danmarksserie damer:
Skjern Håndbold – Odder IGF 39-15(14-9). Målscorere: Gitte Kristensen 6, Gitte Brixsensen 5, Vivi Skou 1, Line Sørensen 1, Maria Nielsen 1, Camilla Elkjær 1.

Jyllandsserien herrer:
VRI – Odder IGF 25-28(14-15). Målscorere: Morten Sand 5, Morten Fogh 5, Søren Fanøe 5, Ulrik Kreutzfelt 5, Christian Melballe 2, Jens-Arne Jensen 2, Claus Reffstrup 2, Jacob Nielsen 2.

For 2. kamp i træk vinder holdet over et af topholdene og denne gang efter en stor holdpræstation. Det var primært forsvaret som afgjorde slaget og VRI var slet ikke klar til at spille mod vores 4:2 forsvarsopstilling som stredser dem så meget at de smider mange bolde væk og det udnyttede Ulrik Kreutzfelt til at score på mange contra’er. Halvvejs i 1. halvleg er Odder foran med både 3 og 4 mål, men selv om de er frustrerede henter de alligevel ind og får reduceret til halvlegstilling 13-14.
I 2. halvleg kommer Odder igen foran med 3-4 mål og det begynder at ligne 2 points. I slutfasen er det Søren Fanøe og Morten Sand som viste vejen, men også Morten Fogh havde tur i venstrearmen, Jacob Nielsen viste også at han er en kæmpe fighter og til sidst men ikke mindst viste Kreuer også at han er en fantastisk løber og slider.

Herrejunior Liga Vest:
Silkeborg Voel KFUM – Odder IGF 34-34 (16-16) . Målscorere: Martin Hjorth 10 !!!, Bjørn Faurby 8, Niels Okkels 4, Rasmus Vandbæk 4, Michael Jensen 2, Kasper Mogensen 2, Jonas Madsen 2, Anders Båttrup 1,Jakob Tønder 1

Sjusket start, men forrygende afslutning.

Første kamp i juniorligaen var en noget blandet pose bolsjer.
Spillerne var ikke oppe i det nødvendige gear og vi spillede en 1. halvleg som jeg ikke tror man på forhånd ville have spildt en ½ time af sit liv på at overvære (Hvis det da ikke lige var fordi at man skulle som træner…..). Forsvaret stod skidt- keeperne tog næsten ingenting og vi manglede især gejst og vilje. Angrebsspillet haltede også med lavt tempo og manglende konsekvens. Sammen med en stribe tekniske fejl blev det alt i alt en meget lidt seværdig 1.halvleg.
Derimod udviklede 2. halvleg sig til et forrygende drama.
13 min. inde i halvlegen fik Niels Okkels direkte rødt kort, Rasmus fik 2 min. og bænken endnu 2 min. Således var vi pludselig kun 3 markspillere på banen, hvilket Silkeborg udnyttede til at bringe sig foran med 30-20 !!!!! Da vi igen blev fuldtallige 15 min før tid, blev der så ellers skiftet ud og ind kom Tobias i målet og Muggi på højre back.
Sammen med 2 mandsopdækninger begyndte vi den stejle tur op ad bakke. Al den fight og vilje vi havde manglet i første halvleg, blev nu brændt af, og med et nærmest sindssygt tempo fik vi indhentet Silkeborgs 10 måls forspring og fik alligevel det ene point med hjem.
Specielt Muggi med forrygende spil i alle spillets faser og Tobias med de mange vigtige redninger og Bjørn med gode afslutninger, var alle 3 hovedkræfter i denne underlige kamp.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende……at indhente 10 mål på bare 15 min på dette niveau……..! Gutter, I skal sgu have fundet de gamle dyder frem igen inden kampen på Torsdag, og huske på hvad der gjorde os gode før jul…… Think about it 😉

Damejunior Liga Vest:
Odder IGF – Horsens HK 22-21

Team Tvis Holstebro 29-19

Herrejunior-elite B:
Odder IGF – Ejsing B Odder IGF – Ejsing: 20- 18 (10 -5)
Målscorere: Chr. Lassen 8 (3), Rene Sørensen 4, Peter Rasmussen 3, Niels Holm 2, Henrik Hjort 1, Lars Jensen 1, Jens Holm 1.

Pligtsejr!
Juniorelite har ikke været alt for forvænt med sejre i denne sæson, så der er grund til at glæde sig over de 2 points. Til gengæld var spillet ikke noget at skrive hjem om. Ejsing må se frem til at blive bundhold i denne omgang. Det var et meget tamt hold, både fysisk og teknisk svagt, så Odders sejr burde have været anderledes markant.
Første halvleg var almindeligt sløv – man sad og ventede på, at Odder ville få spillet til at flyde og for alvor lægge afstand. Det skete ikke helt, selv om det var tydeligt, hvem der var bedst og pausestillingen var et passende udtryk for spillet.

I anden halvleg gik Odder helt i stå og ganske unødvendigt nåede Ejsing at skabe spænding om resultatet ved stillingen 19-18. Forsvaret hang dårligt sammen og gav ikke det sidste og der kom aldrig rigtig rytme i angrebet fordi for mange forfaldt til solopræstationer og der generelt blev lavet alt for mange elementære tekniske fejl.
Kristian Lassen fightede glimrende igennem hele kampen, og så kan holdet godt sende venlige tanker til de to keepere, Martin Kofoed og Henrik Johansen, for at tage vigtige bolde på gode tidspunkter. Men nu er holdet på tavlen, og når man henter to points med spillet idag, så må der ligge mange og vente, når spillet bliver bedre.
Så lad os glemme kampen og nøjes med at glæde os over de 2 points.

Drenge-elite:
Odder IGF – HEI 20-15

Forrygende og fortjent sejr til Drenge-elite

Vi havde trænet intensivt til netop denne kamp, og vi vidste at mange ting skulle lykkedes for os idag, og HEI, der er et af de bedre hold skulle have en mindre god dag, for at vi skulle slå dem. De 2 ting lykkedes idag.
Vi lagde meget nervøst ud og smed flere bolde væk i starten, men efterhånden som 1. halvleg skred frem, viste drengene at de ville vinde i dag. Vi havde snakket en del om, hvad de forskellige HEI spillere gjorde, og de gjorde lige det vi havde snakket om. Vi havde fuldstændig styr på deres ellers frygtede bagkæde, som gang på gang løb ind i vores stærke forsvar. Vi gik til halvleg med en føring på 2 mål.
Vi snakkede (som sædvanlig), om vi ikke måtte falde ned i 2. halvleg. Denne gang kørte toget bare videre og vi fortsatte vores meget flotte spil. Vi fik for en gangs skyld lov til, i begge ender at spille lidt med musklerne, så vi denne gang ikke spillede så meget i undertal.
Der skal lyde stor ros til drengene idag, for deres vilje til sejr. I fulgte taktikken og forstod at straffe HEI, når vi fik chancen. Stor ros til alle spillere, også dem der ikke fik så meget spilletid.
Nu får vi lige lov at hvile lidt på laurbærene, til træning tirsdag, men så skal vi også videre til næste
kamp. Træerne vokser jo ikke ind i himlen, bare fordi vi har slået HEI. De skal helt sikkert nok presse os, når vi kommer på besøg hos dem! Og der er mange kampe endnu slutter en meget tilfreds Odder-træner Henrik Jensen!

Herreynglinge B:
Odder IGF – TMIF 22-22

Damejunior B:
Odder IGF – Stautrup IF 10-14(4-5). Målscorere: Cathrine Andersen 3, Solweig Wandal 3, Christina Jensen 2, Stine Nielsen 1, Mille Dam Andersen 1.

Første kamp i det nye år var mod rækkens suverene tophold Stautrup. Alle var indstillet på at gøre det så godt som muligt. Det blev også til en meget tætspillet 1. halvleg, hvor hjemmeholdet scorede det første mål og også førte i store dele af halvlegen.
I 2. halvleg havde Stautrup mere held med hurtige gennembrud mod et ellers velspillende Odder forsvar. I den anden ende af banen var Odder spillerne uheldige med gode afslutninger der desværre ikke gav mål mod en meget stærktspillende målvogter.
Alt i alt en kamp med meget flot spil på alle pladser – fortjent at Stautrup vandt – sejren flot begrænset af Odder!

Pige A:
Odder IGF – Viby IF 10-14(5 – 7). Målscorere: Louise møller 5 (1), Camilla Sehested 2, Maria Schmeidtke 1, Katrine Sørensen 1, Julie Darre 1

Odder tog imod Viby, og det blev en blandet oplevelse. Odder har svært ved at komme til afslutning, men Louise Møller får alligevel scoret 3 flotte mål og med Viki Pedersen i målet kan Odder gå til pausen med resultatet 5 – 7 til Viby.
I anden halvleg står Viki igen en meget flot kamp i sit mål. Odder taber 10 – 14.

Pige B:
Odder IGF – Skovbakken 2 11-10(6-0)Målscorere: Ditte 4 (2), Flavia 2, Julia Mogensen 2, Dinna
Andersen 1, Zenia Harpsøe 1, Trine Juul Jensen 1.

Vi mødte et dygtigt hold fra Skovbakken og det blev da også en meget spændende kamp med
to gode forsvar og målmænd og derfor til følge få mål. Vi var foran med 1-3 mål næsten hele kampen, derfor var der glæde da fløjten lød og vi havde vundet med 1.
Igen en flot hold fight.

Drenge A:
Odder IGF – Brabrand IF 14 – 18. Målscorere: Lars Nørlev 4, Bjørn Sand 3, Jens Andreas Schmidt 3, Anders Torstein 2, Rene Nielsen 1, Anders Rasmussen 1

Drenge-puslinge A:
HEI – Odder IGF 20-8

Drenge-puslinge B:
Odder IGF – Stautrup IF 8-5(3-3). Målscorere: Simon Møller 2, Martin Kjær 2, Anders E. Geertsen 1, Casper N. Sørensen 1, Jakob Jakobsen 1, Nicklas Pedersen 1,

“Assists”: Anders E. Geertsen 2, Casper Sørensen 2, Jonas Jeppesen 2, Jakob Jakobsen 1

Målmændendes redningsprocenter:
Nikolai Pedersen 67%
Marc Nedergaard 80%

Scoringsprocent: 42%

Drengene spillede igen en flot kamp i forsvaret, hvor der blev fightet og tacklet, så modstanderne havde svært ved at komme til kvalificerede afslutninger. Og når det så endelig lykkedes, stod vores to målmænd som sædvanlig fremragende.
Til gengæld kneb det lidt med angrebsspillet, hvor drengene kun i glimt viste, hvad de kan. Det betød alt for mange enkeltmandspræstationer og ukvalificerede afslutninger, som var for nemme for modstanderens målmand. Indimellem flød spillet dog flot, og det blev til 8 flotte mål og en velfortjent sejr, som ført og fremmest blev grundlagt i forsvaret.

Drenge-puslinge C:
Odder IGF – HEI 12-5(4-3). Målscorere: Christian Nørring 4, Jacob Vium 3, Anders Faldborg 2, Magnus Jartoft 1, Emil Murberg 1, Mads Ravn 1.

Efter en fantastisk flot indsats fik Odder 3 sin 1. sejr i lang tid. Selv om man kun førede 4-3 ved pausen styrede man slaget fra start til slut.
Alle spillerne var klar og leverede som hold den bedste præstation i hele sæsonen.

Drenge-lilleput B:
AIA – Odder IGF 2 10-5(4-3). Målscorere: Emil Olesen 3, Anders Kragh 2.

Udmærket kamp mod AIA, som var et 1. hold og som havde flere 2. års spillere på holdet og den fysiske side gjorde udslaget.

Drenge-lilleput C:
Odder IGF – Skovbakken 2 2 – 14. Målscorere: Mikkel 1 og Mads Ege 1

Odder tabte på hjemmebane til Skovbakken. Odder scorede sine to mål i de aller sidste minutter, men da var det noget for sent at indhente Skovbakkens føring.

Pige-puslinge A:
HEI – Odder IGF 12-15(6-9). Målscorere: Julie Jensen 5, Sara Stender 4, Sara Olsen 3, Sigrid Pedersen, Julie Iversen I og Line Nielsen hver 1

En meget velspillet kamp, som aldrig blev rigtig spændende. Godt nok var HEI tæt på en enkelt gang, men pigerne satte bare et ekstra gear på, når det kneb. Både Sara Stender og Julie Jensen spillede en flot kamp med bl.a. flotte langskudsmål. Kampen viste også at alle i øjeblikket er helt klar til at tage del i løjerne på banen.

Pige-puslinge B:
Tst, Tilst – Odder IGF 5-5

Pige-puslinge C:
Odder IGF 1 – AGF 6 – 6. Målscorere: Laura Okkels 3, Marianne Lemming 1, Lærke Faurby 1
Maja Eskerod – 1.

Det blev en jævnbyrdig håndboldkamp og en rigtig gyser. Pigerne spillede med vilje og gejst, og det var dejligt at se. Laura, som er startet med at spille håndhold midt i denne sæson, spillede en flot kamp og scorede 3 mål. Marianne og Maja fintede sig gennem forsvaret og fik enten scoret eller tilkæmpet sig straffe eller 3-meter. I forsvaret gik det også fint, men det var ikke nemt for Astrup i målet at se nogle af de ballon-bolde, som pludselig dukkede op.

Pige-lilleput A:
CIF – Odder IGF 6-10

Pige-lilleput B:
Odder IGF – VRI 2-5

Pige-lilleput C:
Odder IGF – Stautrup IF 4-1(0-0). Målscorer: Camille Andersen 4

Odder startede kampen lidt usikkert, men det gjorde modstanderen heldigvis også. Der var, som halvlegen skred frem, flere kvalificerede afslutninger af bl.a. Mia og Anne.
Efter 0-0 ved pausen startede 2. halvleg desværre med en hurtig Stautrup scoring, men heldigvis fortsatte Odder det gode spil og gode afslutninger, Med nogle gode indspil fra Iben og Sille til Camille på stregen scorede hun og holdet 4 mål til sltsejr på 4-1.
Trine stod en meget stor 2. halvleg.

Veteran, oldboys:
Odder IGF – Århus KFUM/Hasle 14-8. Målscorere: Helge Davidsen 6, Brian Maj 4, Frank Krogh Hansen 2, Aksel Mikkelsen 2.

Odder IGF – Lystrup IF 17-12. Målscorere: Helge Davidsen 9, Brian Maj 5, Aksel Mikkelsen 1, Henning Hansen 1, Lars Jensen 1.

Landspokalturneringen for damer – 4. runde:
Odder KVIK/Rampten 28-14. Målscorere: Gitte Kristensen 10, Line Sørensen 4, Gitte Brixsensen 4, Mathilde Sand 4, Camilla Elkjær 3, Lone Winther 1, Vivi Skou 1, Line Sørensen 1.

Elite Cup for drenge – 3. runde:
VRI- Odder IGF Odder – VRI 24-35

Vi vidste på forhånd at VRI havde mistet nogle af deres bærende kræfter. Det var dog ikke til at se, for hjemmeholdet spillede virkelig deres chance mod os. Vi var under pres og endda bagud i 1. halvleg, hvor drengene virkede umotiverede og trætte. Vi kom dog i løbet af halvlegen op i et lidt
højere gear, og gik til halvleg med en føring. I halvlegen snakkede vi om at komme endnu højere op i gear, og at vi skulle bevare koncentrationen. Vi lagde også godt ud og i løbet af kort tid, førte vi med 8-9 mål, og så var kampen mere eller mindre afgjort. VRI pressede os dog til sidst, hvor vi
slappede lidt af, og absolut ikke brugte hovedet til at spille håndbold med!
Nu gælder det kampen på søndag mod favoritterne fra HEI. Vi vil selvfølgelig gøre hvad vi kan for at slå dem, men så skal alle man bidrage med noget til holdet. Og samtidig skal HEI have en af deres dårlige dage.
Holdet skal i næste runde møde Knudsø HK på hjemmebane.

pokalkampe den 7. januar
Oprettet/rettet: Onsdag den 8. Januar 2003.

Elite Cup for drenge – 3. runde:
VRI- Odder IGF Odder – VRI 24-35

Vi vidste på forhånd at VRI havde mistet nogle af deres bærende kræfter. Det var dog ikke til at se, for hjemmeholdet spillede virkelig deres chance mod os. Vi var under pres og endda bagud i 1. halvleg, hvor drengene virkede umotiverede og trætte. Vi kom dog i løbet af halvlegen op i et lidt
højere gear, og gik til halvleg med en føring. I halvlegen snakkede vi om at komme endnu højere op i gear, og at vi skulle bevare koncentrationen. Vi lagde også godt ud og i løbet af kort tid, førte vi med 8-9 mål, og så var kampen mere eller mindre afgjort. VRI pressede os dog til sidst, hvor vi
slappede lidt af, og absolut ikke brugte hovedet til at spille håndbold med!
Nu gælder det kampen på søndag mod favoritterne fra HEI. Vi vil selvfølgelig gøre hvad vi kan for at slå dem, men så skal alle man bidrage med noget til holdet. Og samtidig skal HEI have en af deres dårlige dage.

Landspokalturneringen for damer – 4. runde:
Odder IGF – KVIK Rampten 28-14

referater og resultater frem til 6. januar
Oprettet/rettet: Mandag den 6. Januar 2003.

2. division herrer:
Odder IGF – Vrold-Skanderborg HK 28-27(14-14)

Endelig sejr.

Som cifrene antyder, var det et yderst spændende lokalopgør. Hjemmeholdet fik dog revanche for nederlaget på udebane i første runde.
Uafgjort havde nok været det helt retfærdige resultat af dagens opgør, da begge hold skiftedes til at føre gennem hele kampen. 6-6 efter 10 min., 11-10 efter 20 min. og 14-14 ved halvleg vidner om en tæt og lige affære mellem to hold, som kender hinanden rigtig godt. Og 5 min. inde i 2. halvleg var stillingen 17-17. Så kom udeholdet foran med 3 mål og her har filmen ofte knækket for Odder i de seneste kampe. Men med tålmodig og omtanke i spillet, fik hjemmeholdet, via en udvisning til gæsterne, arbejdet sig ind i kampen igen til stillingen 21-21 med 15. min. igen. De næste 5. min. var fyldt med drama; Hjemmeholdet bragte sig foran 24-23 med 10 min. igen og de følgende 5 min. præsterede udeholdet at brænde 2 straffekast i en overtalsperiode via en helt formiddabel redning af Frank Pedersen. Hjemmeholdet havde teten og bragte sig foran 26-24 og 27-25, samtidig med et brændt straffekast og en udvisning. Udeholdet reducerede til 26-27 med 2 min. igen, men anfører Lars Sørensen scorede det forløsende mål til 28-26 førend udeholdet reducerede til 27-28 med 20 sek. tilbage. Hjemmeholdet red stormen af og den første sejr i 7 kampe, var en realitet.
Stor ros skal lyde til holdet for en gedigen holdindsats såvel forsvar som angreb, specielt set i lyset at, at 7 ud af udeholdets spillere er folk, som har eller vil optræde på Vrold/Skanderborgs 1. hold. Speciel ros skal der lyde til Lars Sørensen og Karsten Rovelt, som havde indstillet kanonen rigtigt – men allerstørst ros skal der lyde til Mikkel Olesen for en blændende kamp forsvar og angreb. Mikkel bandt spillet godt sammen og krydrede sin indsats med hele 8 mål.
Nu ser vi så frem til næste weekends kamp på udebane mod Skjern´s ligareserver. Her lugter også lidt af revanche – men stadig tager vi en kamp af gangen!

Karsten Rovelt 9(2)
Mikkel Olesen 8
Lars Sørensen 5
Michael Mikkelsen 2
Jesper D. Petersen 2
Anders Jensen 2

Jyllandsserien herrer:
Odder IGF – Hasle KFUM 24-23

Herreynglinge Division Vest:
Team Haderslev – Odder IGF 31-25

Dårlig start på ny halvsæson.

Det var med spæning, jeg som træner for HY, havde set frem til denne dag. Spillerne har snakket meget frem og tilbage om hvad der har været problemet på holdet indtil nu. Hvorfor de ikke har indfriet de forventninger der er til dem selv og holdet. Konklusionen var at alle skulle til at give noget mere til holdet, og ændre deres indstilling til at give sig 100% hvergang og hele tiden. Så, jo jeg havde glædet mig til at se dette ført ud i livet.
Men nej. Som første halvleg skred frem måtte jeg erkende at det bare var tomme ord, og ingen af spillerne havde ændret deres måde at gribe tingene an på. Man spillede uden omtanke og var ikke villig til at ofre sig 100% for sagen og for holdet. Det resulterede i at vi ved pausen var bagud med 15 – 11.
Pausen blev brugt på endnu en gang at opfriske vores indbyrdes aftaler, hvordan man dækker op og hvordan man spiller angreb mod et hold som Haderslev. Det hjalp også i starten af anden halvleg, da vi kæmpede os op på kun at være bagud med 16 – 15 på flot spil og god fight. Men så var det
slut. Vi gik døde igen. Det betød at vi i de sidste 8 minutter måtte gå frem og satse for at nærme os sejren, men her præsterede vi at brænde 6 100% chancer, så alt i alt et nederlag på 31 – 25.
Hvis dette er stilen fra holdet, så får vi ikke mange sejre, for Haderslev var ikke prængende, i
resten af sæsonen.
Vi venter alle på at folk finder ud af hvor gode de kan blive og at de finder ud af at det godt må gøre ondt. For som en af spillerne sagde efter kampen: “Når vi begynder at spille sammen, og spille
100%, så vinder vi ikke bare vores kampe, vi vinder dem stort, for vi har gode spillere over alt!”.
Den eneste spiller der skal roses for sin præstation idag er Tobias Daugård for en god indsats i den alt for korte tid han fik i målet til sidst.
Alt dette kan dog ikke bruges til noget så længe spillere ikke er villige til at ændre deres egen indstilling og kæmpe for sagen. Alt kommer ikke til dem uden arbejde!!!!

