SPILLERMØDE HERRESENIOR

Til alle herreseniorspillere

Kære herrespiller
Sæsonen er ved at være slut og som de fleste ved skal der skal findes ny træner til både 1. og 2. holdet. Klubben har arbejdet på højtryk for at finde de rette personer.

Som 1. holdet er placeret nu skal de spille om at blive i 2. division i bedst af 3 kampe mod HSR og den første kamp spilles i Odder Idræts Center på søndag den 30. marts 2003 kl. 17.00. Men uanset om det hedder 2. division eller Danmarksserien er det sikkert at træneren hedder:

Allan Jensen

Allan har en fortid i Vrold-Skanderborg HK, Horsens HK og Århus HK. Men det vil han selv fortælle mere om.

Sæsonen er slut for 2. holdet. Med det ”lod” det er at være 2. hold og nyoprykker er det godt at holdet har kunnet bide sig fast og blive i Jyllandsserien, og nu kan det kun gå frem.
Hvad træner angår, skulle det gerne komme på plads inden mødet. Men da der ikke er skrevet under, vil vi ikke offentliggøre navnet, før det er på plads.

Der er 7 herreynglinge spillere, som rykker op. De skulle gerne indlemmes på de 2 hold og være med til at give noget mere bredde og konkurrence.

Derfor vil klubben gerne se dig og nye interesserede til spillermøde:

TIRSDAG DEN 1. APRIL KL. 19.00

Mødet finder sted i Odder Idræts Center – møderum 4.

Punkter på Mødet:
• Kort om klubbens ambitioner i fremtiden.
• Præsentation af Allan Jensen som ny 1. holds træner.
• Allans oplæg til den kommende sæson.
• Præsentation af 2. holds træner.
• Oplæg for 2. holdet
• Evt.

Vi glæder os til at se alle nuværende og nye spillere.

Evt. spørgsmål, afbud eller ønsker du ikke at spille i den kommende sæson sker ved henvendelse til Seniorudvalgsformand Lars Borg tlf. 86 54 21 24

Med venlig hilsen
seniorudvalget.