Målscorere: Tommy Guldmann 7, Thomas Christensen 5, Henrik Hjorth 4, Christian Franck
Jensen 3, Morten Bang 3, Anders Dahl 2 og Jesper Ambrosius 1

Dameynglinge-elite A:
Odder IGF – Vejle Bredballe HK 26-21

Herrejunior-elite B:
Struer-Resen HS – Odder IGF 24-19 (13 -12). Målscorere: Chr. Lassen 6 (2), Jens Holm 4, Niels Holm 2, Nikolaj Andersen 2, René Sørensen 2, Henrik Hjort 1, Mathias Bruhn 1, Morten Tindbæk 1 .

Odder lagde stærkt ud og fra 5 – 5 gik holdet til 9 – 5 og 10 – 6, men blev indhentet ved 10 -10 og passeret til 12 -13 ved pausen. Derefter var holdet bagud med et par mål til 5-6 min. før tid, hvor Struer – Resen trak det længste strå og lagde fra.
I de første 14 min. til føring 10-6 havde Odder godt fat i kampen og leverede flot håndbold, ikke mindst angrebsmæssigt med alt hvad der hører til: gode kontraer, andenbølger og organiseret spil. Ikke mindst playmaker Henrik Hjort og streg Jens Holm samarbejdede flot om at drive gæk med Struers forsvar i denne periode.
Struer havde dog et godt sammenspillet og homogent hold, der var fysisk stærkt og ufortrødent lagde kraftigt pres på Odders midterforsvar. Efterhånden som kampen skred frem fik de overtaget. I Odders forsvar gjorde Niels Holm og Chr. Lassen en meget stor indsats, men det lykkedes aldrig at få helt lukket af.
Odder drog til Struer med 11 markspillere, hvilket betød mange udskiftninger, som i et vist omfang nok forhindrede Odder i at holde rytmen. Men alle kæmpede det bedste de havde lært og så er det jo ingen skam at tabe – heller ikke selv om det var ærgerligt, at dommerkendelserne tippede til Odders ugunst i den afgørende fase, hvor Odder fik 4 udvisninger i de sidste 10 minutter, således at der på et tidspunkt kun var 3 markspillere på banen.
En god og jævnbyrdig håndboldkamp, hvor Odderholdet glæder sig til revanche på hjemmebane.

Drenge-elite:
Tangsø SF – Odder IGF 17-30. Målscorere: Simon Madsen 7, Lasse Kjær 5(2), Mikael Holst 5, Torben Rasmussen 4, Mark Nielsen 4, Anders Frederiksen 3, Jacob Maj 1, Tue Ejsing 1.

Flot kamp af drenge 1
30-17 (11-9)

Det var med spænding vi mødte op i Tangsø Idrætscenter ca 2 timer og 15
minutters kørsel fra Odder.
Vi vidste på forhånd ingenting om Tangsø FS.
Det skulle dog hurtigt vise sig, at der ikke var grund til bekymring.
Tangsø havde 1 spiller som lavede det hele for dem. Vi kom hurtigt foran, og førte det meste af 1. halvleg, hvor vi fik tacklet godt af, og spillede os igennem deres flade forsvar! Det viste sig dog hurtigt, at den ene bedste spiller Tangsø havde, ville noget andet. Han sørgede for at udligne i slutningen af 1. halvleg, hvorefter vi mandsopdækkede ham resten af halvlegen, og bragte os foran 11-9 ved halvleg.
I pausen blev vi enige om at holde mandsopdækningen og sætte tempoet op i 2. halvleg. Det var et forvandlet Odder hold der kom på banen. Vi blæste Tangsø af banen. Drengene fulgte alle aftaler i 2. halvleg, og der blev sat et meget højt tempo, hvor Tangsø havde svært ved at følge med!
Stor kamp af Kenneth Madsen i målet, og Simon Madsen der får sat modstandernes forsvar under pres. Igen idag forsøgte Lasse Kjær sig med
venstre hånd, hvilket jo er ved at blive en fast del af vores kampe, MEN igen idag brændte han, så Lasse du må hjem og øve dig!!!!!!!!!!!!!!!!
Tirsdag spiller vi Elite Cup mod VRI, og på søndag spiller vi turneringskamp mod HEI, som lige nu ligner en vinder af puljen. Men vi
håber dog på at kunne drille dem lidt på søndag, når de gæster Odder Stadt Halle! Det kræver dog at alle mand er oppe på mærkerne og at HEI ikke får deres bagkæde til at fungere.
Vi håber at mange forældre og venner osv, møder op og støtter os på søndag!

Drenge A:
BMI – Odder 23 – 14

Målscorere: Lars Nørlev 5 – Bjørn Sand 3 – Jesper Nielsen 2 – Anders Rasmussen 1 – Anders Torstein 3

Hele første halvleg var en konstant jagt efter BMI, da de kom godt fra start.
Ved pausen havde vi hentet noget af deres føring, men var dog bagud 11 – 8.
Da vi gik igang med anden halvleg, tog vi os en slapper og så var den kamp afgjort.
Kristoffer havde det ikke så godt i sin ryg, så han blev afløst af Rene der gjorde det flot.
Det var dejligt at se, at de 3 små fløje Bjørn – Anders T – Jesper, var meget skarpe i deres afslutninger.

Drenge-puslinge:
Odder IGF 1 – Brabrand IF Ungdom 12-17

TMG 1 – Odder IGF 2 8-13(4-7). Målscorere: Casper N. Sørensen 4, Kristian Næsted 3, Anders Emil Geertsen 2, Jakob Jakobsen 1, Jonas Jeppesen 1, Martin Kjær 1, Nicklas Pedersen 1.

Assists: (målgivende aflevering).
Martin Kjær (3), Nicklas Pedersen (2), Kristian Næsted (2), Simon Møller (1), Jakob Jakobsen (1), Casper N. Sørensen (1).

Efter nogle store nederlag i julestævnet var det med lidt bange anelser man drog til Mårslet-hallen for at spille mod et velspillende TMG hold. Men årets første turneringskamp blev en flot opvisning af begge hold og hvor alle Odders spillere virkelig var på mærkerne fra start. Der blev spillet flot opspil og bredt presspil i angrebet hvilket gav mange gode afslutninger. Dog var der lidt problemer med overtrådt i slutningen af kampen, hvilket gjorde at sejren ikke blev større. Forsvarsmæssigt var det ligeledes en solid præstation, hvilket gav god opbakning til vores 2 gode målmænd, som stod en flot kamp.
Nikolaj Pedersen reddede 2 straffe og havde iøvrigt en redningsprocent på 60%. Marc Nedergård stod 2. halvleg med en redningsprocent på 55%.

AIA 2 – Odder IGF 3 15-8(5-3). Målscorere: Jacob Vium 4, Kasper Rosenberg 3, Rasmus Rosenberg 1.

På grund af 3 afbud og bl.a. holdets nye målmand måtte Odder tage til AIA med kun 2 udskiftningsspillere. En af holdets normale flittigt scorende spillere Christian Nørring måtte p.g.a. målmandsafbud overtage målmandsposten, hvilket han gjorde rigtig flot så længe forsvaret havde kræfter til at hjælpe ham. I hele 1. halvleg kæmpede alle drengene nemlig rigtig flot, men det kostede også mange kræfter så der ikke rigtig var flere tilbage til 2. halvleg til at dække op for AIA’s 2 dygtige langskytter.
I angrebet blev der vist rigtig godt holdspil med megen tempo og gejst – dette resulterede i rigtig mange kvalificerede afslutninger, men desværre var stolperne ikke med holdet. Glædeligt var det dog, at Jacob Vium endelig kom igen med sin farlige venstrehånd.

Drenge-lilleput A:
Odder IGF – Skovbakken 15-9 (10-5)

Målscorere: Christoffer Nielsson 4, Kasper Nørby HAnsen 4, Mathias Sehested Jørgensen 3, Lasse Bay Davidsen 2, Jesper Laursen 1 og Simon E. Christensen 1.

Dejligt at starte i A-rækken med en sejr over oprykkerne fra Skovbakken. Efter en famlende start fik vi godt styr på spillet i de sidste 7-8 min. af 1.halvleg. I 2.halvleg var det op og ned med spillet, men vi var også uheldige med 7-8 skud på rammen. Vores to målvogtere, Jannik Bach Sørensen og Tomas Olason, gjorde det rigtig godt, ligesom Simon, der diskede op med flere lækre frispilninger. Desuden er det dejligt med bredden på holdet med hele seks forskellige målscorere.

Drenge-lilleput B:
Odder IGF 2– B-ST 70 8 – 7 (5 – 2). Målscorere: Emil Olesen 5, Jacob Mathiasen 2, Anders Kragh 1.

Anders Kragh stod flot på mål i 1. halveg, han blev afløst af Jacob Mathiasen som stod lige så flot i 2. halveg.
Sejren blev slået fast af en flot holdindsats med mange gode frispilninger til Alex Kristensen på stregen.

VRI – Odder IGF 3 16-2. Målscorere: Emil Pedersen 1 og Nourdin Harrath 1.

Drenge-lilleput C:
Samsø UI – Odder IGF 4 19-4. Målscorere: Mads Ege 2, Anne 1, Martin Geertsen 1

Det er Odder IGF 4’s første turneringskamp, og de unge fra årgang 94 viste stor fightervilje i deres første rigtige turneringskamp. De kæmpede bravt til sidste sekund, specielt i forsvaret, men måtte bøje sig for et fysisk større hold med enkelte spillere, der p.g.a. dispentation er 3 år ældre! Anne sluttede kampen med en meget flot redning i målet.

Pige A:
Stjær BK – Odder IGF 13-11

Pige-puslinge A:
Odder IGF – Skovbakken 18-9(13-5).

Denne årets første kamp indeholdt mange fine detaljer, men var også en kamp, hvor pigerne i perioder, havde svært ved at bevare koncentrationen.
Især 1. halvleg bød på godt spil, hvor pigerne viste stor vilje og kendte vejen til modstanderens mål.
I 2. halvleg kom pigerne også til en del gode chancer, men udnyttelsesgraden faldt i denne halvleg.
Alle spillerne på holdet havde ære af det flotte resultat, som de opnåede ved en flot holdindsats.

Målscorere: Sara Stender 4, Line Severin 3, Sigrid Pedersen 3, Julie Jensen 3, Line Nielsen 2, Annika Rahlff 2, Mette Mark 1

Pige-puslinge B:
Skødstrup SF – Odder IGF 2-8

Pige-puslinge C:
Skovbakken – Odder IGF 3 8-3. Målscorere: Marianne Lemming 1, Maja Eskerod 1, Trine Pedersen 1.

Pigerne har svært ved at finde gejsten, som skal til for at spille frit i angrebet og komme på skudhold. Både Marianne og Maja lavede flotte mål efter gennembrud, og det kunne de have gjort flere gange. Trine fik scoret et flot mål fra stregen på et af de få gennemspillede angreb. I forsvaret går det derimod meget bedre. Her blev bakkede man hinanden op, og der blev dækket så flot op, at der blev dømt angrebsfejl til Skovbakken.

Pige-lilleput A:
Odder IGF – Brabrand IF Ungdom 4-4

Pige-lilleput B:
Samsø UI – Odder IGF 5-3

Pige-lilleput C:
Skovbakken – Odder IGF 5-6(2-4). Målscorere: Anne 3, Mia T 1, Line 1, Sille 1.

Det nye ”kombinationshold” af 92 og 93-spillere spillede en rigtig flot kamp mod Skovbakken. Man startede kampen rigtig flot og kom hurtigt foran 2-0, bl.a. på flot gennembrud på fløjen af Line. Skovbakken fik dog senere udlignet til 2-2, men man trak igen fra og kunne gå til pausen med en føring på 4-2.
I starten af 2. halvleg gik spillet i stå så Skovbakken 3 minutter før tid kunne udligne til 5-5, men fortjent sikrede Sille til sidst holdet sejren med et flot mål.

Serie 1 damer:
Odder IGF – Hasle KFUM 20-32

Serie 2 herrer:
Odder IGF – Vrold-Skanderborg HK 23-29

Old-girls:
Grundfør UI – Odder IGF 5-4

Veteran, oldboys:
AIA – Odder IGF 6-12. Målscorere: Brian Maj 5, Helge Davidsen 4, Henning Hansen 2, Aksel Mikkelsen 1.

Elite Cup for herrejunior – 3. runde:
VRI/Skovbakken – Odder IGF 24-35

Resultater fra Bjerringbro Julecup:

Piger:
Indledende pulje:
HEI 1 – Odder IGF 2 11-6
Horsens HK 4 – Odder IGF 2 0-23
Ajax 1 – Odder IGF 2 18-6

B-mellemspil:
Ressen KFUM – Odder IGF 2 6-9

B-Semifinale:
Espergærde – Odder IGF 2 4-12

B- finale:
Frederikshavn FI 2 – Odder IGF 2 11-8

Samlet målscorere:
Ditte Thomsen 20 (9), Dinna Andersen 11, Zenia Harpsøe 8, Julia Mogensen 6, Trine Møller 6, Signe Navne 4, Karoline Græsborg 4, Line Lomholt 3, Øzlem Øzkan 2

Pigerne spillede mod gode, mellem og mindre gode hold, men de viste at de hører til i toppen af b-spillet, hvilket er meget flot.
Holdet viste under hele stævnet en meget flot hold fighterindstilling og man hjælper hinanden både i angreb og forsvar, og især især i Line Eskerod havde holdet en dygtig målmand. Øzlem Øzkan var
kromtappen i et solidt forsvar, som gjorde det svært for modspillerne at lave mål.
I angrebet var alle dygtige til at tage ansvar når de var på banen, og derfor er der stor bredde. Flot stævne af pigerne, som giver glæde og optimisme til forårssæsonen.
Hanne og Hanne

Drenge-lilleput:

Indlende pulje::
Odder IGF 2 – Espergærde 2 -18
Målscorere: Emil Olesen 1, Emil Pedersen 1.

Odder IGF 2 – Aalborg KFUM 7 – 8
Målscorere: Emil Olesen 3, Emil Pedersen 4.

B-Slutspillet:
Odder IGF 2 – Espergærde 2 4 – 2
Målscorere: Emil Olesen 2, Jens Jakob 1, Jonas Andersen 1.

Odder IGF 2 – Bjerringbro 2 7 – 6
Målscorer: Emil Olesen 7.

B-Finale:
Odder 2 – Frederikshavn 6 -10
Målscorere: Emil Olesen 5, Emil Pedersen 1.

Kreds Cup for piger:
Hammel GF – Odder IGF 2 17-11(7-5)

Målscorere: Ditte Thomsen 5,Trine Møller 3, Julia Mogensen 2, Zenia Harpsøe 1.

Med nederlaget er holdet ude af kreds cup. Vi fulgte med i første halvleg, med kun 2 mål bag ud.
Men Hammel var en tand bedre end os,så det var fortjent at de vandt i dag.

Resultater fra Bjerringbro Julecup:
Oprettet/rettet: Tirsdag den 31. December 2002.

Drenge-lilleput:

Indlende pulje::
Odder IGF 2 – Espergærde 2 -18
Målscorere: Emil Olesen 1, Emil Pedersen 1.

Odder IGF 2 – Aalborg KFUM 7 – 8
Målscorere: Emil Olesen 3, Emil Pedersen 4.

B-Slutspillet:
Odder IGF 2 – Espergærde 2 4 – 2
Målscorere: Emil Olesen 2, Jens Jakob 1, Jonas Andersen 1.

Odder IGF 2 – Bjerringbro 2 7 – 6
Målscorer: Emil Olesen 7.

B-Finale:
Odder 2 – Frederikshavn 6 -10
Målscorere: Emil Olesen 5, Emil Pedersen 1.

15. december
Oprettet/rettet: Mandag den 16. December 2002.

2. division herrer:
Team Esbjerg – Odder IGF 31-28(15-9)

Mikkel Olesen 5
Anders Jensen 5
Jesper D. Petersen 4(2)
Kenneth Pedersen 3
Karsten Rovelt 3
Morten Sand 3
Peter Simonsen 2
Christian Jensen 2
Lars Sørensen 1

Spillemæssig krise

Selvom resultatet ikke tyder på det, bar 1. halvleg tydelig præg af, at angrebet slet ikke hænger sammen i øjeblikket. Og samtidig scorede hjemmeholdet så at sige på alle de skud, de havde. Odder formåede slet ikke at komme på måltavlen før efter 11 min. af 1. halvleg og på det tidspunkt førte hjemmeholdet med 4 mål. Resten af halvlegen var Odder konstant bagud og 5 min. før halvleg var stillingen 12-9 til Team Esbjerg. Så holdt Odder igen en scoringspause på 5 min. og det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig foran 15-9. 2. halvleg startede ikke bedre. Odder forsøgte sig med en mandsopdækning af Team Esbjerg topscorer for at ødelægge rytmen, men lige lidt hjalp det. Efter 10 min. af 2. halvleg var stillingen 23-16. Odder forsøgte sig igen med modtræk mod hjemmeholdet angreb, men det ville ikke rigtig lykkes førend 10 min. før tid. Odder fik sig kæmpet sig til 28-25 og 29-27 3 min. før tid, men misbrugte igen desværre et par vigtige chancer, så slutresultater blev 31-28. Endnu en gang gav det ikke point, så julepausen kommer på et rigtig godt tidspunkt. Så kan holdet få ladet batterierne op igen, så vi er klar til 2. halvdel af sæsonen. Men inden venter der forhåbentlig en succesoplevelse på torsdag, da vi hjemme tager imod Taulov/Skærbæk i pokalen

Damejunior Division:
Silkeborg-Voel KFUM – Odder 16 – 18

Målscorere: Tine Jensen 7, Derya Yigit 4, Mie Olesen 3, Birgitte Lundsberg 2, Rikke Jæger 2

Odder sikrede sig flot en plads i landets bedste række – Ligaen.

Onsdag aften, en dag hvor godt 13 spillere og 3 ledere havde set frem til med spænding og nervøsitet. Inden kampen blev der brugt mange kræfter på at gøre Voel/Silkeborg til favoritter i denne kamp om en plads i Ligaen.
Kampen startede desværre katastrofalt i de første 10 minutter, hvor Voel/Silkeborg tog afstand til 6 – 2, men så fandt forsvar og Mette i målet rytmen og de sidste 20 minutter lykkes det kun Voel/Silkeborg at score 1 gang. Samtidig var det en periode, hvor vi fik lidt mere styr i vores angreb og dermed skabte en føring til halvleg på 9 – 7.
Anden halvleg gik lidt bedre, vi formåede at holde Voel/Silkeborg bag os hele vejen og perioden fra det 13. til det 29. minut scorede de kun en gang og i den periode viste Odders forsvar virkelig tænder og rykkede fra, flot Tøser.
Kampen var ekstrem rodet og med mange tekniske fejl fra begge sider, og da dommerne ikke havde nogen linje var der meget indianerbold, men så er det dejligt at se fighterviljen i tøserne er enormt, og netop dette gjorde udslaget – vi ville bare vinde.
Kampens store profil var Tine Jensen, med 7 rene scoringer fra bagspiller pladserne viste hun vejen og Mette Nielsen i målet tog lige de vigtige redninger hun skulle. Mie Olesen var syg i dagens kamp og vi er da glad for at dagens modstander ikke fandt ud af det, for de brugte en mandsopdækning på hende hele kampen. Det gav plads til Derya Yigit og de tre venstrehåndede
Rikke Jæger, Michelle Brandstrup og Birgitte Lundsberg til at køre på kant.
Desværre var kampen knap kommet i gang før Anne Bay, der igennem de sidste mange kampe bare er blevet bedre og bedre, måtte udgå med en knæskade og seneste nyt er mindst 14 dages pause og så se hvordan det står til, god bedring.
Til sidst skal hele holdet roses for den meget flotte holdfight der blev præsteret og det er en lettet træner der ser frem til næste puljespil i Ligaen, hvor vi igen er overraskelsen ingen regnede med, men nu må vi se hvad der sker for den der har viljen i hjertet ………………, tak for denne del af sæsonen Tøser, Coach J-A.

Herrejunior-division:
Rækker Møller KFUM – Odder IGF 22-30(12-15)

LIGA !!! 🙂
Så blev det en realitet – Odder har nu 2 hold i junior Ligaen.
Kampen blev spillet i en hal på 8.plovfuge, flot fyldt op at medrejsende
Odder tilskuere der havde valgt at bruge tiden på os fremfor pigerne i
fjernsynet. Godt valg !
Det var som at spille på hjemmebane og gav os det rygklap der skulle til,
for at stå imod det pres Rækker Mølle satte os under. For pressede, det
blev vi i første halvleg, faktisk kan jeg ikke huske andre kampe hvor vi
har være så pressede i forsvaret. Heldigvis har vi den ro og stabilitet på
holdet, der gør at vi ikke lader os ryste alvorligt og vi fik da også styr
på forsvaret igen og fik vist hvorfor vi har puljens bedste
forsvarsstatistik og den 3. bedste af alle 18 divisionshold ialt.
Vores angrebsspil blev bedre og bedre som kampen skred frem og selvom vore
modstandere aldrig gav op viste vi igen tilstrækkelig styrke til at slå et
hold der spillede godt imod os. Kollektivet sejrede og har været vores
absolut primære drivkraft turneringen igennem.
Jeg er selvfølgelig utrolig godt tilfreds med vores indsats igennem
turneringen og glæder mig over den udvikling holdet gennemgår. At vi oven i
købet har spillet os til en Ligaplads uden at have landsholdsspillere og at
vi samtidig har været holdet med det mindste antal træningstimer i
divisionen, sætter bare en tyk streg under drengenes fightervilje og
indstilling- en ren fornøjelse at følge.
Nu må vi have sat os nye mål for næste etape, men personligt vil jeg
befinde mig temmmelig godt i rollen som den der kan drille de hold der tror
at de skal til DM ! Ingen hold skal vide sig sikre på point, når de skal
spille mod os – og slet ikke i Odderhallen !!!

Bjørn (-turborarm) Faurby – 11, Niels (-for sent ) Okkels 7, Jakob
(-fighter) Tønder 3, Rasmus (-råt kød) Vandbæk 3, Anders (-tempo) Baatrup
3, Jonas (-skyd langt) Madsen 2, Michael (-Tordenarm) Jensen 2, Martin
(-atom) Hjort 1

Dameynglinge-elite:
Dameynglinge fik maksimum point

Brabrand Ungdom 2 – Odder IGF 15 – 25 (7 – 12)

Det blev til 10 sejre udaf 10 mulige, og en sikker førsteplads til ynglingeholdet. Det blev naturligvis fejret med et glas champagne efter kampe.
Om selve kampe var der ikke så meget at skrive om. holdet gjorde sin pligt, men der blev ikke dækket så stærkt op som tidligere og der blev lavet en del tekniske fejl i kontrafasen. Til gengæld var vi lørdags i modsætning til andre dage meget scoringssikre fra fløjene. Og der skal både Belinda Sand, Nina Faurby og Line Rosenmaj have stor ros for deres træfsikkerhed. De scorede alle to kasser hver fra fløjen.
Derudover var vores stregspil også forrygende. Vi havde ladet Pernille kodrup kun spille med i angrebet. Det passede hende fint og hun takkede med 5 scoringer. Visse spillede til gengæld kun i forsvaret, og gjorde det også fint der, og fik også lov at lave et par kontramål.
Desværre var Anne Sophie Hoff stadig skadet til denne kamp, men hun er klar igen til efter jul. Det betød at vi kunne byde på et kærkommen comeback til Gitte Jensen. Hun spillede en fornuftig kamp og lavede et par mål. Hun er dog først lige kommet i gang, men med hende på holdet nu bliver vi rigtig giftige efter jul.
Line og Sidsel spillede som sædvanlig med stor arrangement og vilje til at tage ansvar. De to har i øvrigt til alle kampene her i efteråret formået til hver eneste kamp, at score et hav af mål. Statistikken siger at de tilsammen i vores 10 kampe har scoret 102 udaf holdets i alt 220 mål.
Rikke spillede også en fornuftig kamp. Hun er efterhånden ved at spille sig mere og mere i gang. Hun har fået mere vilje og tro på gennembrud, og er også begyndt at bruge sit skudvåben udefra. Det blev til en enkelt scoring med flere gode ”assists”
I målet stod Jannie en ganske god kamp. Hun har tidligere haft problemer fra fløjene, men det er meget bedre nu og i lørdagens kamp blev der slet ikke scoret fra fløjene. Stabilitet er et godt ord. Der er dog et par enkelte svipser hist og pist, men hun er blevet generelt stabil, og så laver hun et par knaldgode redninger også i hver kamp. Statistikken siger at hun aldrig her i efteråret har lukket mere end 17 mål ind i kampene. Og så bør man jo vinde hver gang, og det har vi også gjort!!!

Målscore:
Pernille Kodrup 5
Sidsel Schmidt 5
Line Engedal 4
Gitte Jensen 2
Nina Faurby 2
Line Rosenmaj 2
Mette Vissing 2
Belinda Pedersen 2
Rikke Thomsen 1

Herrejunior-elite:
Grenå – Odder IGF (8-10) 21-14 Målscore: Peter Rasmussen, Christian Lassen, Bjarke Faber 3, Nicolaj Andersen 2, Jens Holm, Niels Holm og Matias Bruhn 1.

1. og 2. halvleg var som nat og dag. Halvlegsføring på 10-8 over topholdet i
Grenå – og herefter et kollektivt kollaps med masser af personlige fejl i 2.
halvleg – med kun 4 scoringer til Odder. En ærgerlig måde at slutte de
indledende elitekampe på. Holdet der ellers har vist fremgang fra kamp til
kamp, kom aldrig rigtig i gang.
Julepausen kommer nok belejligt – spillere og trænere trænger til at få
ladet batterierne

Drenge-elite: Odder IGF – Horsens:10-31. Målscorere. Lasse Kjær 6(1), Simon Madsen 6, Mikael Holst 5, Torben Rasmussen 5, Mark Nielsen 3, Christian Poulsen 2, Jacob Maj 2. Anders Frederiksen 2
Flot afslutning af drenge 1

Det var med en lille smule skepsis vi gik ind til denne kamp. For vi måtte
jo tabe på et eller andet tidspunkt…..Men nej!!
Vi startede forrygende godt, vores forsvar stod godt og vi fik mulighed for
at score mange kontramål! Vi kunne dog hurtigt se at vi ikke ville rende
ind i problemer. Alligevel fortsatte drengene deres koncentrerede spil og
vi gik til pausen med en føring på 8 mål!
I halvlegen snakkede vi meget om at vi ikke måtte gå ned, som vi har haft
lidt tendens til i de sidste par kampe. Det skal jeg så sandelig love for
at vi ikke gjorde. Med godt forsvarsspil, hvor vi gang på gang løb igennem
og fiskede boldene, spillede vi Horsens ud af banen. Simon Madsen viste sit
store talent som fisker og er netop blevet indstillet som “Årets lystfisker
2002”. Han fangede mange bolde idag og lagde dem gang på gang til rette for
sine medspillere, eller sig selv. Igen viste vi at vores forsvar, står
rigtig godt til hold som gerne vil skyde bagfra. Og så er det rart at se vi
for alvor har fået vores kontraspil igang, men vi kan dog godt blive bedre
i 2. fasen, hvor vi har lidt for mange afleveringer. Samtidig skal vi have
vores organiserede angrebsspil på plads, til vi begynder igen. Idag var det
specielt Lasse Kjær der gjorde sig bemærket. Han fangede mange bolde på
stregen og dækkede meget flot op i den anden ende. Men en flot koncentreret
kamp af alle spillere. Det har været en forrygende halv sæson for drengene,
hvor vi ikke har tabt endnu! Nu nyder vi lige sejrens sødme i denne uge og
så holder vi ferie til den 28. dec. og så kører vi igen. Vi skal til at
indstille os på, at nu går det måske lidt mere op ad bakke, og vi skal
kæmpe mere for pointene. Vi vil bruge Bjerringbro Cup til at komme et gear
højere op, og gøre os mentalt klar til en hård sæson i den “rigtige” elite!

Drenge 2: Høgen – Odder 12 – 11 Målscore: Lars Nørlev 6, Bjørn Sand 2, Anders Rasmussen, Tue Ejsing 2
Landsholdet har Karin Mortensen, men vi har da heldigvis Kristoffer Laursen. Kristoffer stod nok sin bedste kamp i år, da vi var på besøg i Hou hallen lørdag eftermiddag. Man skulle tro, at han havde givet Karin Mortensen nogle gode tips, da hun jo også stod godt mod Russerne. Han tog alt hvad der kom i første halvleg, men han havde dog også et godt forsvar foran sig. På et tidspunkt spørger Høgens træner, om vi ikke har en anden vi kan sætte på mål, da deres skytter ikke vidste hvad de skulle gøre. Som så mange gange før, kom vi godt fra start og kunne gå til halvleg, med en føring på 6 – 2. Anden halvleg var som forvandlet, da vi kom ind i store scorings problemer. Høgen bragte sig op på 7 – 7 og kom derefter foran med et par mål. Resten af kampen var en rodet affære, med mange tekniske fejl. Lars var den store spiller i bagkæden, men det rækker ikke langt, hvis der ikke er andre der tager over. Nu må vi se frem til efter jul, da vi nok kommer i et A slutspil og kun møder årgang 88 – 89. Ud fra det kan vi se hvor vi står, men det bliver nok ikke nemmere, da Tue rykker op på hold 1 efter jul. I julen tager vi til Bjerringbro og det lader til at vi er kommet i en dynamit pulje med, Bjerringbro – Horsens og Ajax. Det er nok ikke mange point der venter på os i den pulje, men vi må se om vi ikke kan holde fanen høj.
Træner – leder samt drenge 2 ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Drenge-puslinge:
Odder IGF 2 – Stavtrup 5 – 11 (3-5)

Målscorere:

Asbjørn B. Sørensen 3 – Casper N. Sørensen 1 – Kristian Næsted 1

Drenge-lilleput2: Odder IGF – Solbjerg IF 9 -11 Målscorere: Emil Olesen 6, Jannik Pedersen 1, Tobias Hougaard 1, Anders Kragh 1.
Meget flot holdspil og holdets gode forsvar gjorde at vi næsten kunne stå distancen over for puljens nr 1, men også Jakob Mathiasens målmandsspil var medvirkende til at nederlaget ikke blev større.

Drengelilleput:

OIGF 2 – Solbjerg IF 9 – 11

Målscorere: Emil Olesen 6, Jannik Pedersen 1, Tobias Hougaard 1, Anders Kragh 1.

Meget flot holdspil og holdets gode forsvar gjorde at vi kunne næsten stå distancen over for puljens nr 1, men også Jakob Mathiasens målmandsspil var medvirkende til at nederlaget ikke blev større

Damejunior fik flot plads i ligaen
Oprettet/rettet: Torsdag den 12. December 2002.

Silkeborg-Voel KFUM – Odder 16 – 18

Målscorere: Tine Jensen 7, Derya Yigit 4, Mie Olesen 3, Birgitte Lundsberg 2, Rikke Jæger 2

Onsdag aften, en dag hvor godt 13 spillere og 3 ledere havde set frem til med spænding og nervøsitet. Inden kampen blev der brugt mange kræfter på at gøre Voel/Silkeborg til favoritter i denne kamp om en plads i Ligaen.
Kampen startede desværre katastrofalt i de første 10 minutter, hvor Voel/Silkeborg tog afstand til 6 – 2, men så fandt forsvar og Mette i målet rytmen og de sidste 20 minutter lykkes det kun Voel/Silkeborg at score 1 gang. Samtidig var det en periode, hvor vi fik lidt mere styr i vores angreb og dermed skabte en føring til halvleg på 9 – 7.
Anden halvleg gik lidt bedre, vi formåede at holde Voel/Silkeborg bag os hele vejen og perioden fra det 13. til det 29. minut scorede de kun en gang og i den periode viste Odders forsvar virkelig tænder og rykkede fra, flot Tøser.
Kampen var ekstrem rodet og med mange tekniske fejl fra begge sider, og da dommerne ikke havde nogen linje var der meget indianerbold, men så er det dejligt at se fighterviljen i tøserne er enormt, og netop dette gjorde udslaget – vi ville bare vinde.
Kampens store profil var Tine Jensen, med 7 rene scoringer fra bagspiller pladserne viste hun vejen og Mette Nielsen i målet tog lige de vigtige redninger hun skulle. Mie Olesen var syg i dagens kamp og vi er da glad for at dagens modstander ikke fandt ud af det, for de brugte en mandsopdækning på hende hele kampen. Det gav plads til Derya Yigit og de tre venstrehåndede
Rikke Jæger, Michelle Brandstrup og Birgitte Lundsberg til at køre på kant.
Desværre var kampen knap kommet i gang før Anne Bay, der igennem de sidste mange kampe bare er blevet bedre og bedre , måtte udgå med en knæskade og seneste nyt er mindst 14 dages pause og så se hvordan det står til, god bedring.
Til sidst skal hele holdet roses for den meget flotte holdfight der blev præsteret og det er en lettet træner der ser frem til næste puljespil i Ligaen, hvor vi igen er overraskelsen ingen regnede med, men nu må vi se hvad der sker for den der har viljen i hjertet ………………, tak for denne del af sæsonen Tøser, Coach J-A.

4.-8. december 2002
Oprettet/rettet: Søndag den 8. December 2002.

2. division herrer:
Odder IGF – HK Give Fremad21-26 (11-11)

Jesper D. Petersen 5(1)
Karsten Rovelt 4(1)
Lars Sørensen 3
Kenneth Pedersen 2
Jonas Jørgensen 2
Mikkel Olesen 1
Morten Sand 1
Christian Jensen 1
Michael Mikkelsen 1
Peter Simonsen 1

Sandhedens time

3. gang var ikke lykkens gang på hjemmebane – gæsterne tog endnu en gang begge point med hjem i bagagen. Så dette års sidste hjemmekamp blev ikke vendepunktet selvom 1. halvleg tydede på det. Rigtig godt forsvarsspil samt gode redninger af Frank holdt i lang tid gæsterne fra fadet. Og efter 15 min. var stillingen 6-5. De næste 5 min. bragte hjemmeholdet sig foran 9-7 men holdt så en scoringspause på godt 10 min. Og takket være Frank så misbrugte gæsterne i den periode hele 3 straffekast. En udvisning til Odder gjorde dog at Give fik ændret stillingen til 9-10 inden Odder udlignet til 10-10 kort før pausen. I 2. halvleg startede Odder med en spiller i undertal og det benyttede Give sig til at bringe sig foran 13-11 og 15-12. Men Odder udligned til 15-15 i løbet af 2 min. og kampen var igen åben. De næste 5 min. vil Odder nok helst glemme for gæsterne bragte sig foran 19-15. Men på trods af en periode på 4 min. i undertal ville Odder ikke overgive sig og med 7 min. igen var stillingen 19-21. Men meget symtomatisk for kampen var det igen en periode på 5 min, hvor det var gæsterne der scorede 4 mål og hjemmeholdet, der brændte chancerne. Så 3. min før tid var stillingen 19-25 og kampen var afgjort. Selvom vi hænger lidt med skuffen over at have tabt igen, så er der stadig mange positive momenter. Frank står en god kamp og har mange vigtige redninger, bl.a. 5 straffekast. Forsvaret står godt det meste af kampen, så nu mangler vi bare at score på vores chancer i angrebet. Næste weekend byder på en svær udekamp i Esbjerg inden pokalkampen på hjemmebane. Efterfølgende kommer der en veltrængt julepause, hvor vi kan få ladet batterierne op igen.

Jyllandsserie herrer:
Odder IGF – Søften GF 25-23

Damejunior Division:
Odder – Ålborg HS Nord 29 – 23

Anne Bay 7
Mie Olesen 6
Derya Yigit 6
Maria Toft 3
Rikke Jæger 2
Anna Kristensen 2
Tine Jensen 2
Michelle Brandstrup 1

Ålborg kom til Odder for at hente de 2 point hjem og efter deres flotte sejer over Åstrup/Hammelev sidste weekend var det lidt med sommerfugle i maven at vi gik ud til denne meget vigtige kamp.
Ålborg startede også kampen meget flot og bragte sig hurtigt foran med 4 mål og det tog det meste af en halvleg at hente denne føring, men i målet havde Odder Mette Nielsen og hun viste vejen for resten af holdet med klasseredninger på stribe.
I pausen blev der snakket om at forsvaret skulle tættere sammen og at man skulle blive ved med at løbe med Ålborg. Som sagt så gjort, på fight, vilje og det man opsøgt heldet gjorde udslaget.
Vi vandt en kamp på noget roderi-håndbold, men de 2 point er vores, så skidt. Kampens profil var uden sidestykke Mette Nielsen i målet hun havde ikke de nerver som resten af holdet led af i dag.
Holdes sidste kamp i år er på onsdag den 11.12.02 kl. 18.45 i Voel hallen, og holdet ser gerne at det store og meget flotte hjemme publikum som har fulgt os de sidste kampe ville bruge et par timer i Voel denne aften og hjælpe os til en sejer som er det eneste der betyder noget for oprykning til
Ligaen til næste år, ( man kan godt nå hjem og se EM alligevel).
Holdet har noget sin egen mål for denne sæson så I kan regne med at se et motiveret hold på onsdag, for det er altid rart at overraske og at kunne spille uden pres.

Herreynglinge Divisionen:
Odder IGF – Thisted IK 23-18

Endnu 2 point.
Vi har på herreynglingeholdet fået til vane at spille så godt på hjemmebane, at det giver point. I dag var så modstanderen Thisted. Det var det absolutte bundhold. De havde inden dagens kamp kun 2 point, som de i øvrigt fik da vi spillede mod dem i Thisted tidligere på sæsonen. Så der var lagt i
kakkelovnen til dem, for der var ingen tvivl om at det ikke skulle gentage sig.
Vi vidste at vi var oppe imod et hold, hvor vi følte os bedre på alle pladser og som hold, men alligevel magtede vi ikke i kampen start at vise den forskel der egentlig er på holdene. Vi formåede ikke at score, og Thisted blev ved med at score. Det var dog et meget simpelt koncept Thisted
kom med, så efter 15 min. fik vi lukket af for deres backs og streg. Det medførte at vi øgede vores forspring stille og roligt og et kvarter inde i 2. halvleg var vi foran med hele 21 – 12. Så begyndte vi at slappe af, og ikke ydede 100% hele tiden. Det lukkede så småt Thisted ind i kampen igen.
De kom dog aldrig nærmere end 3 mål. Det hele endte med en sejr på 23 – 18 efter en føring på 11 – 6 ved halvleg.
Kampen kan vi lære meget af. Vi har set hvilke spillere der kan yde 100% når de er på banen, vi har set hvem der slår en lille smule op, osv. Alt dette kan vi som hold og jeg til særdeleshed som træner bruge til den videre færd for holdet. Alt i alt en god sejr som meget let kunne have blevet noget
større. Thisted måttet nok ikke have scoret over 15 mål på os og vi skulle have nået de 30. Så tilfreds er vi ikke, men der er hele tiden fremgang….

Herrejunior-division
Odder IGF – Team Tvis-Holstebro 37-23 (17-9)

Det begynder at dufte af LIGA !

Vi havde revance til gode, da vi sidst tabte med 2 mål i Tvis hallen. Desuden står vi i den situation at rækkens nr.2 Bjerringbro har sat point til (-mod Tvis-Holstebro) = vi kan selv bestemme om det skal hedde LIGA efter jul. Kravet er “blot” at vinde de sidste 2 kampe over Tvis- Holstebro og Række Mølle.
Igår gik det så ud over Tvis-Holstebro som mødte et motiveret og ikke mindst MEGET disciplineret mandskab i Odder Hallen. Vore modstandere kunne være med til stillingen 7-7, men herfra gik det stærkt og vi kunne gå til halvleg med en 8 måls føring. Aftalen i pausen, blev at holde vores høje
niveau hvilket lykkedes til fulde. Vi har spillet meget stabilt igennem de sidste 5-6 kampe og har fået hævet minimumsniveauet til at kunne matche de bedste hold i puljen. Kampen var fra vores side præget af bundsolidt forsvarsspil krydret med en flot indsats i målet af Nikolaj Hviid og Tobias
i anden halvleg. Det flotte forsvarsspil betød mange kontrachancer og dem udnyttede vi med højt tempo og en høj scoringsprocent. Enkelte af kontraerne gik endda så stærkt, at fra vi erobrede bolden til den kunne samles op i modstanderens netmasker, gik der højst 2 sekunder !!!
Det er vanskeligt at fremhæve enkelte profiler i denne kamp, da det igen var kollektivet der vandt. Meeen- måske man burde sende en hilsen til Jysk hold træneren i Bjerringbro og bede ham om at kigge en ekstra gang på vore spillere. Det er lidt underligt at vi f.eks. har een af de mest scorende
spillere i divisionen, men at han tilsyneladende ikke er god nok til Jysk Hold ??? Det må jo ikke være nok at score 10 mål i snit igennem 6 kampe ! Så Jysk hold må være utroligt godt kørende på højre fløj i forvejen……… Der er også andre pladser der burde kigges på – f.eks. Playmaker pladsen og målmandsposten. Her er spillere i rivende udvikling, som efter min (-næsten ufarvede mening) burde have chancen. Så hermed en invitation Jens Steffensen !
Nu står Række Mølle for tur -og vi glæder os ! Konceptet er stadigvæk: Respekt, sammenhold og at yde et højt minimumsniveau. Så må vi se om ikke det rækker til en plads blandt de allerbedste i Danmark efter jul 🙂

Bjørn Faurby 12 (!), Rasmus Vandbæk 8, Niels Okkels 5, Jakob Tønder 3, Anders Baatrup 3, Michael Jensen 3, Jonas Jensen, 2, Martin Hjort 1

Dameynglinge Elite:
Odder IGF – Stilling 30 – 22 (15 – 10)

Dameynglinge lod sig ikke ryste
Alt er omsider afgjort for dameynglingene, og det står nu klart at holdet efter jul skal ud og spiller mod 5 af de andre 11 puljevindere fra de 12 eliterækker i Jylland.
Så der var på papiret ikke meget at spille om i aftenens kamp. Men holdet havde givet hinanden hånd på, at man ville gå ubesejret gennem puljen.
Det skulle måske vise sig at være svære end beregnet, da holdets playmaker Anne Spohie var skadet til dagens kamp. Derudover havde Line Engedal et overbelastet knæ, så hun skulle spares så meget som muligt.
Men holdet som efterhånden er ved at have stor selvtillid, er ikke sådan at ryste. Så situationen gjorde kun, at holdet fightede endnu mere og viste endnu mere gejst.
Vi spillede nok den mest fejlfrie kamp overhovedet i denne sæson. Alle tog ansvar, erobrede bolde, lavede frispilninger, scorede og spillede med stor gejst og humør.
Selv i en længere periode i 2. halveg, hvor vi ikke just havde dommerne med os, som nemt kunne have kostet et par røde kort, da vi løb ind i en 6 til 7 to minutters udvisninger i træk og derved i en periode var to mand i undertal, gik de mere uprøvede ind og tog ansvar. Blandt andet Belinda Sand scorede to mål på gennembrud fra venstre back i en undertalssituation, hvor vi var to mindre på banen.
Selv en Mette Vissing som ofte klumre i det, når det går stærkt fremad banen formåede at diske op med flere gode frispilninger i en kontrafase som hun selv var med til at starte ved at erobre modstandernes afleveringer. Ja sådan kunne jeg blive ved med at rose spillerne for den gode kamp, og vi skulle jo nødig gå i selvsving, så vi må hellere stoppe her.

Målscore:
Line Engedal 8
Sidsel Schmidt 8
Pernille Kodrup 3
Mette Vissing 3
Nina Faurby 3
Belinda Sand 2
Line Rosenmaj 2
Rikke Thomsen 1

Herrejunior-elite:
Odder IGF – Brabrand U: 17 -14 (5-4)
Målscorere:Jens Holm 4, Chr. Lassen 4, Peter Rasmussen 2 (1), Nikolaj Andersen 2 (1), René Sørensen 2, Morten Tindbæk 1, Mathias Bruhn 1, Niels Holm 1.

Sejr over Brabrand!

I håndbold kan målmænd vinde kampe og det gjorde Martin Kofoed i denne kamp mod yndlingsofferet Brabrand. Langt hen i 2. halvleg havde han en redningsprocent på omkring 70 (desværre var der ingen der talte). Mod slutningen faldt den lidt i takt med at forsvaret blev slappere og Brabrand skarpere. Men en meget stor kamp af Kofoed, der er blændende til at kigge skytterne ud.
Målmanden fik dog god hjælp af et velspillende hjemmehold, der virkelig har fundet de gode takter frem. Spillerne beviser nu, at de virkelig har eliteklasse og var holdet kommet på plads lidt tidligere, havde det været med i toppen. Odder spillede flot håndbold i både forsvar og angreb og efter en lidt mat start, hvor holdet kom bagud 0-3 kom holdet i gang og kunne gå til pausen med en 5-4 føring. Den lave målscore skal især tilskrives 2 gode målmænd og forsvar. I 2. halvleg var Odder hele tiden foran og styrede kampen flot, selv om forspringet mange gange kun var på et enkelt mål.
Peter Rasmussen satte især i starten dejlig fart i Odders angreb og havde bl.a. gode indspil til Jens Holm, der havde en god udnyttelsesprocent på stregen. Sidste kamps storskytte Chr. Lassen havde meget stolpe ud i denne kamp, men i 2. halvleg satte han sig igennem med gode og vigtige scoringer.

Pige Elite:
Odder IGF – Østbirk IF 18-10(9-4)
Målscorere: Katrine Sørensen 5, Britta Lemming 5 ( 3 ), Maria Torstein 2, Louise Møller 2, Mette Fogh 1, Trine Jensen 1, Camilla Sehested 1, Julie Darre 1

Odderpigerne tog imod Østbrik, som Odder havde slået på udebane med et mål. Pigerne var gejlet godt op, men kom ikke særlig godt fra start. Der skulle gå helt op til 7 min. før det første mål blev scoret, af Østbrik. Derefter fik holdets nye træner Erik Knudsen kaldt hele holdet til orden og særlig Katrine Sørensen skal roses for den store indsats hun viste. Også Viki Pedersen stod en meget flot kamp. Odder går til pause med en føring på 9 – 4. I anden halvleg spiller pigerne forsat med gejst, hvilket betyder at Odder vinder 18 – 10. GODT GÅET PIGER……….

Drenge-elite:
Odder – Ejstrup/Hærvejen 19-18
Målscorere: Målscorere: Mikael Holst 5, Torben Rasmusssen 5(1), Mark Nielsen 4, Christian Poulsen 2, Simon Madsen 2, Lasse Kjær 1.

Drenge 1 stadig ubesejret!

Selvom man måske spillede sin dårligste kamp i år, formåede Odder alligevel at hive en sejr hjem, i sidste øjeblik i topopgøret.
Holdet lagde ud i et lidt fladere forsvar end normalt, for at der ikke skulle opstå for store huller til dem. Men igen formåede man aldrig rigtig at komme op i gear, så de kom til lidt for mange nemme mål! Der skal dog lyde stor ros til Christian Poulsen og Mikael Holst, som holdte deres venstre side fra at score i store perioder af kampen. I angrebet var det også Mikael og Christian som holdt holdet inde i kampen, hvor de gang på gang gjorde hinanden gode. I dagens kneb det også i angrebet, og spillerne kunne ikke rigtig ramme hinanden når deres aftaler kørte.
Igen idag kommer vi ikke i gang i 2. halvleg trods en halvlegsførring på 5 mål og i stedet kom Ejstrup/Hærvejen op på uafgjort og spillerne begyndte at stresse. Men det er dejligt at se drengene ikke går helt ned, når de bliver presset. For igen i dag vågner de lidt op, da det bliver alvor og på et mål af Torben Rasmussen i allersidste sekund formår vi at vinde med 1 mål. Måske ufortjent, men vi har tilsyneladende et topholds held……Det er meget flot af drengene, at de har spillet så
konstant i hele turneringen. Så er det naturligt at vi her i slutningen går lidt ned. Så passer det med at er oppe på maks. igen til januar! Vi mangler nu kun 1 kamp Horsens, og den går vi absolut også efter at vinde, for det kunne da være sjovt at gå ubesejret igennem turneringen. Nu kan vi også
mærke at forventningerne stiger til holdet, så det må vi se om vi kan opfylde i den “rigtige” elite efter jul!

Drenge 2:
Odder IGF 2 – Hasle KFUM 15-19
Målscorere: Tue Ejsing 6 – Anders Rasmussen 3 – Rene Nielsen 2 – Frederik Næsted 2 – Anders Torstein 2

Vi var kun 8 spillere, da der var 3 afbud. Steffen har hånden i gips og Lars og Bjørn var på computercafe. Lidt ærgeligt da Hasle er et hold vi burde kunne slå.
Vi kom hurtig foran 4 – 1, men så begyndte det at gå ned af bakke. Hasle gik hurtigt op og tog Tue og resten af kampen var vi hele tiden bagud med et par mål.
Det kniber os gevaldigt, når vi skal køre mand mod mand, så der er nok noget der skal trænes.
Hasle havde en stor stregspiller, som voldte os problemer, da han var fysisk stærk.
Nu må vi se frem til på lørdag, da der er lokal opgør mod Høgen i Hou.

Pige 2:
Odder IGF 2 12-10(4-4)
Målscorere: Ditte Thomsen 10(5), Julia Mogensen 1, Trine Møller 1

En kamp hvor vi ikke fik tingene til at fungere helt, men med Line Eskerod som en sikker målmand og Ditte Thomsen som sikker skytte på straffe og langskud vandt vi 12-10.
Dermed har vi vundet puljen før jul. Tillykke med det Piger.

Drenge-puslinge:
AIA – Odder IGF 1 11-7

Team Hørning 1 – Odder IGF 2 8-7

Casper N. Sørensen 2
Jakob Jakobsen 2
Nicklas Pedersen 2
Asbjørn Sørensen 1

Topopgøret mod Hørning blev en tæt og spændende affære, hvor vores drenge var oppe mod et hold, der udelukkende bestod af stod af store og stærke 2. års-puslinge. I starten af kampen spillede drengene da også noget febrilske, og vi mistede mange bolde i angrebet, hvor spillet aldrig rigtig kom til at flyde på det niveau vi ved, at vi kan præstere. Til gengæld står forsvaret og målmanden rigtig godt i starten af kampen., og efter 10 minutter var stillingen blot 2-2. Vi havde gode muligheder for at tage mindst et point med hjem, men marginalerne og dommeren var ikke rigtig med os i slutfasen.
Alt i alt var det en lærerig kamp, hvor drengene ikke mindst fandt ud af, at de sagtens kan spille lige op med modstandere, som er betydelig større – de skal bare spille håndbold!

Team Hørning 2 – Odder IGF 3 16-8

Pige-puslinge:
Brabrand – Odder 7-9

Så er kampen spillet som mange har været spændte på. Derfor var der også god opbakning omkring holdet til udekampen mod det andet ubesejrede hold fra Brabrand. Mange forældre var mødt frem og heppede.
Odder vandt selvfølgelig 9 – 7. Dermed er Odder meget suveræne puljevindere her før jul. Tillykke piger – der er meget flot klaret efter den fantastiske bredde der nu er på holdet.!
Det fremgik tydeligt at Odder var meget tændte ved kampens start, og Odder førte hurtigt 4 – 1 og var derefter foran hele kampen. Ved halvleg førte Odder 7 – 4.
Det gamle angrebssystem retur gav to flotte scoringer, og bolden blev flyttet hurtigt rundt således at der opstod mange åbne chancer til Odder. Brabrands målmand klarede godt for sig, reddede bl.a. et straffe og forsøg fra fløjen. Brabrand lagde et stort ansvar på en tidligere Odderspiller, således at denne stort set havde alle Brabrand holdets afslutninger – og respekten for Laura Olesen gjorde at der skulle mange forsøg til scoringerne hos Brabrand.
I 2. halvleg scorede Odder kun to gange, der blev bl.a. lavet et par tekniske fejl i contra fasen, men holdet skal roses for at turde spille for fuld damp i stedet for at trække tiden.
Hele holdet skal fremhæves for en god indsats, men igen meget flot forsvarsspil. Laura stod som sædvanlig en rigtig god kamp, med mange spektakulære redninger.
Det skal nævnes at der var stor dramatik, da Susanne med meget store bogstaver forklarede dommeren håndboldreglerne – det tog dommeren meget ilde op og uddelte en kraftig henstilling om at få ro på Odders bænk.
Målscorere: Julie Jensen 3, Sara Olsen 2, Sara Stender 2, Line S 1, Sigrid Pedersen 1

Høgen HK, Hou Ørting – Odder IGF 3 8 – 2.
Maja Eskerod – 2.

Pigerne spillede en god kamp, hvor der var rigtig mange skudforsøg, som bare ikke ville lykkes. I forsvaret blev der lukket fint af for både indspil og skud, men puljens nummer 2 var for stor en mundfuld.

Drenge-lilleput:
Brabrand IF 1- Odder IGF 1 7 – 8 (4-4)
Målscorere: Lasse Bay Davidsen 2, Nick Laursen 2, Kasper N. Hansen 2, Mathias S. Jørgensen 1 og Christoffer Nielsson 1.

Endelig fik vi smagt sejrens sødme igen! Endnu engang har vi svært ved at komme godt igang, men efterhånden som kampen skred frem, fik vi spillet os til et hav af chancer, men desværre med en del afbrændere også. Men flot at vi kan spille os igennem med aftaler og løbebaner, så skal målene nok komme senere!
Høgen HK – Odder IGF 2 3-8

Pige-lilleput:
HEI – Odder IGF 1 13-5 (5-1). Målscorere: Julie Okkels 3, Mia Juel Jensen 1, Frederikke Kristensen 1

Fredag aften blev brugt på en kamp mod rækkens tophold. Pga. sygdom fra Stine og Sofie samt afbud fra Iben var holdet noget svækket. Vi fik hjælp fra andenholdets keeper Nanna som trods cifrene gjorde det ganske udemærket. Vores spil hang desværre ikke sammen og allerede fra start kom vi bagud mod de meget dygtige HEI-piger. Presspillet kom kun igang i korte perioder, dog skal det siges at alle spillerne kæmpede det bedste de har lært og specielt
Frederikke havde mange flotte gennembrud som på en dag med medgang var gået ind. I forsvaret kom vi ofte lidt bagefter hvilket medførte en del advarsler og årets første 2 min. udvisning. Dog blev der også her kæmpet udemærket. Dog kan kampen bruges til meget, da vi fik udstillet de mangler der nu skal trænes hen imod at blive bedre til.

Veteran Oldboys:
Skovbakken – Odder IGF 11-9. Målscorere: Brian Maj 6, Lars Jensen 2, Aksel Mikkelsen 1.

Oldgirls:
AIA – Odder IGF 7-4

Elite Cup for drenge-elite:
Drenge 1 videre

Kristrup som var dagens modstander havde læst godt på lektien. De var klar, og diskede op med flere forskellige ting, mod vores 3:2:1 forsvar, som vi ellers har haft stor succes med. Da de samtidig stod på tæerne af Mark stort set hele kampen, ødelagde det lidt af vores taktik.
Vi vidste at Kristrup var nogle store fyre, som skød på alt og som gerne ville lave indspil til deres store streg. Det lykkedes os at holde stregen fra fadet i store dele af kampen, mens deres skytter fik lov at komme på kant af os og skyde. Kenneth havde igår valgt at stå bedre end i søndags
og han reddede en del skud bagfra. I 1. halvleg fulgtes vi pænt ad og vi giktil halvleg med en 2 måls føring. Da vi gik på banen til 2. halvleg var vi ikke klar og Kristrup kom lynhurtig foran med 2 mål. Vi justerede derfor forsvaret til at hedde 5:1 og vi lukkede sammen på midten, hvor manfe af
deres afslutninger kom. Det var åbenbart det der skulle til, og i løbet af kort tid førte vi igen. De sidste 10-15 min spillede vi noget meget flot håndbold hvor vi gang på gang spillede os igennem i højre siden, hvor Tue Ejsing fik debut, og gjorde det meget flot, med flere vigtige scoringer!
Igen idag kom Kristoffer Laursen på mål i 2. halvleg og gjorde det flot, med nogle vigtige redninger da vi var bagud!
Det er lang tid siden vi er blevet presset på den måde, vi blev idag. Det var derfor ekstra flot at vi trak os ud af opgøret som vinder. Det var med bange anelser vi gik ind til kampen, da vi ikke rigtig vidste hvordan vi ville reagere, når vi blev presset for alvor!
!

Kreds Cup for pige-puslinge:
VRI – Odder IGF 2 11-9(5-5).

Odder fik en forrygende start. Efter 1 min. og 20 sekunder førte vi med 2 mål. Der er flot spil i angreb. I forsvar er vi opmærksomme og dækker flot op.
VRI scorer sit første mål i kampens 6. Minut. Men så gik det desværre også stærk. De satte tempoet op. Vi var fortsat opmærksomme og fulgte godt med til halvlegsresultat 5-5.
I anden halvleg fik vi kamp. VRI holdt tempoet. Vi kæmpede bravt. Vi prøvede angrebskombinationer, hvilket gav mål. Men vi havde desværre også lidt for mange stolpe ind og stolpe ud. Vi dækkede fortsat flot op i forsvar.
Kampen var meget ligeværdig, men på grund af en total blottelse af stregen til
sidst i den ene side, trak VRI sig ud med en sejr.

Målscorere: Christina Bach 4, Julie Andersen 4, Stine Pedersen 1

Kreds Cup Drenge-lilleput – 2 runde.
Odder IGF 1 – CIF 15 2(6-0)
Målscorere: Christoffer Nielsson 3, Kasper N. Hansen 3, Rasmus Kradrup 2, Jesper Laursen 2, Nick Laursen 2, Mathias S. Jørgensen 2 og Lasse Bay Davidsen 2.

Faktisk en alt for lille sejr mod et meget dårligt CIF-hold. Desværre ødelagde dommeren kampen for begge hold med en vanvittig fortolkning af reglerne, og stort set uden at dømme for CIF´s passive spil. De havde vel bolden i 85% af tiden! Men vi fik prøvet en masse, og for at få lidt ud af det i forsvaret, spillede vi kun med 5 mand i 2. halvleg, hvor spillerne så var nødt til at koncentrere sig og flytte fødderne for at få byttet af og talt rigtigt. Vi er nu videre i semifinalen, som skal afvikles i januar.

5. december
Oprettet/rettet: Fredag den 6. December 2002.

Herrejuniorelite

Odder IGF – Brabrand U: 17 -14 (5-4)
Målscorere:Jens Holm 4, Chr. Lassen 4, Peter Rasmussen 2 (1), Nikolaj Andersen 2 (1), René Sørensen 2, Morten Tindbæk 1, Matias Bruhn 1, Niels Holm 1.

Sejr over Brabrand!
I håndbold kan målmænd vinde kampe og det gjorde Martin Kofoed i denne kamp mod yndlingsofferet Brabrand. Langt hen i 2. halvleg havde han en redningsprocent på omkring 70 (desværre var der ingen der talte). Mod slutningen faldt den lidt i takt med at forsvaret blev slappere og Brabrand skarpere. Men en meget stor kamp af Kofoed, der er blændende til at kigge skytterne ud.

Målmanden fik dog god hjælp af et velspillende hjemmehold, der virkelig har fundet de gode takter frem. Spillerne beviser nu, at de virkelig har eliteklasse og var holdet kommet på plads lidt tidligere, havde det været med i toppen. Odder spillede flot håndbold i både forsvar og angreb og efter en lidt mat start, hvor holdet kom bagud 0-3 kom holdet i gang og kunne gå til pausen med en 5-4 føring. Den lave målscore skal især tilskrives 2 gode målmænd og forsvar. I 2. halvleg var Odder hele tiden foran og styrede kampen flot, selv om forspringet mange gange kun var på et enkelt mål.

Peter Rasmussen satte især i starten dejlig fart i Odders angreb og havde bl.a. gode indspil til Jens Holm, der havde en god udnyttelsesprocent på stregen. Sidste kamps storskytte Chr. Lassen havde meget stolpe ud i denne kamp, men i 2. halvleg satte han sig igennem med gode og vigtige scoringer.

Drenge-elite
Odder IGF – Ejstrup/Hærvejen 19-18

Odder – Ejstrup/Hærvejen 19-18

Drenge 1 stadig ubesejret!

Selvom man måske spillede sin dårligste kamp i år, formåede Odder alligevel at hive en sejr hjem, i sidste øjeblik i topopgøret.
Holdet lagde ud i et lidt fladere forsvar end normalt, for at der ikke skulle opstå for store huller til dem. Men igen formåede man aldrig rigtig at komme op i gear, så de kom til lidt for mange nemme mål! Der skal dog lyde stor ros til Christian Poulsen og Mikael Holst, som holdte deres venstre side fra at score i store perioder af kampen. I angrebet var det også Mikael og Christian som holdt holdet inde i kampen, hvor de gang på gang gjorde hinanden gode. I dagens kneb det også i angrebet, og spillerne kunne ikke rigtig ramme hinanden når deres aftaler kørte.
Igen idag kommer vi ikke i gang i 2. halvleg trods en halvlegsførring på 5 mål og i stedet kom Ejstrup/Hærvejen op på uafgjort og spillerne begyndte at stresse. Men det er dejligt at se drengene ikke går helt ned, når de bliver presset. For igen i dag vågner de lidt op, da det bliver alvor og på et mål af Torben Rasmussen i allersidste sekund formår vi at vinde med 1 mål. Måske ufortjent, men vi har tilsyneladende et topholds held……Det er meget flot af drengene, at de har spillet så
konstant i hele turneringen. Så er det naturligt at vi her i slutningen går lidt ned. Så passer det med at er oppe på maks. igen til januar! Vi mangler nu kun 1 kamp Horsens, og den går vi absolut også efter at vinde, for det kunne da være sjovt at gå ubesejret igennem turneringen. Nu kan vi også
mærke at forventningerne stiger til holdet, så det må vi se om vi kan opfylde i den “rigtige” elite efter jul!

Pige-elite
Odder IGF – Østbirk 18-11

Dameynglinge-elite
Odder IGF – Stilling IF

Drenge 1 videre i Elite Cup
Oprettet/rettet: Onsdag den 4. December 2002.

Kristrup som var dagens modstander havde læst godt på lektien. De var klar,
og diskede op med flere forskellige ting, mod vores 3:2:1 forsvar, som vi
ellers har haft stor succes med. Da de samtidig stod på tæerne af Mark
stort set hele kampen, ødelagde det lidt af vores taktik.
Vi vidste at Kristrup var nogle store fyre, som skød på alt og som gerne
ville lave indspil til deres store streg. Det lykkedes os at holde stregen
fra fadet i store dele af kampen, mens deres skytter fik lov at komme på
kant af os og skyde. Kenneth havde igår valgt at stå bedre end i søndags
og han reddede en del skud bagfra. I 1. halvleg fulgtes vi pænt ad og vi
giktil halvleg med en 2 måls føring. Da vi gik på banen til 2. halvleg var
vi ikke klar og Kristrup kom lynhurtig foran med 2 mål. Vi justerede derfor
forsvaret til at hedde 5:1 og vi lukkede sammen på midten, hvor manfe af
deres afslutninger kom. Det var åbenbart det der skulle til, og i løbet af
kort tid førte vi igen. De sidste 10-15 min spillede vi noget meget flot
håndbold hvor vi gang på gang spillede os igennem i højre siden, hvor Tue
Ejsing fik debut, og gjorde det meget flot, med flere vigtige scoringer!
Igen idag kom Kristoffer Laursen på mål i 2. halvleg og gjorde det flot,
med nogle vigtige redninger da vi var bagud!
Det er lang tid siden vi er blevet presset på den måde, vi blev idag. Det
var derfor ekstra flot at vi trak os ud af opgøret som vinder. Det var med
bange anelser vi gik ind til kampen, da vi ikke rigtig vidste hvordan vi
ville reagere, når vi blev presset for alvor!
Vi er dog allerede videre til torsdag, hvor vi skal prøve at fortære
Ejstrup/Hærvejen, som ligger nr. 2 i vores pulje efter os! Så der er lagt
op til spænding i “Odder Stadt Halle” kl 19.15 imorgen(torsdag)! Vi skal
dog have fundet nogle andre takter frem, for vi skal denne gang spille godt
i hele kampen, for at vinde!

Referater den 30. november – 1. december
Oprettet/rettet: Søndag den 1. December 2002.

2. division herrer:
Hvide Sande KFUM – Odder IGF 24-21 (14-11)

Fortjente bedre skæbne
Igen startede Odder kampen godt. Begge mandskaber fulgtes ad de første 15. min. Så kom Odder ind i en dårlig stime og det benyttede hjemmeholdet sig af og bragte sig foran med 5 mål. Men Odder fik kæmpet sig tilbage inden halvleg og var kun bagud med 3 mål ved pausen. Efter pausen fortsætte Odder med formiddabel fight og fik sig stille og rolig ædt sig ind på hjemmeholdet og med 10 min. igen er stillingen 19-19. I de sidste 10 min. taber Odder desværre en overtalssituation med 2 mål og dette gør, at hjemmeholdet med 2 min. igen fører 23-21. Og i en meget afgørende situation i kampen, bliver Anders Jensen snydt for et klokkeklart straffe og istedet præsenteret for det røde kort for brok. En grotesk situation, hvorefter hjemmeholdet lukker kampen med en efterfølgende scoring. Ærgerligt for holdet, som virkelig fortjente mindst 1 point efter en bundsolid fight. Frank Pedersen havde igen mange og vigtige redninger, som holdt Odder inde i kampen. Men stor ros til hele holdet for at blive ved med at tro på tingene og kæmpe med ryggen mod muren hele kampen. Holdet var desværre oppe mod overmagten i dag – og det var ikke modstanderne!

Jyllandsserie herrer:
Galten/Skovby – Odder IGF 26-28(11-10). Målscorere: Thomas Møller 6, Morten Sand 6, Ulrik Kreutzfelt 5, Søren Fanøe 5, Jacob Nielsen 3, Christian Melballe 2, Claus Reffstrup 1.

Hermed vandt holdet sin 2. kamp i streg og er ved at forlade bunden. Ikke mindst man nu er i stand til at slå de hold, som ligger sammen eller lige over os. Kan man besejre Søften på søndag så har vi fået 7 point i de sidste 5 kampe. Men vi må erkende, at der er stor forskel på hvor gode holdene er.
Men dagens modstandet spillede det, som man nok vil kalde gammelmands håndbold, gåbold, lidt masen, put bolde til stregen og så en gammel ræv i målet
Første halvleg var meget tæt og efter nogle anvisninger i pausen var det som spillerne sagde nu skal der sgu´ være og fra 11 – 10 ved pausen gik der 12 minutter og så kunne Ulrik Kreutzfelt bringe Odder foran med 15 – 21. Men så de sidste 15 minutter gik der lidt ”gummiarm” i det og så blev man bange for at køre contra og Galten kom tættere på hele tiden. Og med 3½ min. igen var vi kun foran med 1 (25 – 26) så kom en slutfase som var meget spændende. Her viste Morten Sand og Jacob Nielsen stor rutine sammen med Søren Østergård, som ellers var langt under standard .Ud over dem skal Søren Fanøe have stor ros bland andet for de første 10 min. af anden halvleg på venstre back

Serie 1 damer:
Skovby/Galten 13-31

Damejunior Division:
Team/Tvis – Odder IGF 23-23

Herreynglinge Divisionen:
Odder IGF – Østjysk HK 27-24

HY svære på hjemmebane….

Igen igår viste Odder Idrætscenter som en uindtagelig hule for vores modstander. Vi har fået opbygget en tro og holdånd der gør at vi slås og kæmper for sagen på hjemmebane. Folk var klar og efter et godt oplæg ville spillerne bare igang.
Som kampen skred frem var det tydeligt at Odder på havde det spillemæssige overtage samt det psykologiske. Kun Østjysks storskytte hold dem inde i kampen. De var hele tiden bagefter og jo længere tid der gik, jo mere presset af sig selv og hinanden blev Østjysk. Så vi kunne stille og roligt
udbygge vores føring. Ved pausen førte vi med 14 – 12. I starten af 2. halvleg var vi meget tæt på at lukke kampen. Her var vi foran med 4 mål. Men så blev vi nervøse og følte os en smule stresset. Vi turde ikke afgøre kampen. Vi begyndte at lave alle de fejl vi ellers ikke havde gjort før i
kampen. Men vi fik det vendt, og selv om Østjysk kom tæt på, de var kun bagud med 1, afgjorde vi kampen til vores fordel med en god slutspurt og vandt kampen 27 – 24.
Endnu engang fik vi bevist at holdet består af mange spændende spillere, som kan en hel masse, men vi fik også bevist at vi ikke er verdensmestre. Men vi er på vej mod noget af det rigtige. Vi skal have en fighterånd, vi skal kæmpe hele tiden og så skal vores bundniveau hæves i de perioder af kampen hvor vi ikke spiller godt. Hvis det sker så får vi også point på udebane…..

Målscore for Odder:
Henrik Hjort 8, Thomas Wittus 7, Tommy Guldmann 6, Simon Klarbæk 4, Morten
Bang 1 og Anders Dahl 1

Herrejunior-division
Odder IGF Team SGI 33-25(16-12). Målscorere: Niels Okkels 12, Rasmus Vandbæk 7, Bjørn Faurby 6, Jakob Tønder 3, Michael Jensen 2,Martin Hjort 2, Anders Baatrup 1, Jonas Madsen 1

Favoritdræberne fra Esbjerg blev besejret !

Det var med en vis respekt vi tog imod Team Esbjerg. De havde for nyligt slået Bjerringbro og spillet uafgjort med Mors. Sidst vi mødte dem vandt vi kun med et enkelt mål 17-18!
Vi er inde i en stabil periode hvor alle yder et højt minimum, og det blev endnu engang udslagsgivende i denne kamp.
Især Niels Okkels og Rasmus Vandbæk gjorde flot figur med henholdsvis 12 og 7 mål. Dermed måtte Bjørn Faurby for engangs skyld se sig henvist til 3.pladsen på topscorelisten med 6 mål fra højre fløj …!
Forsvaret stod rigtig godt i lange perioder og angrebsspillet er virkelig kommet op i tempo nu. Vi har således scoret 31,6 mål i snit i de sidste 3 kampe. Jooo, det begynder at ligne et ligahold. Nu mangler vi Holstebro på hjemmebane (-som vi tabte til 23-25) og Række Mølle (-som vi slog 37-26)
Signalet er hermed vist til Jer- se at komme af skinnerne – her kommer et eksprestog fra Odder. (-selvtillid er en god ting 🙂

Dameynglinge Elite:
Odder IGF – Harlev IK 21-13
Viby IF – Odder IGF 15-17

Herrejunior-elite:
Viborg HK – Odder IGF 20 – 19 (10-9). Målscorere: Chr. Lassen 8 (4), Jens Holm 4, Nikolaj Andersen 2, Peter Rasmussen 2, Henrik Hjort 1, Bjarke Faber 1, Niels Holm 1.

McDonalds spil af juniorelite!

Som cifrene viser var det et tæt opgør – og uafgjort ville have været passende. Stillingen vekslede livligt gennem kampen, men desværre var det Viborgs tur til at føre, da kampen blev fløjtet af. Kampen var særdeles
velspillet og spændende og juniorelite er ikke set bedre i år. Spillere og ledere var da også godt tilfredse og fejrede spillet – når det nu ikke kunne blive sejren – med McDonalds-kalorier.
Odder lagde bedst ud og førte det første kvarter af klampen på godt og koncentreret spil i både angreb og forsvar. Og Odder lagde igen fra, da de var blevet indhentet. Så fulgte desværre en periode, hvor Viborg dygtigt og kynisk udnyttede satsninger i Odders kontraspil til lette scoringer i den anden ende. Odder var så bagud i store dele af anden halvleg, men nåede at komme foran 18 -17 inden Viborg satte de afgørende stød ind.
Allesteds nærværende Kim Bruhn vikarierede på bænken mens trænerne sikrede klubben vigtige points i Jyllandsserien. Det gjorde han meget flot. Han fik Viborgs farlige venstre back sat ud af spillet og dirigerede tropperne fint.
Kampen bød på store målmandspræstationer i begge ender – vores stod Martin Kofod for. Også Christian Lassen viste særklasse, mens resten af holdet “bare” havde en god dag. Spillet hang simpelthen godt sammen. Det gav ikke points i dag – men med det spil har holdet nogen til gode.

Pige Elite:
Team 8660 Skanderborg – Odder IGF 19-9(6-6).

Drenge-elite:
Odder IGF – VRI 22-14

Så skulle den være sikker!

Vi skulle være sikre på eliten, for vi spillede vores dårligste kamp i år, og vandt alligevel med 8 mål over nr. 3!
VRI lagde overraskende ud i en 3:2:1, og det formåede vi aldrig helt at indstille os på! Især i første halvleg var der en del fejl, hvor vi lod os stresse af deres forsvar. Vi formåede dog at holde et meget højt tempo, hvor specielt Simon Madsen viste en af sine styrker, nemlig at flytte forsvaret og gøre sine medspillere gode, selvom det foregår i meget højt tempo!
Vores forsvar kom aldrig rigtig op i gear, i denne kamp, men alligevel fik vi fat i mange bolde, og fik sat nogle gode kontraløb igang.
Selvom vi som hold spillede en dårlig kamp, var der alligevel nogle spillere som lyste op! Kristoffer Laursen stod forrygende godt i de sidste 15 minutter, han kun lukkede 2 mål ind. Derudover spillede Mikael Holst og Simon Madsen en god kamp, hvor de med deres hurtige ryk fik sat VRI´s store spillere på plads.
Nu mangler vi 3 kampe i turneringen, og vores mål for resten af turneringen må være at vi går ubesejret igennem!!!!!!
På søndag skal vi spille i Østbirk, tirsdag skal vi spille Jysk Cup mod Kristrup i Odder Hallen kl. 18.15 og torsdag skal vi spille topopgør mod Ejstrup Hærvejen i Odder Hallen!

Østbirk – Odder IGF 14-26. Målscorere. Jacob Maj 4, Mikael Holst 4, Anders Frederiksen 4, Mark Nielsen 4, Torben Rasmussen 3, Lasse Kjær 3, Christian Poulsen 2 (1), Simon Madsen 2.

Drenge 1 stadig ubesejret!!!

Vi lagde som sædvanlig ud i vores 3:2:1 forsvar. Vi vidste nogenlunde hvad de lavede, fra sidste gang. Derfor stod vores forsvar rigtig godt idag. Vi havde fuldstændig styr på deres overgange og deres store stregspiller!
Vi stod igen idag store dele af kampen i forsvar. Derfor stressede vi meget når vi endelig fik bolden, og smed mange bolde væk, i 1. halvleg. Vi fik dog styr på angrebet i halvlegen, og derefter var det kun et spørgsmål om hvor stort vi skulle vinde. Det er rart at se at vi har kondi til at holde vores offensive forsvar i en hel kamp, og at vi samtidig kan holde et højt tempo i kontra og i angrebsspillet.
Idag kneb det lidt for Kenneth Madsen at følge den gode linje, han har lagt i de foregående kampe. Det skal vi have rettet op på i denne uge. Til gengæld spiller Jacob Maj en stor kamp på mange forskellige pladser. Vi valgte at spare Torben og Mark lidt i denne kamp, for at de er klar til det
hårde program i denne uge.
I denne uge skal vi spille både tirsdag og torsdag. Tirsdag Elite Cup mod Kristrup, som også prøver at kval. sig til eliten. Torsdag er der topopgør på programmet, hvor vi skal møde Ejstrup Hærvejen i kampen, som måske kan afgøre hvem der ender som nr 1 i vores pulje! Derfor håber vi på at se
RIGTIG mange tilskuere til vores 2 kampe!

Damejunior B:
Odder IGF – IF Lyseng 14-15
Odder IGF – Team Hørning 14-11

Drenge 2:
CIF – Odder IGF 2 17 – 20. Målscorere: Tue Ejsing 7, Lars Nørlev 4, Jens Andreas 2, Bjørn Sand 2, Frederik Næsted 2, Anders Torstein, Anders Rasmussen 2

Uha – Uha. Det var en rimelig spændende kamp,hvor drengene var bagud det meste af første halvleg, men kunne dog gå til pause med en føring på 8 – 10.
Anden halvleg var meget tæt, men med en flot slutspurt kunne drengene ligge afstand, da de scorede 3 gange og de andre ikke fik scoret.
Kristoffer Laursen lagde igen flot ud med mange gode redninger, der holdt os inde i kampen.
Tue Ejsing og Anders Rasmussen havde fundet et godt sammenspil, så der blev lavet gode mål fra stregen.
Fløjene kæmpede godt, så det er dejligt at der kommer lidt mere brede på spillet.
Nu er vi for alvor ved at være med i toppen og det er fuldt fortjent med den gode moral der er på holdet.
På søndag tager vi imod Hasle, der er med i top 3, så point i den kamp ville lune.

Pige 2:
AGF – Odder IGF 2 14-16(10-8). Målscorere: Ditte Thomsen 4., Julia Mogensen 3, Dinna Andersen 3, Zenia Harpsøe 2, Karoline Græsborg 1, Flavia 1, Trine Møller 1.

Vi vandt mod et godt AGF hold der lavede mange fodfinter, vi var bagud i første halvleg med 2 mål , men da vi fik lukket for deres fodfinter ved at dække en 6-0. Så blev kampen vendt til vores fordel og vandt 16-14.
Men igen en flot holdindsats og en god bredde og fight bevarede vi 1. pladsen i puljen.

Drenge-puslinge:
Brabrand IF – Odder IGF 1 13-9
Odder IGF – HEI 12-18

Odder IGF – Harlev IK 24-0(10-0). Målscorere: Casper N. Sørensen 5, Asbjørn Sørensen 4, Jesper Wallbridge 4, Martin Kjær 3, Anders E. Geertsen 2, Simon Møller 2, Kristian Næsted 1, Jonas Jeppesen 1, Jakob Jakobsen 1, Nikolai “målmand” Pedersen 1

Dagens modstander var simpelthen for svag til at skabe nogen som helst spænding om kampens udfald. Drengene spillede pænt og disciplineret i 1. halvleg, som bød på et fuldstændigt tæt forsvar og flere gode kombinationer i angrebet. I 2. halvleg fik de lejlighed til at prøve et 3-2-1 forsvar, og da modstanderen ikke forstod at spille bagom forsvaret, gav det en masse bolderobringer med hurtige opløb til følge. Drengen fik prøvet en masse sjovt – ikke mindst sjove afslutninger – og sejren kunne med lethed være blevet 5 mål større.

Odder IGF 3 – Kolt/Gasselager IF 11-4(4-2). Målscorere: Christian Nørring 3, Steffen Hansen 2, Casper Rosenberg 2, Emil Murberg 1, Anders Faldborg 1, Mads Ravn 1, Jakob Vium 1.

Odder fortsætter pointhøsten efter en kamp med rigtig godt holdspil i angrebet, godt og solidt forsvarsspil og gode målmandspræstationer.
I 2. halvlegs sidste 10 minutter fik Rasmus Grønning sin målmandsdebut, som han klarede rigtig flot.

Pige-puslinge:
Odder IGF 1 – AIA 7-6(3-2). Målscorere: Sara Stender 4, Sara Olsen 2 ( 1 ), Julie Jensen 1

Pigerne spillede sig til rigtig mange chancer, men desværre havde de utrolig svært ved, at få puttet bolden i mål, AIA havde en rigtig god målvogter.
Heldigvis stod Laura som sædvanlig en rigtig god kamp.
Sara Stender spillede en flot kamp som både bagspiller og specielt som streg og Sara Olsen viste sig at være iskold, da hun scorede på straffe 4. sek. før tid og dermed afgjorde kampen til Odders fordel.

Odder IGF 2 – Harlev IK 6-10(3-4). Målscorere: Jannie Steffensen 2, Christina Bach 2, Gitte Tindbæk 1, Julie Andersen 1l.

Trods nederlaget spillede Odder en god kamp, især forsvarsspillet fungerede godt og vi gav god modstand til et stærkt spillende Harlev hold.
Især skal fremhæves de 2 målmænd Sofie Grøn og Janni Frederiksen.

Odder IGF 3 – Kolt-Hasselager IF 0-12.

Der blev egentlig lukket fint af i forsvaret, men i angrebet kniber det med at få bagspillerne til at skyde, og mange bolde bliver derfor fisket i Kolt-Hasselagers forsvar med hurtige opløb og mål til følge.

Drenge-lilleput:
Odder IGF 1 – HEI 6-9

Skovbakken – Odder IGF 2 3-6(2-4). Målscorere: Emil Olesen 3, Mikkel Laursen 1, Anders Lund 1, Nikolaj Mogensen 1.

En kamp med fightervilje og flot forsvarsspil af hele holdet.

Odder IGF 2 – Harlev IK 11-1(6-0). Målscorere: Emil Olesen 7, Anders Kragh 2, Mathias Daugaard 2.

En kamp med meget flot holdspil ikke mindst på grund af Jakob Mathiasens flotte redninger i målet. Igen en kamp med rigtig fint forsvarsspil af hele holdet.

Pige-lilleput:
Odder IGF 1 – CIF 10-8. Målscorere: Julie Okkels 8, Camille Andersen 2

Pigerne vandt i dag en flot og sikker sejr over rækkens p.t. nummer to, CIF. Efterhånden som kampen skred frem, blev det tydeligt for alle, at vores piger havde en del mere at byde på – både med hensyn til tempo og spilforståelse – end gæsterne fra CIF. Kendetegnende for spillet, var et meget elegant og koncentreret presspil fra alle pigerne samt et – ud over det sædvanlige! – flot screeningsspil fra Sofie Hjorth. Dette betød, at Julie kunne komme til mange afslutninger, hvor næsten alle blev omsat til mål. Mia Juul satte et par spektakulære mål ind fra venstre back pladsen, men disse blev desværre underkendt. Camille scorede to flotte mål på hurtige fodfinter og gennembrud godt assisteret af Cheanne Jensen. Astrid Jæger spillede igen en god kamp både i forsvar og angreb – på trods af den uheldige tandskade i fredagens cupkamp mod AIA-Tranbjerg. Frederikke Kristensen havde flere farlige gennembrudsforsøg, som desværre ikke i dag blev omsat til mål.Vores forsvar havde en del problemer med en meget høj og kropsstærk spiller, som havde held til at sætte en del mål ind bag en ellers velspillende Stine Pedersen i målet.
Næste kamp bliver mod rækkens tophold HEI på udebane, så her håber vi på stor opbakning fra forældre og søskende – vi ses!!

Veteran Oldboys:
Odder IGF – Hornslet IF 16-7. Målscorere: Helge Davidsen 8, Brian Maj 3, Gert Christensen 2, Aksel Mikkelsen 1, Henning Hansen 1, Bjarne Johannesen 1.

Kreds Cup for piger:
Odder IGF 2 – Horsens HK 19-1(11-0). Målscorere: Ditte Thomsen 5, Karoline Græsborg 3, Signe Navne 3, Julia Mogensen 3, Flavia 2, Trine Møller 1, Dinna Andersen 1, Øzlem Øzkan 1

Kreds Cup for drenge-puslinge – ¼ finale:
VRI – Odder IGF 2 11-14(7-6). Målscorere: Martin Kjær 4, Kristian Næsted 2, Nicklas Pedersen 2,
Casper Sørensen 2, Anders Geertsen 1, Asbjørn B. Sørensen 1, Jakob Jakobsen 1, Simon Møller 1.

Endnu en sejr til DrengePuslinge II i Kreds Cup.

2. rundes modstander VRI har et meget velspillende hold med en bred trup.
Og de lagde også stærkt ud, hvilket resulterede i at Odder det meste af
kampen igennem var 1-2 mål bagud, med en halvlegs stilling på 6-7 i VRIs favør.
Det lykkedes dog at få rigtig godt fat i forsvaret og VRIs angrebsspil blev
stækket. Marc stod mere end solidt i målet og holdt Odder inde i kampen.
I slutfasen af kampen blev der spillet med mere bevægelse i angrebet, hvilket flere gange splittede VRI’s forsvar ad og med nogle meget vigtige redninger i målet (bla. 2 reddede straffe) rykkede
Odder til slutstillingen 14-11! Og er nu videre i semifinalen. Sejren var fuldt fortjent og selv om det tog lidt for lang tid inden holdet kom op i de nødvendige omdrejninger kan man med 8 markspillere på scoringslisten se, at bredden er utrolig stor.

Kreds cup for pige-puslinge:
Odder IGF 1 – Harlev IK 17-12(8-4). Målscorere: Line Severin 4, Sara Olsen 3, Sara Stender 3, Julie Jensen 2, Annika Rahlff 2, Sigrid Pedersen 2, Julie Iversen 1

Kampen blev afviklet fredag aften kl. 20.15 og pigerne var alle trætte.
De spillede alligevel en rigtig flot 1. halvleg og de første 10 min. af 2. halvleg.
Flotte motorveje direkte mod mål blev fundet og udnyttet, i denne del af kampen, mens den sidste del af kampen var præget af mindre god koncentration.
Der var prominent besøg på tilskuerpladserne, hvor en del af Brabrands spillere og træner var på besøg forud for topkampen i Brabrand næste søndag.

Kreds cup Pige-lilleput – 2 runde.
AIA Tranbjerg – Odder IGF 1 4-10 (3-7)
Målscore:
Julie Okkels 5
Mia Jensen 2
Camille Andersen 2
Cheanne Jensen 1

Vi var fredag aften en tur i Grønlykkehallen for at spille kreds cup, og det blev til en komfortabel sejr. Pigerne virkede fra starten meget opsatte og AIA-pigerne kom fra start under pres, og forsvaret tvang hjemmeholdet til passivt spil i deres første 2 angreb. Bag det stærke forsvar stod Stine igen fremragende og hun lukkede kun et mål ind hvert tiende minut.
I den modsatte ende forsøgte vi os med de mange indøvede systemer; bl.a. lavede Camille og Cheanne flere flotte kryds hvilket gav store huller i Tranbjergs forsvar FLOT… Desuden fintede pigerne sig igennem på fornemste vis og boldene blev placeret uden om en ellers dygtig keeper.
Da kampen havde fundet sin vinder og der kun resterede 3 min. var vi som så ofte før uheldige. Camille og Astrid ramlede hovederne sammen i kamp om bolden, desværre med det udfald at Astrid flækkede sine fortænder. Et uheld der desværre overskyggede en ellers fortrinlig kamp hvor spillerne sled og kæmpede sig i Semifinalen ved dette års kreds cup. Her kan holdet igen vente sig hård modstand da vi enten møder Brabrand, Viby eller CIF.

DGI-stævne for Drenge-puslinge:

Odder IGF 2 – Stjær 17-13 (6-4)
En kamp hvor Odders drenge fra start havde kontrol over kampen. Dog gav Stjær god modstand, når Odder slækkede lidt på koncentrationen. Solide målmands præstationer af både Marc og Nikolaj med tilsammen 3 reddede straffe og alt i alt en velspillet kamp, med godt sammenspil.

Martin Kjær 4, Casper Sørensen 4, Anders Emil Geertsen 2, Jesper Wallbridge 2, Kristian Næsted 2, Marc Nedergaard 2,
Asbjørn Sørensen 1.

Odder IGF 2 – Viby 19-15 (10-6)
Her mødte drengene noget mere modstand fra et fysisk stærkere Viby hold. En kamp hvor Odder viste flot håndbold med noget af den bevægelse og teknik som kendetegner holdet. Viby forsøgte
sig med deres målmand i angrebsspillet med blev promte straffet af Nikolaj med et langskudsmål!! Igen fantastisk målmandsspil af begge målmænd.

Kristian Næsted 5, Martin Kjær 4, Anders Emil Geertsen 2, Casper
Sørensen 2, Jesper Wallbridge 2, Asbjørn Sørensen 2, Marc Nedergaard 1,
Nikolaj Pedersen 1.

DGI stævnet i Bellevuehallen for pige-lilleput:
VRI 2 – Odder IGF 2-1 (1-1). Målscorer: Mia 1

Vi spillede en god kamp i forsvaret og når VRI havde held til at komme
igennem vores forsvar havde Nanna flere gode redninger. I angrebet blev der
forsøgt gennembrud, indløb m.m. men det var kun Mia der med et flot skud fik
scoret. En flot kamp af pigerne.

Odder IGF – Stjær 2-9 (1-3). Målscorer: Mia 2

Igen blev der forsøgt meget, men vi havde ikke det held der skulle til. Vores returløb var ikke godt nok og Stjær fik mange lette mål på hurtigt opløb. Pigerne gav ikke op og havde hele tiden troen på at vi nok skulle få gang i scoringen. Godt nok piger.

DGI Stævne i Vejlby Risskov hallen for pige-puslinge:
Odder IGF 1 – TMG 1 16-2(5-1). Målscorere: Line Severin 6, Sigrid Pedersen 3, Julie Jensen 3, Nanna Stjernholm 2, Sara Stender 1, Line Nielsen 1

Odder IGF 1 – Stjær 17-2(10-1). Målscorere: Line Severin 4, Julie Jensen 3, Sigrid Pedersen 3, Annika Rahlff 3, Sara Stender 2, Julie Iversen 1, Nanna Stjernholm 1

Som resultaterne viser havde Odder ingen problemer med disse 2 kampe.
De blev derfor brugt til at øve forskellige ting fra træningsaftnerne.
Det lykkedes !

Odder IGF 3 – Galten Skovby : 1 – 24. Målscorer: Maja Eskerod 1.

Holdet fra Galten Skovby var store piger årgang 1990 og det var en alt for stor mundfuld for det afbudsramte Odder-hold, som kun havde 2 af de sædvanlige bagspillere med.

Odder IGF 3 – IF Hasle KFUM 6 – 13. Målscorere: Lærke Faurby 3, Marianne Lemming 1, Anne Sophie Petersen 1, Sandie Henriksen 1

Til denne kamp var modstanden mere ligeværdig. Sandie Henriksen kæmpede en brav kamp og fik fortjent scoret 1 mål. Anne Sophie Petersen fik scoret sit allerførste kampmål, som endda var rigtig flot. Lærke Faurby kæmpede ligeledes bravt og havde flere gode indløb fra fløjen, hvoraf de 3 resulterede i mål. Marianne Lemming og Maja Eskerod sled hårdt i det som bagspillere, og for Marianne Lemming lykkedes det at få et gennembrud til at resultere i mål.

miniputstævnet i Stjær – drenge uøvet årgang ’94

Odder IGF – Sabro 7-9. Målscorere: Johan Holm 3, Martin Geertsen 2, Philip Andersen 1, Mikkel Ø. Rasmussen 1

Odder IGF – AIA/T 2 – 14, Johan Holm 2

For de fleste spiller var det første stævne på stor bane og det var første gang vi stillede med et rent drenge hold. Første kamp mod Sabro var meget flot spillet. Holdene stod godt til hinanden og fra begge hold blev det spillet meget flot. Næste kamp var mod AIA/T som kampen forinden havde stillet op som øvede og vi mødte dem som uøvet. Det blev en kamp hvor forsvaret virkelig kom på prøve og der blev dækket godt op, modstanderne måtte kæmpe for deres mål.
Drengene ser frem til flere kampe på stor bane, nu er minibanerne ved at være et overstået kapitel.

Kreds Cup for drenge-puslinge – ¼ finale:
Oprettet/rettet: Fredag den 29. November 2002.

VRI – Odder IGF 2 11-14(7-6). Målscorere: Martin Kjær 4, Kristian Næsted 2, Nicklas Pedersen 2,
Casper Sørensen 2, Anders Geertsen 1, Asbjørn 1, Jakob Jakobsen 1, Simon Møller 1.

Endnu en sejr til DrengePuslinge II i Kreds Cup.

2. rundes modstander VRI har et meget velspillende hold med en bred trup.
Og de lagde også stærkt ud, hvilket resulterede i at Odder det meste af
kampen igennem var 1-2 mål bagud, med en halvlegs stilling på 6-7 i VRIs favør.
Det lykkedes dog at få rigtig godt fat i forsvaret og VRIs angrebsspil blev
stækket. Marc stod mere end solidt i målet og holdt Odder inde i kampen.
I slutfasen af kampen blev der spillet med mere bevægelse i angrebet, hvilket flere gange splittede VRI’s forsvar ad og med nogle meget vigtige redninger i målet (bla. 2 reddede straffe) rykkede
Odder til slutstillingen 14-11! Og er nu videre i semifinalen.

Resultater fra 28. november
Oprettet/rettet: Fredag den 29. November 2002.

Klubbens ældste “piger” oldgirls er fortsat ubesejret efter de i aften besejrede Lystrup 16-9 i en kamp, hvor alle kom på scoringstavlen.

Herrejunior Division er videre i Elite Cup efter de har besejret Taulov-Skærbæk hele 34-14.

Drenge-puslinge 2 er videre i Kreds Cup efter de besjrede VRI med 14-11.

Herreynglinge i divisionen
Oprettet/rettet: Søndag den 1. September 2002.

Vi er i…
Dette var dagen vi havde set frem til med stor spænding. Var spillerne gode nok??? Var det vi kunne som hold nok til at spille os i??? Var vi i god nok form ???? Osv…..Alt disse spørgsmål og mange flere er garanteret gået igennem hovederne på de nye hY-spillere igennem den sidste måneds tid eller mere. De viste det dog ikke for de var meget koncentret, men når man trængte ind til dem, fandt man ud af at de var lidt usikre, og meget i tvivl om svaret på disse spøgsmål. Jeg var også selv lidt i tvivl, men det var også klart begrundet, da vores forberedelser absolut ikke har været optimale. Med så mange nye spillere fra forskellige håndboldkulturer så tager det lang tid inden vi er et sammentømret hold, og når der desuden har været mange småskader til at forstyrre billedet så skal det være svært.

Når det så er sagt skal det også siges at drengene har arbejdet meget koncentreret og proffesionelt. De har villet….Og det skulle de så vise på en dag….Første ret var Ribe HK. Det var godt nok et førsteårshold, men det betød at de kendte hinanden næsten alle sammen. De havde kun en ny spiller iforhold til deres junior fra sidste sæson. Det blev også meget svært og vi tabte med 23 – 17 efter at have været bagud med 12 – 8 ved pausen. men vi tabte kun på egne fejl, vi var ikke effektive nok. Næste ret var så Bakkelandet HK. Dette var dog en parodi da de intet havde at komme med, så vores største modstander var absolut os selv. Kunne vi holde koncentrationen og kunne vi beholde vores målsætning om at komme i??? Og jo det kunne vi. Vi vandt med hele 27 – 11 efter 13 – 3 ved pausen. Det betød at vi kunne nøjes med uafgjort mod Tarm/Skjern i den sidste. Så kom hovedretten. Tarm/Skjern. Skulle det glippe for dem igen mod at Odder hold eller skulle de sige alle gode gange tre???? Ved pausen så det dog ud til at de skulle hive stikket hjem, og gå direkte i. Men da vi i løbet af pausen fik fokus på de ting de kunne og gjorde og absolut også på de ting de ikke kunne, så fik vi vendt kampen og vandt med 23 – 20 efter at have været bagud med 14 – 12 ved pausen…..Så vi var i….Efter en hård men god dag. Vi havde succes, og jo vi var gode nok…..Og det hele var fortjent….Alle deltog i kampen, selv om det måske ikke lige var på banen men alle bakkede hinanden op og man stod sammen…..Desuden vil jeg gerne takke alle de forældre der gad at bruge en hel søndag og så helt i Tvis….Det var flot og hyggeligt…..

U-21 for herrer fik uafgjort i Kolding
Oprettet/rettet: Torsdag den 1. August 2002.

Samarbejdet mellem Århus GF og Odder IGF på U-21-heresiden har idag(igår?) spillet sin sidste kamp i den indledende pulje. Opgøret var på udebane mod Kolding IF, og holdsamarbejdet formåede at køre en uafgjort hjem. Resultatet blev 24 -24 efter 12-11 til Kolding ved pausen. Et skades- og sygdomsramt hold gjorde det udmærket, især i 2.halvleg, og med lidt held var begge points havnet i Århus/Odder GF, da Kolding først udlignede efter en 3-m-opstilling i sidste sekund. Henrik Hjorth Petersen fik en halv debut for Odder IGF i samarbejdet. 1.års ynglingerspilleren gjorde det fornuftigt, så vi glæder os til at se mere til ham i den kommende sæson. Resultatet betyder, at holdet har klaret sit første mål, nemlig kvalifikation til mellemrunden. Her står man så med noget så usædvanligt som et ½ point på resultattavlen, da halvdelen af Koldings og Århus/Odder GF´s to indbyrdes kampe føres med over til mellemrunden, Kolding vandt jo det første opgør i Odderhallen.

DM for puslingehold
Oprettet/rettet: Tirsdag den 30. April 2002.

Som afslutning på en flot sæson har klubbens pige- og drenge-puslinge deltaget i Uofficiel DM i Hvidovre.

Turneringen igennem viste Odders drenge rigtig flot spil. Der var stor koncentration og fight i forsvaret mod meget stærke hold. Bortset fra holdets målmand nåede alle at komme på scoringstavlen, og drengen havde helt sikkert en forrygende weekend selv om man ikke nåede helt til tops. Men at blive nr. 10 ved et DM blandet landets bedste puslingehold er i sig selv et rigtigt flot resultat, og det er helt sikkert et resultat som der kan bygges videre på.

Indledende kampe:

Odder IGF – Bolbro 8-11
Odder IGF – Dronningborg IF 17-8
Odder IGF – Holbæk 8-14
Odder IGF – HMH Maribo 15-8

Efter at være blevet nummer 3 i puljen skulle man søndag spille om pladserne 9 – 12.

Odder IGF – Nyborg IF 12-11
Odder IGF – Oddense/Otting 5-15

Samlet målscorere:
Anders Frederiksen 18, Jacob Maj 17, Bastian Stemann-Lau 12, Anders Torstein 9, Frederik Næsted 3, Rene B. Nielsen 2, Jens-Andreas Schmidt 2, Steffen Bonde 1.

Pigerne havde også en rigtig god tur, selv om spillet og resultaterne ikke rigtig ville det, som man havde sat næsen op efter. Nerverne spillede pigerne i puds.

Indledende pulje:
Odder IGF Holstebro HH 90 5-19
Odder IGF – Albertslund 11-11
Odder IGF – Ydum 7-12
Odder IGF – Bolbro 4-9

Efter at være blevet nummer 5 i puljen skulle man søndag spille om pladserne 16-20.

Odder IGF – Nordfalster 4-8
Odder IGF – Esbjerg FH 10-4.

Resultater og referater fra Morsø Fair Play Påskestævne 2002
Oprettet/rettet: Mandag den 1. April 2002.

185 spillere og ledere har fra torsdag til søndag deltaget for 11. gang i stævnet og foruden en masse håndboldkampe har stævnet igen givet et utroligt sammenhold hos alle deltagere.
Ved finalestævnet med 1.800 tilskuere fik vores hold en utrolig flot opbakning – de 185 deltagere var der selvfølgelig, men meget flot havde ca. 100 forældre, bedsteforældre og søskende taget turen nordpå og det gav en fantastisk stemning og ikke mindst en utrolig oplevelse for spillerne.

Referater vil løbende blive opdateret de nærmeste dage.

Drenge 1:
Indledende pulje:
Odder IGF – VIF, Mors 17-9(10-3).
Målscorere: Martin Hjorth Pedersen 5, Jakob Tønder 4, Rene Sørensen 3, Niels Holm 2, Anders Baatrup 2, Jens Holm 1.

Odder IGF – HF Mors 2000 2 18-4(10-1).
Målscorere: Martin Hjorth Pedersen 5, Rene Sørensen 3, Jens Holm 3, Mark Nielsen 2, Henrik Hjort 2, Jakob Tønder 2, Niels Holm 1.

Odder IGF – Kristrup B 24-7(11-3).
Målscorere: Jakob Tønder 6, Jens Holm 5, Rene Sørensen 4, Niels Holm 3, Martin Hjorth Pedersen 2, Mark Nielsen 2, Henrik Hjort 1, Morten Tindbæk 1, Anders Baatrup 1.

Odder IGF – Vemb FS 13-7(6-3).
Målscorere: Anders Baatrup 4, Niels Holm 3, Jakob Tønder 3, Martin Hjorth Pedersen 1, Mark Nielsen 1.

A-Slutspillet:
Odder IGF – Tangsø FS 19-3(11-1).
Målscorere: Jens Holm 5, Martin Hjorth Pedersen 4, Henrik Hjort 4, Jakob Tønder 2, Rene Sørensen 2, Henrik Hjort 2, Niels Holm 2, Morten Tindbæk 1, Anders Baatrup 1.

Odder IGF – Morsø HK 9-11(6-6).
Målscorere: Jakob Tønder 3, Jens Holm 2, Anders Baatrup 2, Rene Sørensen 1, Martin Hjorth Pedersen 1.

Odder IGF – HF Mors 2000 1 18-9(9-1).
Målscorere: Martin Hjorth Pedersen 6, Rene Sørensen 4, Niels Holm 3, Jakob Tønder 2, Jens Holm 1, Morten Tindbæk 1, Henrik Johansen 1.

Kampen om 3.-4. pladsen:
Odder IGF – Team Vest, Oksbøl 10-7(6-4).
Målscorere: Martin Hjorth Pedersen 5 (1), Jakob Tønder 2, Henrik Hjort 1, Anders Baatrup 1, Jens Holm 1.

Drengeelite nr. 3 ved påskestævnet på Mors

87-drengene har 2 gange vundet påskestævnet på Mors, så målsætningen var naturligvis at fuldende hattricket. Det satte Morsø HK dog en stopper for,
da de i en spændende mellemrundekamp vandt 11-9 over et Odderhold, der lige manglede det sidste.
Holdene stod lige ved pausen, men så rykkede Morsø til 10 -6. Odder fik ikke fat i Morsøs backs og i den anden ende stod træværket i vejen. Det blev ved ligeved udligning til 10 -10, men i stedet halede et meget tændt Morsøhold en 11-9 sejr hjem.
Så var der i stedet for endnu en spændende finale i Morsø Ungdomsgård dømt kamp om tredjepladsen søndag morgen. Til gengæld var den mod
“venskabsholdet” fra Team Vest, der også var opsat på at give Odder kamp til stregen. Odder er dog i øjeblikket det stærkeste af de 2 hold og sejren på 10 -7 var kun en smule i fare på grund af en overordentlig stærk Team Vest- målmand.
Spillerne benyttede lejligheden til at kvittere for træner Sten Kjærs meget store indsats for holdet ved at vise gode prøver på deres nuværende styrke.

Drenge 2:
Indledende pulje:
Odder IGF – Erritsø 13-10(6-3).
Målscorere: Mikael Holst 3, Torben Rasmussen 2, Lasse Kjær 2, Simon Madsen 1, Simon Kaltoft 1, Christian Vonsild 1, Bjørn Sand 1.

Odder IGF – Morsø HK 1 6-15(2-6).
Målscorere: Torben Rasmussen 3, Simon Madsen 1, Lars Nørlev 1, Rasmus Sørensen 1.

Odder IGF – KFUM København 2 15-10(7-3).
Målscorere: Mikael Holst 4, Simon Madsen 4, Torben Rasmussen 3, Simon Kaltoft 3, Christian Vonsild 1.

Odder IGF – Horne/Asdal 12-8(6-4).
Målscorere: Simon Madsen 4, Torben Rasmussen 3, Mikael Holst 2, Bjørn Sand 1, Rasmus Sørensen 1, Lasse Kjær 1.

A-Slutspillet:
Odder IGF – KFUM København 1 13-17(7-9).
Målscorere: Simon Madsen 5, Mikael Holst 2, Simon Kaltoft 2, Bjørn Sand 2, Lasse Kjær 1, Torben Rasmussen 1.

Odder IGF – Vemb FS 11-14(7-8).
Målscorere: Simon Madsen 3, Mikael Holst 3, Simon Kaltoft 3, Torben Rasmussen 2.

Odder IGF – Team Vest, Oksbøl 10-10(4-5).
Målscorere: Simon Kaltoft 3, Mikael Holst 3, Simon Madsen 2, Lasse Kjær 2.

Odder IGF – HF Mors 2000 1 11-13(5-7).
Målscorere: Mikael Holst 3, Torben Rasmussen 3, Lasse Kjær 2, Simon Madsen 2, Simon Kaltoft 1.

Drenge-puslinge 1
Indlende pulje:

Odder IGF – svendstrup 16 – 8
Odder IGF – VIF, mors 17 – 1
Odder IGF – Team Vest, Oksbøl 13 – 7
Odder IGF – Vemb FS 20 – 7

A-slutspillet:
Odder IGF – Østsalling 13 – 2
Odder IGF – Ikast KFUM 8 – 4
Odder IGF – HF Mors 2000 2 13 – 3
Odder IGF – Vestsalling UIF 8 – 8

A-finale:
Odder IGF – Ikast KFUM 13 – 8

Dermed var holdet en flot og fortjent vinder af stævnet.

Samlet målscorere:
Tue Ejsing 26
Anders Frederiksen 16
Jacob Maj 15
Bastian Stemann Lau 13
Anders Torstein 12
Jens-Andreas Scmidt 9
Frederik Næsted 4
Steffen Bonde 4
Rene B Nielsen 4

Drenge-puslinge 2:

Indledende Runde Pulje 3:
Odder IGF – Ikast KFUM 1 4 – 14 (2 – 8).

Målscorere: Jesper Jæger 1, Anders Nielsen 1, Morten Q 1 og Allan Hermansen 1.

Ikast var på højere niveau og i meget hurtigere tempo. Odder dækkede godt op på midten, men der var problemer på højre fløj. Kampen udvikler sig positivt for Odder, og vi skulle bare have scoret nogle flere mål.
Vi siger mange tak for hjælpen til Drenge Puslinge 1, da de tævede Ikast i finalen søndag.

Odder IGF – Vest Salling UIF 2 9 – 7 (6 – 5).

Målscorere: Allan Hermansen 3, Kristian B. Thuesen 3 Anders Nielsen 1, Morten Rasmussen 1 og Thomas 1.

Fantastisk forsvarsarbejde af alle incl. mange redninger af Frederik Macheprang i målet. Mange gode indspilninger til stregen. Mange skud på mål. God koncentreret indsats af hele holdet.

Odder IGF – Thisted IK 10 – 10 (4 – 2).

Målscorere: Thomas Nielsen 3, Allan Hermansen 3, Morten Rasmussen 1, Kristian Kristensen 2 og Jesper Jæger 1.

2 minutter før tid er Odder foran med 10 – 8, og der var spænding til sidste sekund, hvor Thisted udligner. Forsvarsarbejdet igen godt med udvisning til Odder i 2 x 2 minutter. Vores angreb gik til sidst helt i stå med ukoncentrerede afslutninger.

D – Slutspil :
Odder IGF 2 – HRH 74 8 – 7 (5 – 3).

Målscorere: Thomas Nielsen 2, Allan Hermansen 2, Jesper Jæger 1, Anders Nielsen 1, Morten Rasmussen 1 og Kristian B. Thuesen 1.

Godmorgen! Klokken er 8.15, og den er svær at slå i gang. Trænerne brugte stemmerne godt og fik gang i både forsvar og angreb. God kamp.

Odder IGF 2 – Mors 2000 3 12 – 8 (8 – 1).

Målscorere: Kristian Kristensen 4, Thomas Nielsen 3, Jesper Jæger 1, Allan Hermansen 1, Anders Nielsen 1, Mikael 1, og Kristian B. Thuesen 1.

Rigtig god start for Odder kommer foran 8 – 0. Odder går herefter i stå og giver dermed Mors mulighed for at komme i gang.

Odder IGF 2 – Grenå IF 10– 9 (5 – 4).

Målscorere: Anders Nielsen 3, Kristian B. Thuesen, Jesper Jæger 2, Thomas Nielsen 2.

En rigtig gyser. Odder kommer bagefter men kæmper sig tilbage i kampen. Dækker rigtigt godt op til sidst og ved scoring af BT 3 sekunder før tid, lykkedes det at vinde.

Odder IGF 2 – Vest Salling UIF 10 – 7 (7 – 3).

Målscorere: Thomas Nielsen 3, Jesper Jæger 2, Kristian B. Thuesen 2, Allan Hermansen 2, Anders Nielsen 1.

Første halvleg blev der dækket godt med forsvar ret langt fremme. Godt angrebsarbejde.
Anden halvleg var sværere men med mange gode indspil og mange chancer.

Odder blev dermed vindere af D-slutspillet.

Vi havde en rigtig god tur. Holdet fungerede godt både sportsligt og socialt og alle var en del af holdet og tog sig godt af hinanden.

Forældreholdleder Brian slutter med at sige: Tak for en rigtig god tur.

Drenge-lilleput 1:
Indledende runde:
Odder IGF – Grenå 11-7(5-3)
Nicklas Pedersen 4
Asbjørn Bak Sørensen 3
Martin Kjær 1
Casper Sørensen 1
Jesper Wallbridge 1
Simon Møller 1

Odder IGF – Svenstrup 19-0(9-0)
Jacob Jacobsen 3
Nicklas Pedersen 3
Kristian Næsted 2
Jesper Wallbrigdge 2
Casper Sørensen 2
Asbjørn Bak Sørensen 2
Martin Kjær 2
Simon Møller 2
Anders E. Geertsen 1

Odder IGF – DUI Nykøbing 15-2(10-1)
Nicklas Pedersen 4
Simon Møller 3
Jacob Jacobsen 2
Casper Sørensen 2
Martin Kjær 2
Kristian Næsted 1
Jesper Wallbrigdge 1

Odder IGF – Birkerød 13-5(7-2)
Nicklas Pedersen 5
Jesper Wallbrigdge 2
Simon Møller 2
Jacob Jacobsen 1
Kristian Næsted 1
Asbjørn Bak Sørensen 1
Martin Kjær 1

A-slutspil:
Odder IGF – HF Mors 2000 5-5(3-2)
Martin Kjær 3
Nicklas Pedersen 2

Odder IGF – Horne /Asdal 9-4(2 – 3)
Nicklas Pedersen 3
Martin Kjær 3
Kristian Næsted 1
Simon Møller 1
Asbjørn Bak Sørensen 1

Odder IGF – Team Vest Oksbøl 10-4(4-1)
Nicklas Pedersen 3
Jesper Wallbridge 2
Anders E. Geertsen 1
Simon Møller 1
Martin Kjær 1
Jacob Jacobsen 1
Kristian Næsted 1

FINALE:
Odder IGF – Flensborg-Handewitt 6-12(3-6)
Martin Kjær 2
Kristian Næsted 1
Casper Søresnen 1
Nicklas Pedersen 1
Jacob Jacobsen 1

Drengene spillede en fantastisk flot turnering, hvor de fik vist noget af det flotte håndbold vi alle ved de kan spille. Som sædvanlig var vores forsvarsspil stærkt og koncentreret, og også angrebsspillet fungerede flot. Vi scorede mange mål på vores hurtige contraspil, og selv i de kampe hvor vi var meget overlegne, blev det det flotte sammenspil, der kendetegnede os. Der blev scoret rigtig mange flotte mål fra stort set alle positioner. Og så havde vi som sædvangli en sikker bagstopper i målmand Nickolaj Pedersen, der bl.a. præstederede en redningsprocent på 100 i en af kampenen..!

Da vi i finalen skulle op imod et Flensborg Handewitt-hold med den gamle landsholdskæmpe Erik Veje Rasmussen på bænken og sønnen Nicolai på banen, var det lidt vanskeligt at få drengen til at se det som en “almindelig” håndboldkamp. Desværre udviklede det sig hurtigt til en af de kampe, hvor tingen ikke helt ville lykkedes, og vi hurtigt kom til at føle, at det meste var “stolpe-ud” for os og “stolpe-ind” for dem. Vi hang ellers godt på, og først da vi ved stillingen 6-8 missede et forsøg, så det blev 6-9 istedet for 7-8 begyndte nervøsiteten og modløsheden rigtig at melde sig. Selv om de havde spillet en ganske god kamp, var drenge lidt skuffede bagefter, men det hjalp lidt på humøret, da Erik Veje Rasmussen efter kampen dukkede op i omklædningsrummet om roste dem for det flotte spil – en fin gestus, som de fleste nok vil huske et stykke tid endnu.

Drenge-lilleput 2:
Indledende runde:
Odder IGF – Morsø HK 2-2(1-1)
Christian Nørring 1
Mads Ravn 1

Odder IGF – VIF Mors 9-10(4-5)
Christian Nørring 6
Rasmus Rosenberg 1
Jacob Vium 1
Steffen Hansen 1

Odder IGF – Ikast KFUM 11-14(3-4)
Steffen Hansen 2
Christian Nørring 1
Rasmus Grønnig 1

Odder IGF – Horne/Asdal 4-9(1-5)
Jacob Vium 3
Christian Nørring 1

C-slutspil:

Odder IGF – HRH 74 1 8-4(5-2)

Odder IGF – DUI Nykøbing 9-4(5-2)
Christian Nørring 3
Rasmus Grønning 2
Steffen Hansen 2
Jacob Vium 1
Rasmus Rosenberg 1

Odder IGF – Odder IGF 3 9-4(5-0)

Dermed blev holdet flot vindere af C-slutspillet.

Drenge-lilleput 3:
Indledende pulje:

Odder IGF 3– Flensborg Handewitt 2 – 14 (1 – 6)
Målscorere: Lasse Bay Davidsen 2

En ordentlig afklapsning mod et rigtig godt hold, og de senere vindere af DL fra Flensborg. Vi gjorde hvad vi kunne, men overmagten var for stor – både fysisk og teknisk/taktisk. Men holdet kæmpede bravt hele kampen, selvom det var svært.

Odder IGF 3– HOG 9 – 12 (4 – 5)
Målscorere: Kasper Hansen 4, Christoffer 3, Lasse Bay Davidsen og Mathias Sehested Jørgensen hver 1.

Vi spillede en rigtig flot kamp mod HOG´s A-hold. I 1 halvleg kom vi foran 4-1, men spillede så rigtig skidt de sidste 5 min. I 2.halvleg var vi godt med – og spillede rigtig flot i forsvaret, og lavede flotte mål i den anden ende. Kasper spillede en rigtig flot kamp som v. fløj, Christoffer sorede 3 flotte mål og Tomas reddede et straffekast – rigtig flot af alle drengene!

Odder IGF 3 – HF Mors 2000 5 –14 (1 – 8)
Målscorere: Lasse Bay Davidsen 3,, Kasper Hansen 1 og Mathias Sehested Jørgensen 1.

Holdet spillede en rigtig dårlig 1.halvleg, hvor intet fungerede. 2.halvleg blev noget bedre, hvor Lasse lavede et par flotte mål.

Odder IGF 3 – HRH 74 2 13 –7 (5 – 3)
Målscorere: Lasse Bay Davidsen 5, Mathias Sehested Jørgensen 3, Christoffer 3 og Kasper Hansen 2.

En meget flot fighterindsats af alle mand! Desværre ødelagde en ekstremt upædagogisk dommer kampen med flere advarsler og udvisninger, som var fuldstændigt unødvendige. Men vi kæmpede os godt tilbage efter den dårlige indsats mod Mors. Vores to målmænd Jannik og Tomas stod en god kamp, Christoffer lavede 3 rigtigt flotte mål fra v.b, og Lasse var igen i et dejligt spillehumør. Desuden fik Mathias lidt at arbejde med på stregen, og det gav 3 kasser! Rasmus fightede flot, men desværre var hans scoringer overtrådte. Men en god afslutning på en laaaang fredag!

C-slutspil.

Odder IGF 3 – DUI, Nykøbing 6 – 7 (3 – 3)
Målscorere: Kasper Hansen 3, Simon Christensen, Jesper Laursen og Lasse Bay Davidsen hver 1.

Dette var holdets dårligste kamp, hvor hverken forsvar eller angreb fungerede. Vi mødte et ikke særligt godt DUI-hold, men kunne ikke få spillet til at fungere. Kasper kæmpede bravt i forsvar og angreb, og af andre positive ting må vi ikke glemme, at både Jesper og Simon fik lavet deres første scoringer – det var dejligt!

Odder IGF 3 – HRH 74 1 11 – 10 (5 – 6)
Målscorere: Lasse Bay Davidsen 3, Christoffer 3, Kasper Hansen 2, Jesper Laursen, Jakob og Mathias Sehested Jørgensen 1.

I en meget tæt kamp med mange mål fik vi igen en sejr, som var godt kæmpet hjem af alle! Endelig kom Jakob også på scoringstavlen, og det var et rigtig flot mål han lavede! Det var deligt efter kampen igen at kunne synge sejrssangen samt fødselsdagssang for Tomas, og bagefter gå op til fortjent kagemand – herligt!

Odder IGF 3 – Odder IGF 2 3 – 9 (2 – 6)
Målscorere: Rasmus, Jakob og Lasse Bay Davidsen hver ét mål.

I vores sidste kamp i stævnet mødte vi vores stærke hold 2. Vi kom til kort mod de fysisk stærkere spillere, og havde svært ved at komme igennem. Men Rasmus fik scoret et glimrende mål, så stævnet endte med at alle kom på tavlen!
Alt i alt havde vi en rigtig god tur, og her fra jeres trænere skal der lyde et stort tak for jeres dejlige opførsel – I var en fornøjelse at være sammen med!

Piger 1:
Efter en hård men alligevel dejlig påske, er vi vel hjemme igen med en 5. plads i bagagen, måske en okay placering, men pigerne var dog ikke tilfredse, de havde håbet på en plads længere oppe. Vi startede ud fredag med nogle overkommelig opgaver, det blev så en helt anden sag lørdag, der skal jeg love for at vi kom i menneske hænder. Søndag skulle vi så spille om 5-6 pladsen, og det var en meget træt flok piger vi skulle have i omdrejninger kl. 6.00 om morgenen.

Indledende runde:
Odder – Vestsalling UIF 1 9-5 (6-4)
Odder – BOV IF 3 13-2 (5-2)
Odder – Harboøre HK 1 14-5 (7-1)

Nem omgang, med flot forsvar og mange indspil til stregen. Begge målmænd stod til UG.

A-B Mellemrunde:
Odder – Ikast KFUM 2 13-8 (6-3)
Odder – Ikast KFUM 1 8-11 (5-6)

Nem første kamp, men den anden var så synd, pigerne spillede en kanon kamp, men havde desværre mange stolpe ud. Lotte stod hele kampen og gjorde et flot stykke arbejde, hun tog mange 100% chancer.

A-Slut Semi:
Odder – Bov 1 6-12 (3-5)
Odder – Svenstrup 12-4 (7-1)
Odder – Bov 2 10-10 (6-6)

En meget grim første kamp, Bov spiller meget brutalt med ufine tacklinger, incl. Kvælertag på Tine, så det tog den meste af en time inden hun kom til hægterne igen,
Desværre tog dommerne det ikke så alvorligt, den kostede kun 2 min.
2 kamp var nem især fordi Louise tog det meste af hvad der kom i nærheden af hende.
3. kamp var meget rodet og pigerne lidt skræmte for, hvad nu hvis Bov’s 2. hold var lige så brutale som 1.holdet, så lysten til af give sig helt ud manglede, det var for farligt. Utrolig nok var det Tine og Maria som stadig kæmpede deres r.. i laser.

A-Slut 5.-6. plads:
Odder – Horne-Asdal 10-9 (6-4)

Trætte piger som trængte til pause, skaderne var begyndt at gøre meget ondt, det var lige til øllet, men det lykkedes.

Målscorere:
Anna Kristensen 14
Henriette Hansen 16
Rikke Jæger 20
Tine Davidsen 15
Maria Torstein 4
Katrine Sørensen 4
Anne Bay 8
Kirstine Jensen 10
Marian Jensen 4

Piger 2:
Indledende pulje:
Odder IGF – HF Mors 2000 1 6-3(3-2).
Målscorere: Solveig Wandal 4, Camilla Jensen 1, Maria Schmidt 1.

Efter en rodet kamp fik man alligevel begge points.

Odder IGF – Thyholm IF 2 12-11(4-5).
Målscorere: Maria Schmidt 4, Solweig Vandal 4, Camilla Jensen 3, Christina Jensen 1.

En meget jævnbyrdig kamp, hvor det til sidst lykkedes at trække det længste strå.

Odder IGF – Herslev SG&I 16-1(7-0(.
Målscorere: Jovie Evert 5, Camilla Jensen 4, Katrine Schæfer 2, Line Andersen 1, Betina Gammelgård 1, Trine Møller Jensen 1, Solweig Wandal 1.

En overbevisende sejr over en mindre god modstander.

Odder IGF – Bov IF 2 5-13(4-5).
Målscorere: Solweig Wandal 2, Camilla Jensen 1, Christina Jensen 1, Maria 1.

Alle var trætte og udbrændte i dagens 4 og sidste kamp.

A-B slutspillet – mellemrunden:
Odder IGF – Bov IF 1 4-9(1-3).
Målscorere: Camilla Jensen 2, Christina Jørgensen 1, Jovie Evert 1.

Trods nederlaget var det stævnets bedste kamp mod de senere vindere.

Odder IGF – Morsø HK 1 7-7(4-5).
Målscorere: Solweig Wandal 3, Christina Jensen 2, Camilla Jensen 1, Maria Schmidt 1.

A-slutspillet – semifinalerunde:
Odder IGF – Ikast KFUM 5-11(3-5).
Målscorere: Maria Schmidt 2, Line Eskerod 1, Solweig Wandal 1, Bettina 1.

Odder IGF – VIF, Mors 1 4-14(2-5).
Målscorere: Solweig Wandal 2, Christina Jensen 1, Camilla Jensen 1.

Odder IGF – Horne/Asdal 1 4-13(0-5).
Målscorere: Camilla Jensen 2, Christina Jensen 2

Kampen om 7. – 8. pladsen:
Odder IGF – Svenstrup 1 7-8(3-3).
Målscorere: Christina Jensen 3, Camilla Jensen 2, Solweig Wandal 1, Jovie Evert 1.

Kampen blev afgjort på reglen om først scorede mål i forlænget spilletid og desværre var det Svenstrup som scorede.
Men alt i alt en fantastisk præstation af hele holdet, der som et af de få 2. hold formåede at blande sig med de bedste hold.

Pige-puslinge 1:
Indledende åulje:
Odder 1 – KFUM København 15-3 (10-0)
Odder 1 – Vif. mors 1 8-0 (5-0)
Odder 1 – Thisted 2 12-5 (3-2)

Efter disse flotte resultater med en målscorer på 35-8 og en meget flot præstation fra Viki i målet var Odder klar til at spille om en plasering i A slutspillet.

Odder 1 – HOG. Hinnerup 1 6-2 (3-2)
Odder 1 – Odder 2 4-4 (4-3)
Odder 1 – Ikast 1 9-10 (3-7)
Odder 1 – Thisted 1 6-8 (3-3)

Efter disse resultater skulle Odder spille om 5. – 6. pladsen. Alle pigerne spillede nogle rigtige flotte håndboldkampe og igen stod Viki imponeren i alle kampene.

Odder 1 – Kristrup BK 1 10-9 (4-1)

Odder kommer rigtig godt fra start, Camilla Sehested scorer 3 mål på stribe og Odder kommer hurtigt foran 3-1, men så falder både forsvar og angreb sammen og ved kampens ende står der 7-7 der efter spilles der 2x3min som ender 8-8 og efter endnu 3min. scorer Karoline Græsborg til 10-9. Odderpigerne kommer hjem med en 5. plads fra Morsø .

Samlet målscorere:
Camilla Sehested 17.
Britta Lemming 15 (3)
Zenia Hapsøe 10.
Karoline Græsborg 6.
Ditte Thomsen 5 (2)
Camilla Holm 4.
Trine Jensen 4.
Julia Mogensen 3.
Øzlem Øzkan 3.
Signe Kjær Navne 2.

Pige-puslinge 2

HOG, Hinnerup – Odder IGF 2: 7 – 9

Anna Sophie Okkels 5
Sara Olsen 2
Sigrid Pedersen 1
Julie Jensen 1

Pigerne lagde flot ud med at slå nr. 5 i vores egen kreds. Der var tale om en solid holdsejr, hvor alle på banen tydeligvis ydede deres bedste, men typisk for den første kamp i en turnering bar flere af spillerne nerverne med ind på banen. Med sejren kan pigerne prale med at være mellem de 5 bedste pigepuslingehold i kreds 5 i år!

Det skulle senere vise sig, at pigerne var kommet i en dynamitpulje – uden nemme kampe. Alt tyder på, at posen ikke blev rystet godt nok, da puljerne blev sammensat. Det er i hvert fald tankevækkende, at samtlige placeringskampe og slutspilskampe blev vundet af hold fra den turneringshalvdel som både Odders 1. og 2. hold var placeret i (værtsholdet, HF Mors 2000 1, var tilfældigvis placeret i den anden halvdel af turneringen, og det var derfor nemt på forhånd at forudsige, at finalekampen ville komme til at stå mellem dem og Thisted IK 1). Den svære indledene pulje kom desværre til at betyde, at kun de mest rutinerede kræfter kunne stå for skud, hvis vi ikke skulle sendes helt ud i mørket.

HF Mors 2000 2 – Odder IGF 2: 7 – 8

Anna Sophie Okkels 5
Line S. Nielsen 1
Julie Jensen 1
Sara Olsen 1

Pigerne spillede deres dårligste kamp ved stævnet mod HF Mors 2000’s 2. hold, som ganske vist havde deltaget i B-kredsmesterskabet i kreds 2, men tydeligt var et klart dårligere hold. Kollektiv black out!! Eneste opløftende moment var, at pigerne i 2. halvleg var i stand til at trække sig selv op ved hårrødderne og trække sejren i land til trods for, at de på et tidspunkt var bagud 6 – 2!! Odders anfører gik forrest i dette arbejde og sled sejren i land.

Grenå IF 1 – Odder IGF 2: 9 – 11

Julie Jensen 6
Sigrid Pedersen 3
Anna Sophie Okkels 2

I denne kamp leverede pigerne simpelthen stævnets største sensation. Pigerne overgik sig selv og slog nr. 3 i kreds 4 og sendte derved uforvarende dette meget dygtige hold ud i C-slutspil! Forsvaret stod fænomenalt, og også Laura var kom godt i gang igen. Kanon flot angrebsspil til trods for, at Anna Sophie var mandsopdækket i næsten hele kampen – men Julie Jensen var helt ustyrlig! Med denne sejr var 2. holdet pludselig puljevinder, hvilket betød, at holdet fik 2 point med sig over i mellemrunden!

VIF, Mors 1 – Odder IGF 2: 9 – 10

Sara Stender 3
Sara Olsen 3
Julie Jensen 2
Line S. Nielsen 1
Anna Sophie Okkels 1

Opgøret mellem vinderne af B-kredsmesterskabet i kreds 2 og kreds 5 faldt ud til Odder-pigernes favør!! Anna Sophie blev mandsopdækket fra starten af kampen, men rutinemæssigt faldt pigerne ind i angrebsspil 5 mod 5 – godt gået! Sara Stender, der i samtlige kampe stod ganske eminent i forsvaret, brillerede i denne kamp med 3 knaldhårde fuldtræffere.

Odder IGF 1 – Odder IGF 2: 4 – 4

Sara Stender 1
Julie Jensen 1
Sara Olsen 1
Anna Sophie Okkels 1

Der er kun en ting, der er være end at spille mod sit 1. hold – og det er at spille mod sit 2. hold! Dette psykologiske moment udlignede fuldstændigt styrkeforholdet mellem de 2 dygtige hold. Kampen blev derfor som forudset utrolig jævnbyrdig og kunne nemt være tippet både til den ene eller den anden side. 1. holdet havde valgt at mandsopdække Anna Sophie fra kampstart, mens 2. holdet mandsopdækkede Britta Lemming. Som kampen udviklede sig, blev resultatet helt salomonisk.

Thisted IK 1 – Odder IGF 2: 14 – 5

Julie Jensen 2
Anna Sophie Okkels 2
Sigrid Pedersen 1

Den 1. kamp i semifinalepuljen stod mod Thisted, der var blevet nr. 3 ved nordjysk mesterskab. Vores piger var flot med til 3 – 3. Så havde Thisteds træner fået nok og sendte en “mand” på Anna Sophie. Trods denne disposition var pigerne fortsat pænt med ved halvlegen – kun bagud med 3-4 mål, men på ingen måde udspillede! At Thisted alligevel fik lov at vinde med hele 9 mål, giver ikke helt det rigtige billede af styrkeforholdet. Straks efter starten af 2. halvleg blev der nemlig disponeret efter, at pigerne ikke kunne vinde kampen. Det var nu mere vigtigt, at hele truppen fik mulighed for at mærket suset, når vi forsøger at spise kirsebær med de helt store!

Ikast KFUM 1 – Odder IGF 2: 14 – 9

Julie Jensen 6
Line S. Nielsen 1
Sigrid Pedersen 1
Anna Sophie Okkels 1

Den 2. kamp i semifinalepuljen stod mod Ikast, som var blevet nr. 3 i kreds 3 (- men på en delt 1. plads!!) Odder fulgte flot med til halvleg, hvor pigerne kun var bagud med 1-2 mål til trods for at de også i denne kamp måtte spille 5 mod 5 i angrebet. Igen blev der kort efter starten af 2. halvleg disponeret efter, at kampen ikke kunne vindes, og Ikast fik derfor lov til at løbe af med Odderpigerne…. Laura, der er noget uvant med hente mange bolde ud af eget net, følte sig meget naturligt efterhånden noget nedtrykt – og det uden grund for hun stod faktisk godt og fik fat i en flere bolde! Odders banemand var Ikast’s aldeles fremragende – i bogstaveligste forstand mindst 1 meter og 90 høje! – midtstreg. Vi var på forhånd blevet advaret af vores 1. hold, og pigerne leverede derfor nok den flotteste opdækning af en midtstreg nogensinde, men uanset dette tiltag var vores piger ude af stand til at stoppe hende. Ikast vandt helt fortjent!

Bov IF 1 – Odder IGF 2: 7 – 9

Julie Jensen 6
Line S. Nielsen 1
Sigrid Pedersen 1
Anna Sophie Okkels 1

Placeringskamp om 7. pladsen i A-slutspillet stod mod nr. 4 i kreds 8. En fremragende målmandspræstation af Laura Olesen og en Julie Jensen i scoringshumør afgjorde denne uforskammet tidlige kamp – langt ude i morgentågerne i det sydvestlige Mors – til Odders fordel. Også i dette opgør måtte Anna Sophie døje med en mandsopdækning efter at have styret angrebsspillet frem til stillingen 1 – 4.

Den flotte 7. plads er funderet på en formidabel holdindsats, og den er kun opnået fordi pigerne bakker hinanden op og alle er indstillet på at yde deres bedste, når de kommer på banen. Teknisk set blev der ydet fremragende præstationer både i forsvar og angreb af samtlige spillere i truppen, men vore modstandere har i år meget store fysiske fordele mand mod mand, når vi spiller mod mange 1. hold, som tilfældet blev ved dette stævne. Det blev derfor rigtigt svært for de mindste spillere.

Mange tak for en fantastisk opbakning fra forældre, søskende og ikke mindst vores alle sammens Hønemor Jette!!! Eksempel: Da Anna Sophies luftmadras opgav ævred natten til fredag, stod Jette – trods sin dårlige ryg – resolut ud af sengen kl.5 fredag morgen og overlod “fjerene” til AS, som derved fik lidt søvn i øjnene og blev klar til dagens hårde kampe! Vi sætter meget stor pris på “Jettemor” – hun er sin vægt værd i guld! Jette er en fantastisk støtte for pigerne – en altid nærværende og omsorgsfuld holdleder, som trænerteamet håber på, holder længere end de selv!

Pige lilleput 1:
Indledende runde:

Odder var klar fra første kamp, viste at de virkelig var tændte, og spillede 4 flotte kampe.
Det er svært at fremhæve nogle frem for andre spillere, men vores 2 målvogtere Janni Frederiksen og Sarah Sørensen lukkede kun ialt 6 mål ind i de 4 kampe. Flot, flot.
Kampene var præget af mange fine frispilninger fra især Christina Bach – men også Mia Forsberg og Stine Maria viste stort overblik. Det udnyttede Jannie Steffensen, Nanna Lau og Sarah Sørensen, og scorede mange super mål fra fløjen og stregen.
Tidligere har pigerne ikke selv troet på at de kunne score fra distancen. Det blev der heldigvis rettet op på i dag. Christina Bach, Mia Forsberg, Julie Andersen, Charlotte Andersen, Stine Marie og Marianne Lemming fik fyret kanonen af, og lavede mange gode mål. Anne Andersen fik kæmpet sig til et straffekast, som hun selv udnyttede effektivt. Gitte Tindbæk leverede en fin forsvarsindsats, men var uheldig i sine afslutninger i den anden ende.
Indledende runde blev vundet 46 – 6.

Semifinale A- slutspil:

Her fortsatte Odder de fine takter, og vandt de første 2 kampe overbevisende 11 – 4 og 14 – 5.
Så kom modstanden!!! – og det der senere skulle vise sig at være den moralske finale, mod Ikast.
Vi vidste at Ikast har en meget god målvogter, og vi brændte mange chancer. Men ved en utrolig fight fra alle, samt knaldhamrende / suveræn målvogterspil af Janni Frederiksen, lykkedes det at gå fra 1-3 til slutresultat 3-3.
I sidste kamp skulle vi så møde Odder 2. Vi vidste det ville blive en svær kamp, da vi skulle vinde med mindst 5 mål, og samtidig ved at Sofie Grøn er en meget dygtig målvogter. Men pigerne viste god moral og vilje, og spillede hinanden fri gang på gang.Vores større bredde på holdet var udslagsgivende – hvad det iøvrigt har været i alle kampene. Scoringerne var fordelt på hele 7 forskellige. Også Gitte Tindbæk fik gang i scoringen i denne kamp.Dejligt.

A – Finalen:

Så kom det store øjeblik, og pigerne glædede sig meget til at gøre en god figur, overfor de mange Odder tilskuere i hallen.
Vi kom foran 1-0, og var iøvrigt ikke bagud på noget tidspunkt i kampen. Pigerne kæmpede det bedste de havde lært, og førte fuld fortjent 5 – 3 ved halvleg.
I anden halvleg kom Bov bedst fra start, og trætheden begyndte at vise sig hos Odder spillerne. Odder førte 7 – 6 til 10 sek. før tid, hvor Bov udnyttede en åbning i forsvaret og udlignede. Så skulle der spilles omkamp 2×3 min.
I pausen fik pigerne nogle korte dessinger, som handlede om at lukke af i vores højre forsvarsside, hvor Bov havde haft held til at komme igennem flere gange. Og det lykkedes, via effektivt forsvarsspil af Marianne Lemming, Christina Bach, Mia Forsberg og Sarah Sørensen i højre side, samt igen, igen flot spil af Janni Frederiksen i målet, at holde Bov fra scoringer i omkampen. Jannie Steffensen, Nanna Lau, Charlotte Andersen, Julie Andersen og Gitte Tindbæk dækkede også flot op i denne afgørende fase. Anne Andersen kæmpede bravt, på trods af voldsom hovedpine.
Fuld fortjent vandt Odder finalen 9 – 7, og jublen ville ingen ende tage. En god oplevelse og en dejlig afslutning på sæsonen. Janni Frederiksen blev meget fortjent kåret som finalens fighter.

Samlet målscorere: Janni Frederiksen 5, Jannie Steffensen 10, Christina Bach 24, Mia Forsberg 7, Julie Andersen 13, Sarah Sørensen 4, Nanna Lau 6, Stine Maria 11, Charlotte Andersen 3, Anne Andersen 5, Marianne Lemming 4, Gitte Tindbæk 1.
Samlet måldifference: 93 – 27.

Pige-lilleput 2:
Indledende pulje:
Odder IGF – Horne/Asdal 3-3(3-1).
Målscorere: Simone Tassi de Luigi 1.

Selv om det var Horne/Asdal der hurtigt kom foran 1-0 var det Odder der sad på det meste af kampen.

Odder IGF – Østsalling IF 2 5-2(1-2).
Målscorere: Simone Tassi di Luigi 2, Nana Berg Kristensen 1, Lærke Faurby 1, Katrine Brandt 1.

Det kneb lidt før pausen, mens man i 2. halvleg vågnede op med flot spil og gang i scoringerne.

Odder IGF – HF Mors 2000 2 7-3(3-1).
Målscorere: Simone Tassi di Luigi 3, Christina Astrup 2, Nana Berg 1, Maja Eskerod 1.

Igennem hele kampen blev der leveret et forrygende forsvarsspil af nogle tændte spillere. Christina Astrup var en evig trussel på stregen.

Odder IGF – Bov IF 1 3-6(3-4).
Målscorere: Katrine Brandt 2, Nana Berg 1.

En spændende og lige kamp mod de senere finalister, hvor alle, trods nederslaget spillede godt.

A-Slutspillet:
Odder IGF – Vestsalling UIF 1 3-4(0-2).
Målscorere: Simone Tassi di Luigi 2, Nana Berg 1.

Efter en meget spændende og lige kamp måtte man se sig besejret med et enkelt mål. Det var ellers tæt på uafgjort, da man til sidst havde bolden i mål lige efter tiden udløb.
Sofie Grøn stod igen en stor kamp.

Odder IGF – Ikast KFUM 0-6(0-3).

I 1. halvleg kæmper man flot og har flere gode skudforsøg som deres dygtige høje målmand redder.
Efter pausen kæmpede man godt videre trods modgangen og det betød at kræfterne til sidst var brugt op.

Odder IGF – Kristrup B 5-2(2-0).
Målscorere: Jeanette Johannesen 2, Katrine Brandt 1, Simone Tassi di Luigi 1, Nana Berg 1.

I 1. halvleg er skudforsøgene ikke gode nok og vi fører derfor kun 2-0 ved pausen. I 2. halvleg er spillerne stadig opsatte og øger også føringen inden de trætte piger faldt i staver – heldigvis udnyttede modstanderen ikke dette. Så mismod efter 2 tabte kampe blev fortjent vendt til smil.

Odder IGF – Odder IGF 1 2-10(1-6).
Målscorere: Katrine Brandt 1, Simone Tassi di Luigi 1.

En taktisk kamp, hvor de 2 hold kendte hinanden.

Kampen om 7.-8. pladsen:
Odder IGF – Vestsalling UIF 2-3(1-1).
Målscorere: Simone Tassi di Luigi 1.

Det var tydeligt at kamptidspunktet var tidligt for begge hold. Det så længe ud til at holdet ville vinde, men desværre scorede Vestsalling 2 mål i sidste minut.

Alt i alt har spillere og trænere haft et godt stævne med mange gode oplevelser

Pige-lilleput 3:
Odder IGF 3 – Kristrup 0 – 6 (0 – 4)

Der var mange gode gennembrudsforsøg, der blev forsøgt “jordbær” og der var mange fine frispilninger. Desværre lykkedes det ikke at score, da Kristrup havde en meget god målmand.

Odder IGF 3 – Svenstrup 8 – 2 (5 – 0)

Camille 4, Julie 3, Cheanne 1

Efter at man i første kamp ikke havde kunnet score, kom der for alvor gang i pigerne mod et hold der aldersmæssigt passede til de unge damer. Der var mange flotte detaljer i angrebsspillet. Cheanne lavede et flot mål på gennembrud og der var gode afslutninger fra Iben. Camille og Julie fik sig skudt ind fra distancen. En god kamp af alle.

Odder IGF 3 – Vestsalling UIF 2 – 8 (1 – 5)

Julie 2

Det var ved at være sent på dagen, og trætheden og småskaderne begyndte at melde sig.
En rigtig flot indsats af Stine i målet.

Odder IGF 3 – VIF, Mors 1 4 – 4 (1 – 4)

Julie 3, Cheanne 1

Vi var bagud med 1 – 4 ved pausen men så besluttede pigerne sig for, at nu skulle det være.
Det var i denne kamp at vi så Julie lave mål på et slyngkast med begge hænder, og hvor dommeren snød os for et mål, da han gav en modstander en advarsel i samme sekund som Julie scorede – og vi fik ikke målet!
Resultatet betød at vi blev nr 4 i puljen på en dårligere målscore.

C – slutspil

Odder IGF 3 – Morsø HK 9 – 8 (4 – 4)

Camille 3, Julie 5

Der blev leveret en rigtig flot indsats i forsvaret mod nogle løbestærke piger. Der blev kæmpet bravt i forsvaret og i angrebet blev der forsøgt den nye indøvede “citron”.
Det blev en meget spændende kamp og få sekunder før tid blev bolden flot spillet frem af banen i et forsøg på en udligning i sidste sekund, men desværre nåede vi det ikke.

Odder 3 – VIF Mors 2 9 – 10 (5 -6)

Julie IGF 4, Camille 5

Igen en meget tæt kamp, hvor vi var lige ved og næsten og hvor kampen først bliver afgjort i de sidste sekunder.
Flot sammenspil, gode screeninger, kontant men fair forsvar. En god kamp af alle piger.

Odder IGF 3 – Østsalling IF 2 4 – 3 (0 – 3)

Julie 3

Bagud 0 – 3 ved halvleg, men vores piger kæmpede flot hele vejen. Julie lavede 3 flotte mål og der var flotte forsøg fra Frederikke og Camille – men nærved og næsten !!
Pigerne spiller efterhånden meget flot sammen og kæmpede virkelig flot i forsvaret, hvor Stine igen var en meget dygtig bageste mand.

Odder IGF 3 – HOG Hinnerup 7 – 4 (2-5)

Camille 2, Mia 1, Julie 1

Et bravt kæmpende Odderhold kunne intet stille op mod et HOG-hold med dispensations-spillere. En småskadet Stine i målet tog flot fra, men Odders skytter kunne for sjældent passere HOG’s store dygtige målmand.

4 flotte kampe i dag og nærved og næsten. Pigerne har lært meget af deres første optræden ved Morsø Fair Play Påskestævne. Vi er yngste årgang, men vi har kæmpet og overgået os selv på alle pladser. Vi har spillet for hinanden og stået sammen som hold. Det har været en meget positiv oplevelse både håndboldmæssigt og socialt. Tak for det piger!!

Resultater og referater fra den 27. februar – 3. marts 2002
Oprettet/rettet: Mandag den 4. Marts 2002.

Danmarksserie herrer:
Odder IGF – TMIF 27-27

Herreynglinge-division:
Odder IGF – Brabrand IF 27-26

Herrejunior-elite:
Odder IGF – CIF/VRI 22 – 16 (10 – 9). Målscorere OIGF Kasper Mogensen 8 (4), Christian Lassen
3, Rasmus Vandbæk 3, Niels Okkels 2, Kristian Højgaard 2, Michael Jensen 2, Michael Khuri 2

To point på kontoen og puljevinder i junioreliterækken:

Dagens vigtige kamp i Odder – hallen mod rækkens nummer tre blev præcis lige så spændende som ventet. I kampens første halvdel blæste begge hold til angreb. Begge mandskaber ville for alt i verden sætte sig på føringen og på kampen. Mange angreb blev forceret og skuddene blev på den konto brændt. I forsvaret stod Odderholdet godt og de mange farlige indspil fra første kamp blev fuldstændigt neutraliseret.
I pausen aftalte vi at der kun skulle køres kontra efter en bestemt model. Det betød færre fejl og mere sikkert spil og ganske som vi havde planlagt på taktikmødet og repeteret i pausen kunne CIF / VRI ikke være med da toget for alvor kørte i slutningen af anden halvleg. Her viste Odderdrengene med taktisk forståelse og godt angrebsspil nogle af de flotte angrebskombinationer e magter i denne sæson.
Fremhæves bør holdets bagkæde bestående af Niels Okkels, Kasper Mogensen og Christian Lassen. Med bredt og opfindsomt angrebsspil blev godt hjulpet af fine screeninger fra stregspiller Rasmus Vandbæk fik de spillet modstandernes forsvar tyndt mange gange.
Første mål er nået. Vi kan inden sæsonens sidste kamp på udebane søndag mod Brabrand kalde os puljevinder i herrejuniorelite.
Vi er således kvalificeret til Sydjysk mesterskab i Haderslev søndag d. 17. Marts.
Et fornemt resultat.

Danmarksserie-damer:
Odder IGF – Vorup FB 17-28(8-14). Målscorere: Line Sand 8, Line Sørensen 2, Mathilde Sand 1, Tina Aabo 3,Camilla Elkjær,Gitte Brixensen 3

Som resultatet viser, var vi aldrig i nærheden af at få point i denne kamp. Det var der vel i virkligheden heller ikke andre end os selv som var naive nok til at tro på. Det vigtigste i denne situation, er vel i virkeligheden også at vi selv troede på det – og det gjorde vi. Vi kom fra starten bagud med 3 mål. Efter 15 min. var vi “kun” bagud med 4-6, og tættere kom vi aldrig. Som week-endens resultater faldt ud med sejre til henholdsvis TST og Rougsø, er der nu kun 1 ting som tæller – nemlig en sejr i den svære udekamp mod Nørager på søndag. Samtidig SKAL der findes en vinder i kampen TST – Rougsø. Spiller de uafgjort – rykker vi direkte ned, men findes der en vinder i den kamp, får vi en mulighed for at redde os via kvalifikation mod et jyllandsseriehold. Nørager som vi skal møde søndag er dog en svær modstander. Heldigvis har vi til denne kamp 1-2 trumfer i ærmet. Yeliz Yigit fra ynglingeelite holdet træder til som aflastning for vores bagspillere, endvidere er der en lille chance for, at Maria Nielsen bliver sin ankelskade kvit. Og hvem ved, måske er der en overraskelse mere. Og slutteligt – husk allesammen – INTET ER UMULIGT FOR DEN SOM BÆRER VILJEN I HJERTET – søndag skal vi så “bare” bevise det.

Dameynglinge-elite:
Odder IGF – Strandby/Elling IF 22-25

Damejunior-elite:
ØAI/Auning – Odder IGF 21-18

Odder IGF – Brabrand IF 14-22

Pige-elite:
Odder IGF – HH’s Venner 23-18 (11-9). Målscorere: Anne Bay 7, Henriette Hansen 4, Anna Kristensen 4, Rikke Jæger 3, Marian Jensen 2, Tine Davidsen 2, Kirstine Jensen 1

En ikke særlig flot kamp – men alligevel var der mange positive sider, bl.a. virkede contraløbet rigtig godt, på trods af at forsvaret ikke var ret godt i dag. Det virker temmelig ulogisk men ikke desto mindre sandt.
Anna Kristensen og Tine Davidsen spillede i dag med et flot overblik, og de fandt en flyvende Anne Bay, som med 100% træfsikkerhed scorede på alle de chancer hun fik.
Angrebsmæssigt var det også o.k, og det er med stor fornøjelse vi kan fremhæve Marian Jensen som endelig fik gang i scoringerne, samtidig med at hun og Kirstine Jensen altid er med til at Anna Kristensen og Henriette Hansen får den plads de har brug for. Maria Thorstein kæmpede som vanligt som hen bulldog, og fik da også tilkæmpet sig 2 straffe. Også Katrine Sørensen havde en god dag, og lagde op til et par gode mål. Rikke Jæger spillede som vanligt en solid kamp, selv om hun måtte i gulvet et par gange.
Også vores målmænd havde tur i den i dag. Louise stod en flot første halvleg, hvor hun tog 10 ud af 19 forsøg. Lotte Andersen havde æren af anden halvleg, og hun gjorde det også godt med 7 redninger ud af 16 deriblandt et straffe, hun mente nu selv at hun stod elendigt – tænk bare, hvordan det bliver den dag, hvor hun selv mener, at hun har stået godt.

Drenge-elite:
Odder IGF – VRI. Odder vundet uden kamp, da VRI ikke kunne stille hold.

Dermed er det diffinitivt sikkert at Odder har kvalificeret sig til Sydjysk mesterskab i Guldager-hallen, lørdag den 16. marts 2002 mod Ribe HK, Sædding-Guldager IF og Brabrand IF.

Drenge A:
Odder IGF – Viby IF 19-11

Pige B:
Tst, Tilst – Odder IGF 1 9-13

Drenge-puslinge A:
HEI – Odder IGF 20-9

Drenge puslinge B:
HEI – Odder IGF 7-13

Pige-puslinge A:
Stjær BK – Odder IGF 13-15

Pigepuslinge B:
Hammel GF – Odder IGF 6-15. Målscorere: Anna Sophie Okkels 7, Sara Olsen 3, Julie Jensen 2, Sara Stender 1, Line S. Nielsen 1, Sigrid Pedersen 1

I pigernes næstsidste turneringskamp blev det til en meget sikker sejr i Hammelhallerne. En rigtig flot indsats i forsvaret af alle piger på buen betød, at Odderpigerne relativt hurtigt kom sikkert foran. Laura Olesen stod igen en god kamp – tog blandt andet et straffe! Der var således ikke meget at sætte en finger på i denne ende af banen. Det eneste skulle da lige være, at pigerne ind i mellem var lidt for langsomme til at bakke hinanden op, når Hammel pressede på i gennembrudforsøg!
Angrebsspillet startede lidt nervøst – det var tydeligt, at kampens betydning tyngede nogle af pigerne, hvilket blandt andet gav sig udslag i “gummiarm”, så afleveringer gik tabt og afslutninger langt over mål! Det hjalp lidt på nerverne, da holdet var kommet sikkert foran – men det er lidt ærgeligt, at alle pigerne ikke kan lade nerverne blive ude i omklædningsrummet.
Angrebsspillet fungerede ellers flot og det betød blandt andet at rigtig mange kom på tavlen. Det var specielt dejligt at se, at pigernes nye overgang efterhånden kører godt. Den skal nok give rigtig mange kasser, når den først er kørt rigtigt ind.
Med dagens sejr kan pigerne selv afgøre, om de skal med til kredsmesterskab. Det kommer de, hvis de vinder over Skovbakken på næste søndag. Det bliver et rigtigtigt topopgave og en vanskelig opgave, og vi håber derfor på en vild og voldsom opbakning fra klub, forældre og familie.

Drenge-lilleput A:
Brabrand IF – Odder IGF 14 – 14 (8-6). Målscorere: Martin Kjær 5, Kristian Næsted 4, Asbjørn Sørensen 2, Nicklas Pedersen 1, Simon Møller 1, Casper Sørensen 1.

Vel nok sæsonens bedste lilleputkamp endte retfærdigvis uafgjort mellem 2 dygtige hold.

Drenge-lilleput B:
HEI 1 – Odder IGF 1 5-4

HEI 2 – Odder IGF 2 4-7

Samsø UI – Odder IGF 3 3-8

Pige-lilleput A:
Odder IGF – TRIF/RGF 3-4

Pige-lilleput B:
B ST-70 – Odder IGF 1 3-5(2-0). Målscorere: Julie Andersen 4, Marianne Lemming 1.

Grundfør UI – Odder IGF 2 3-2

Serie 1 herrer:
Odder IGF – Solbjerg IF 35-23

Dermed rykkede holdet op i jyllandsserien.

Serie 2 damer:
Odder IGF – Århus KFUM/Hasle 29-18

Med sejren er holdet rykket op i serie 1

Jysk Cup:

JYDSK CUP SEJR TIL ODDER.

Odders Herreynglinge vandt lørdag Jydsk Cup finalen over Tvis/Holstebro med 22 – 17.
Det blev ikke den store spille mæssige nydelse, men vi var gennem hele kampen foran og selv om der kun stod 11 – 10 ved pausen, føler jeg aldrig sejren var i fare.
De prøvede at trække tempoet ud af kampen og spillede lange angreb. Det stressede os lidt og vi kom aldrig til at spille vores eget spil. Jeg synes ikke ret mange af spillerne spillede op til deres bedste og gennem kampen bredte der sig lidt frustration. Den tog i mange situationer over og vi focuserede ikke på kampen, men hvorfor vi lavede fejl.
Men det kendetegner jo et godt hold at de vinder selv om de ikke spiller optimalt.

Kampens målscorer :
Thomas Mogensen 10, Søren Østergaard 3, Thomas Køhler 3, Jonas Bengtsen 2, Thomas Dueholm 2, Mikkel Olesen 1, Casper Nielsen 1

DGI – drenge-lilleput:
Odder IGF – HOG. Odder vundet uden kamp efter at HOG for 2. weekend i træk udeblev!

Odder IGF – Lystrup IF 13-12 (5-6). Målscorere: Kristian Næsted 3, Martin Kjær 3, Asbjørn
Søremsen 3, Christian Nørring 2, Simon Møller 1,
Jacob Jacobsen 1.

Efter en flot kamp besejrede Oddder det stærke hold fra Lystrup. Dermed en Odder puljevibder og klar til Landssmesterskabet i Herning.